A valjda od vremena...meme mozda cak malo i drzi euforija jer cu muzeka vidjet nakon tjedan dana pa samo o tom razmisljam
A moj je u lovu pa moguce da ne spavam jer ga nema, kad dodje doma dobit ce zabranu ...ipak su muzevi krivi
e dok ste se vi danas borile s ranim buđenjem ja se mogu pohvaliti da sam danas do 15 do 9 otkrmila :)
...bome sam se i ja danas rano digla, al bas mi super to zapravo bilo....odfurala pesa na kupanje, taman do 12 kad je opalilo najjace sunce...dosla doma i fino odcorkali svi troje ( ili cetvero, ne znam kaj je ovaj mali u trbuhu radio )
Darija,tako to bude kad se rano digneš :) ja nekak imam filing da ću ja sutra od ranog jutra..
…i ja se nekak nadam da cu i ja sutra opet ranije ustat, pasalo mi ovako danas... Samo mislim da cu izbacit popodnevni spavanac jer mi se jos ne spava...
Ja se jucer izmrcvarila u vlaku do Zgb tako da sam nocas bas fino ospavala...ustajala 4puta na wc al mi ni to nije smetalo...bas sam se lijepo odmorila a sad idem natrag u krevet mazit se s muzekom prije neg mi ode na sluzbeni put
Ja se jucer izmrcvarila u vlaku do Zgb tako da sam nocas bas fino ospavala…ustajala 4puta na wc al mi ni to nije smetalo…bas sam se lijepo odmorila a sad idem natrag u krevet mazit se s muzekom prije neg mi ode na sluzbeni put
e bas mi je zao draga, nisam znala da si i ti jucer isla.. mogla si s nama doma, split i sibenik su blizu a jucer smo isli doma i bilo je mjesta u autu. steta steta
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji