e dok ste se vi danas borile s ranim buđenjem ja se mogu pohvaliti da sam danas do 15 do 9 otkrmila :)
...bome sam se i ja danas rano digla, al bas mi super to zapravo bilo....odfurala pesa na kupanje, taman do 12 kad je opalilo najjace sunce...dosla doma i fino odcorkali svi troje ( ili cetvero, ne znam kaj je ovaj mali u trbuhu radio )
Darija,tako to bude kad se rano digneš :) ja nekak imam filing da ću ja sutra od ranog jutra..
…i ja se nekak nadam da cu i ja sutra opet ranije ustat, pasalo mi ovako danas... Samo mislim da cu izbacit popodnevni spavanac jer mi se jos ne spava...
Ja se jucer izmrcvarila u vlaku do Zgb tako da sam nocas bas fino ospavala...ustajala 4puta na wc al mi ni to nije smetalo...bas sam se lijepo odmorila a sad idem natrag u krevet mazit se s muzekom prije neg mi ode na sluzbeni put
Piper...nadam se da si se nauživala s dragim :) ja sam noćas imala hodočsšćenje do wca jedno 4 puta..al tak mi i trrba kad u 11 navečer jedem lubenicu...al što me ubija je namještanje jer skužim u toku noći da sam na desnom boku a ne na lijevom pa se onda vrtim...
vidim da je cloudy napisala da se vrti kad skuži da spava na desnom boku. ja više ne. zaspem na leđima, desnom boku, lijevom. ovisno kako mi paše. a budim se na desnom boku ili lijevom (večinom desnom)
Sortiraj odgovore
Najstariji