Ne zelim te strasiti ali kod vanmatericne se nista ne vidi, jer moze embrij biti smjesten bilo gdje, najcesce u jajovodu a jajovodi na uzv se ne vide, tj oni laparoskopski gledaju gdje se nalazi ali ako ti je on tako rekao, ipak je dokt.
Njegove su rjeci bile da se nigdje nista ne vidi. Ja sad jedino sumnjam (mozda glupa ali se tjesim) da ja nisam 6 tj kako on racuna jer meni ciklusi traju 33 dana...mozda sam manje trudna. A jucer mu nisam uspjela nista to reci jer se on zurio. Sad razmisljam da napravim digitalni test..... samo nezz da li se to isplati radit?
❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀
Znatizeljna,
Samo da ti jos napisem u slucaju da dobijes bolove i neko krvarenje ili iscjedak odi na hitnu. Oni ce ti tamo i betu vaditi i pregledati te i sve.
Znatizeljna,
Samo da ti jos napisem u slucaju da dobijes bolove i neko krvarenje ili iscjedak odi na hitnu. Oni ce ti tamo i betu vaditi i pregledati te i sve.
Narvno da hocu...hvala ti na odg stavrno je tesko kad nemas s kim pricat o tome.
❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀
A mislim da ce ti digitalni okvirno pokazati, nista neces vise znati s njim.
Da li znas kad ste imali odnose??
Ne znas kad ti je O bila??
Zadnja menstruacija mi je bila 10.1. A odnos 24.1. A za ovulaciju nazalost neznam ali mi moj kalendar kaze da je negdje izmedu 24 i 29.1.
❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀
O ti je vjerovatno bila eventualno par dana nakon odnosa, npr.25.02.-26.02.- 27.02.i od tada je proslo recimo 30 dana tako da ti zapravo sada jesi u 6 tjednu negdje, cca dva tri dana prije ili kasnije.
Da li ti je endometrij zadebljan?' Da li ti jos nesto pise na nalazu??
Samo pise
UTERUS U AVF 65×34.9mm, U KAVUMU END HYPEREHOGEN 12.5mm BEZ GV.
B-HCG PONOVITI
Oprosti zbog velikih slova ali eto samo to i tako pise. Nista drugo on nije ni napisao ni rekao
❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀
Endometrij ti je zadebljan, kakav je i u vrijeme T.
Ne znam sto bi ti pametno rekla. Jako mi je cudno sto se nista ne vidi na uzv. Da je recimo biokemijska T ili da nije uspjela prokrvarila bi.
Ja bi vjerovatno da sam na tvom mjestu otisla na hitnu neku, morali bi te pregledati i oni bi ti i betu izvadili.
Ili pricekaj do ponedjeljka, izvadi betu....
Javi obaveznoo!!!
Imas li jos kakve bolove??? U preponi?? Ramenu??
Sortiraj odgovore
Najstariji