Nikakve bolove nemam. Osim kad dugo stojim malo me leda bole. I cesto idem na wc. Zato me i je strah sto on nista ne vidi. Da bar znam sta je u pitanju pa ok. A ovako cu izludit. U svakom slucaju ako prokrvarim ili me pocne bokit cu ici na hitnu.
❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀
Hm...da, tako napravi !
Nadam se da ce sve biti ok !!!
Javljaj ! Ja ovdje pratim !!!
Sretnoooo
Stigao nalaz bete danas je 11817,0
Sad ni sama nezz sta da mislim. Po doktorovom zadnjem je bilo da ako se beta dupla da moram na kiretazu....ima li to smisla?
❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀
Znatizeljna !!
Ja bi odmah.otisla na hitnu !!! Beta ti je ogromna !!! A nista se ne vidi !!!!!!!
Ili ti gin.nije vidio nista jer je corav ili je neka vanmatericna !!!
Daj odi negdje drugdje na pregled, bilo gdje,.najlbolje u bolnicu, mozda tvoj gin.ima los uzv ali cisto sumnjam, s takvom betom bi se trebao vidjeti i plod i otkucaji i sve.
Javiiiiiiiiiiiiiiiii
Sutra tek idem opet kod njega...pa cu vidjet ako nista drugo otici cu u bolnicu. Nezz sta rec. Nista me ne boli osim leda. Ovak se osjecam super. Malo me hvata panika ali izdrzat cu do sutra
❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀
Pricekaj do sutra onda.
Ali.mene su kod sumnje na vanmatericnu zadrzali u bolnici u Petrovoj jer je to opasno stanje.
Racunajuci, beta ti je na danpregleda ovog zadnjeg bila oko 5000 a tad se mora vidjeti nesto, jer vecnakon 1000 se vidi.
Sad sam se narucila privatno idem sutra u 11 h. Pa eto javit cu sta je bilo. Jos uvijek jedan dio se nada najboljem
❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji