Ivanche,
super da je taj scenarij bio kod tebe. Bar nisi morala na kiretažu. Odmaraj, pričekaj jednu M i ponovno na posao :) i obavi neke pretrage ako je potrebno, bar neke osnovne...
Javljaj i dalje, tu sam :)
Italina,
ja O pratim trakicama pa cca znam kad mi je O. Onda bolje da nisi kupila, ne smije se piti na dan O i iza O.
Ja sam sretna šta je tako ispalo, bolje u ovoj situaciji nije moglo, ako se već trebalo dogodit, dogodilo se prirodno, i barem nemoram po bolnicama, odmah mi je lakše krenut i dalje.
I mislila sam napravit neke osnovne pretrage, ne želim prepustit slučaju jos jednu trudnocu i opet isto prolazit, barem želim znat da je sve ok samnom pa šta Bog da. Možeš li mi preporučit neke? Mislila sam napravit cervikalne briseve, papu, i urin prekontrolirat jer stalno imam nekakve upale mjehura pa da iskljucim i te bakterije. Jel postoji još koja "osnovna" pretraga za koju neznam?
A kakav ovo čaj spominjete? Moram priznat da nisam upoznata sa vrkutom :S
Ivanche
Ivanche,
Ja sam nakon prvog spontanog radila slijed.ali cu ti napisati što bi jos dodatno trebala napraviti, najbolje je možda otići kod priv.gin.da tj napise pregrage na nalaz, jer ovisi kakav ti je soc.gin, jako su škrti, a i ne smatraju da bi se ista trebalo raditi.
Pretrage: kks, urinokultura, cer.brisevi, papa, tsh, spolni hormoni ( ukljucujuci prolaktin i progesteron ) gin.uzv.
A malo opširnije su: testovi trombofilije, antifosfolipidna antitijela.
Juuh..da vam se javim..Nezz da li je vrkuta pomogla ili cista sreca..Od prije dva dana me mucili grcevi kao menstrualni ali sa nekakvim naletima vrucine,bol u karlici i u grudima te nakon sinocne zgaravice ajde reko jutros da uradim test..Na radost || crticee 👶 Nadam se da cu ovu trudnocu iznijeti do kraja,iskreno bojim se da se ne ponovi sve opet Puu Puuu..Jako sam sreeeetnaaa 😀
Italina
čestitaaaaamm! Jesi se narucila u gin? Ajme,super bas mi je dragoo!
Zanima me kako najlakše začeti? Zapravo, kako ste vi radili bebu? Vidjela sam negdje da trebaš nakon odnosa ostat ležat par min.. ? Jel to šta pomaže?
Ajmeeeeeeee Italinaaaaa !!!!!!
Čestitam od , ajmeeeeeeeee !!!!!!!!!
Držim fige da ovaj put bude sve ok :)
Tina,
Ja ležim sat vremena s nogama u zraku, noge mi utrnu :/ ali tako mi je uspjelo sad ovaj zadnji put.
Čitala isto tako da orgazam nakon spolnog odnosa pospješuje oplodnju, jer spermici lakše doplivaju do maternice kontrakcijama...sad, ako nekome pomogne super..nije loše znati.
mono1111 da , i ja sam čitala o tome i da je nakon odnosa dobro ostat ležat da spermiji lakše i bolje ostanu u maternici.. Zadnji put smo probali s puno poza, najprije onu pseću (kako se zove) ,ali nam ta nije bila baš zgodna, pa smo išli s nogama u zrak, to je već bilo bolje.. Sad ćemo mi čim mi mm dođe s posla direkt u spavaću sobu.
Tina,
Držim figeeee :))
Meni je trakica jucer pokazala O, pa se nadam i da nisam ni ja bzvz držala noge u zraku :)
O curke hvala..
Tina,prosli puta sam odma trcala kod gin.samo se nasikiram 😂 Mislim da se nebi ni vidjelo na UZ jos uvijek,mozda samo GM..Ako me bude nikakvog iscjetka ne idem do 8,9 tj.ako uspijem izdrzati hihihi..
Mono,hvala.I ja se nadam da se nece ponoviti sve opet 😯..Nemam mucnina uff a kazu da je to znak zdrave trudnoce koliko je istina nezz..Kada cujem u okruzenju kada se trudn.pozali na povracanje ja u sebi molim da povracam i dan i noc samo da iznesem do kraja hihihi..
I ja sam ovaj mj.drzala noge u zrak po pola sata,pa radiila svijecu i stoj na rukama haha a ovaj moj pogledima govori da nisam svoja 😂 Uspjelo je uglavnom 😁..
Sortiraj odgovore
Najstariji