Bambi,
Mozda je nedostatak progesterona ili neki hematom...moze svasta biti.
Moze sve biti ok, a mozda nesto ikrivo biti.
Ovisi koji je uzrok krvarenju.
Nazovi gin.da ti prepise duphastone i da vidis sto ce ti reci.
Najcesce nije zabrinjavajuce ako je oskudan smedji iscjedak, makar meni nije dobro zavrsilo, sto ne znaci da nece tebi.
Sretno
Poz svima...muz i ja samo krenuli u proces potpomognute oplodnje sa dijagnozom koja nema sanse za prirodnu trudnocu (tako kaze doktor). Onda se dogada 3 dana prije ocekivane mjesecnice smedi iscjedak...nakon dva dana kasnjenja napravim test koji je pozitivan. Ali ja jos uvjek imam taj smedi iscjedak vec nekih 7 dana. Danas idem po uputnicu i sutra vadit krv. Postoji li sansa da sve bude u redu...ili je to nazalost to. Po racunanju trudna sam 5+2.
❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀
Naravno da postoji sansa da sve bude ok.
Trebala bi svakako uzimati Duohastone, mozda je samo manjak progesterona.
Jesi bila na pregledu,?
Odmah bi trebala otici ako nisi kod gin.da ti da terapiju.
Sretno
Naravno da postoji sansa da sve bude ok.
Trebala bi svakako uzimati Duohastone, mozda je samo manjak progesterona.
Jesi bila na pregledu,?
Odmah bi trebala otici ako nisi kod gin.da ti da terapiju.
Sretno
Isla sam jutros vadit betu pa sam trcala kod ginekologa s nalazom jer je radio u jutro. Dao mi je te tablete i reko da mirujem. I da dodem 24.2. na pregled. Nadam se da ce biti sve ok. Beta je za sad 547 a otprilike sam 5+3.
Hvala na odg
❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀
Poz cure,
Ja i uz duphastone i koliko toliko mirovanje i dalje imam smeđi iscjedak.. prvo je trajao 7 dana, javio bi se povremeno vecinom popodne, predvecer...zatim ga tri dana nisam imala i evo od jucer je opet tu.. sad sam 6+1 i vise cu izludit.. ginekolog je rekao da dodjem samo ako bas krenem krvarit jer me ne smije cesto ni pregledavat.. narucena sam 24.02 do tad cu zavrsit u ludnici od brige..
Zadnjih par dana imam mucninu ne mogu nista jesti, a ni ne spavam bas dobro jer spavat mogu jedino na trbuhu a sise mi to ne dozvoljavaju..bole me kao da ce otpast svaki cas
Znatizeljna,
Da li ponavljas betu?? Trebala bi da se vidi da li se ona pravilno dupla.
Miruj i nadaj se najboljem :)
Anna,
Nemas sto drugo napraviti nego cekati da prodje.
Brzo ce doci i taj 24.02.
Iscjedak je iste boje ?? Cijelo vrijeme??
Sretno.cure !!!
Prvo je bio svijetlo rozi .. sad je vise smeckast...al ne jako taman... valjda cu nekako izdrzat i tih tjedan dana do pregleda..
Mono kako si ti? Jel ima sta novo?
Nista mi nije rekao da trebam ponovno. Dao mi je Duphaston 3×1 do 12 tj i samo doc na pregled 24.2. To ce mi biti prvi pregled a iscjedak imam uredno vec 3 dana.
❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀
Anna,
Nadam se da ce sve biti ok s tobom :)
Cesta su takva oskudna krvarenja u ranoj T.
Nema nista nesto posebno novo kod mene. Nisam jos M dobila nakon kiretaze,.proslo je 45 dana. Nadam se da cu uskoro.
Imam zakazan termin kod geneticara krajem 2.mjeseca posto je bila krom.greska u zadnjoj T, to sam pisala na drugoj temi,.ali znam da mi nista nece reci sto vec ne znam,.tako da planiramo opet prirodno kad dobijem M.
Javljaj novosti !!!!
Znatizeljna,
Pij Duphastone i odmaraj.
Vidjeti ces sve na pregledu.
Pozzz
Nadam se da ces uskoro dobit pa da se mozete baciti na posao.... koliko sam skuzila tebi nije neki problem ostati trudna vec kasnije.. mislim da je dobro sto cete probat jos prirodno.. sta znas..na kraju ova mozda bas bude uspjesna.. zelim ti to svakako
Sortiraj odgovore
Najstariji