Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    27. Veljača 2017. 20:40

Znatizeljna,
    Drzim figeee!!!!
    Svatko je drukciji ! Uvijek ima pojedinaca !
    Javiii

Znatizeljna22
    28. Veljača 2017. 12:16

Bila si u pravo. Nasao je plod koji ke uredan i srce mu kuca ali na ljevom jajniku. Tako da me sad poslao hitno u Petrovu. Sad me strah tog zahvata....nadam se da ce me uspavat 

❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀

mono1111
    28. Veljača 2017. 12:40

Znatizeljna,
    Mislim da se radi laparoskopska operacija u tvom slucaju !
    Ne kiretaza jer mislim da ne mogu doci do jajnika, nisam sigurna!
    Naravno da ce te uspavati !
    Jako mi je zao !!!!!!! Javi na kojem su te odjelu smjestili !
    Ali ne kuzim kako tvog ginekolog nije vidio GV na jajniku, trebao je gledati jajnike !!
    Ja bi na tvom mjestu def.promijenila gin. Tvoj gin.je jako.neoprezan i trebao bi znati da je vanmatericna opasno stanje !!!!!!!!
    Vanmatericna T se.najcesce smjesta u jajovodu,.rijetko u trbusnoj supljini i jajnicima, ali eto.....
    Javljaj i daljeee !!!
    Drzi see,  sto god trebas,.tu sam ;)

Ninche9
    28. Veljača 2017. 12:56

Znatizeljna, drzi se.

Znatizeljna22
    28. Veljača 2017. 15:24

Hvala vam...evo na odjelu sam i cekam operaciju i tak...samo da sve bude dobro 

❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀

mono1111
    28. Veljača 2017. 16:14

Tko ce te operirati??
    Sretnoo !
    Javi kako je proslo!

Znatizeljna22
    01. Ožujak 2017. 11:43

Operirana sam jucer u 5 pop...jos nezz tko me je operirao....jer mi jos nitko nije dosao nista reci ali uglavnom ja sam vec ustala hodala i tako. I moram se ispravit nije bilo u jajniku vec u ljevom jajovodu. Sutra bih trebala doma ici 

❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀

mono1111
    01. Ožujak 2017. 12:06

Znatizeljna,
    Da li je jajovod sacuvan?? Ili su ga izvadili? 
    Javi mi tko te operirao?! 
    Super da ides sutra doma !
    I dalje ne vjerujem za tvog ginekologa....

Znatizeljna22
    01. Ožujak 2017. 13:27

Sutra ce mi valjda na viziti doktorica reci sve jer jos nezz sta su odstranili i koliko...budem ti javila sve. Hvala ti na utjehi...pozz

❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀

• mirela01
    01. Ožujak 2017. 20:54

Imam smeći iscjedak, u 5 sam tjednu. Javila sam se ginekologici pa mi je rekla da dođem ranije onda na prvi pregled.
    Zanima me da li se može vidjeti plod sa 5 tjedana i da li je opasno gledati ranije?

Beta bi mi sad bila oko 7200

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.