Znatizeljna,
Drzim figeee!!!!
Svatko je drukciji ! Uvijek ima pojedinaca !
Javiii
Bila si u pravo. Nasao je plod koji ke uredan i srce mu kuca ali na ljevom jajniku. Tako da me sad poslao hitno u Petrovu. Sad me strah tog zahvata....nadam se da ce me uspavat
❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀
Znatizeljna,
Mislim da se radi laparoskopska operacija u tvom slucaju !
Ne kiretaza jer mislim da ne mogu doci do jajnika, nisam sigurna!
Naravno da ce te uspavati !
Jako mi je zao !!!!!!! Javi na kojem su te odjelu smjestili !
Ali ne kuzim kako tvog ginekolog nije vidio GV na jajniku, trebao je gledati jajnike !!
Ja bi na tvom mjestu def.promijenila gin. Tvoj gin.je jako.neoprezan i trebao bi znati da je vanmatericna opasno stanje !!!!!!!!
Vanmatericna T se.najcesce smjesta u jajovodu,.rijetko u trbusnoj supljini i jajnicima, ali eto.....
Javljaj i daljeee !!!
Drzi see, sto god trebas,.tu sam ;)
Hvala vam...evo na odjelu sam i cekam operaciju i tak...samo da sve bude dobro
❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀
Operirana sam jucer u 5 pop...jos nezz tko me je operirao....jer mi jos nitko nije dosao nista reci ali uglavnom ja sam vec ustala hodala i tako. I moram se ispravit nije bilo u jajniku vec u ljevom jajovodu. Sutra bih trebala doma ici
❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀
Znatizeljna,
Da li je jajovod sacuvan?? Ili su ga izvadili?
Javi mi tko te operirao?!
Super da ides sutra doma !
I dalje ne vjerujem za tvog ginekologa....
Sutra ce mi valjda na viziti doktorica reci sve jer jos nezz sta su odstranili i koliko...budem ti javila sve. Hvala ti na utjehi...pozz
❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀
Imam smeći iscjedak, u 5 sam tjednu. Javila sam se ginekologici pa mi je rekla da dođem ranije onda na prvi pregled.
Zanima me da li se može vidjeti plod sa 5 tjedana i da li je opasno gledati ranije?
Beta bi mi sad bila oko 7200
Sortiraj odgovore
Najstariji