Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimi_86
    06. Studeni 2016. 06:42

Drage moje….

Nova sam u svemu ovome…. Naime, zadnja M je bila 29 Sep… prvi test 05 Novembra  Pozitivan (ok, 2 testa za svaki slucaj :D )  jutros treci test, pozitivan…. Nemam nikakve simptome, osim bolnih I nateklih grudi…. Jutros se pojavio smedji iscjedak… strah me je komplikacija…. Da li je neko imao takav slican iscjedak?

Hvala Vam unaprijed….

mono1111
    06. Studeni 2016. 12:26

Mimi,
    Pravac na hitnu !
    Svako krvarenje znaci prijeteci pobacaj ! Postoji puno razloga takvih krvarenja / iscjedka, može biti potpuno bezopasno  a i ne mora biti.
    Odi na hitnu, tamo ce te pregledati, dati potrebnu terapiju i reci sto dalje.

• marijeta28
    29. Studeni 2016. 16:58

Agyy mislim da bi se trebala javiti svojoj gin.

trešnja28

mono1111
    29. Studeni 2016. 21:16

Agy,

Bol u predjelu jajnika može biti normalna, pogotovo ako su lagana probadanja.
    Ako imas jake bolove i jace krvarenje to niie dobro.
    Ja bi def.otisla na hitnu.

mono1111
    01. Prosinac 2016. 19:11

Charmed,
    Ili je znak pocetka spontanog.

• Nives21
    05. Prosinac 2016. 17:40

Bokic
    Ja iz vlastitog iskustva znam da je za mene smedji iscjedak najveca nocna mora dogodio mi se u 11 tjednu trudnoce i nisam se obazirala jer sam citala po forumima da nije opasno, a kad sam stigla ginekologu bilo je kasno malo srceko je prestalo kucati i zato uvijek kad ste nesigurne idite radje ginekologu.
    Simptomi su bili da je u cetvrtak pocelo malo ici smedje, ali koja tockica zatim u petak mi je bio smedj cijeli dnevni ulozak, ali tek sam osla u subotu na hitnu da bi mi rekli da je u meni mrtvo vec tjedan dana.
    Nije bilo sukrvice, a kamoli krvi i zato valjda nisam ni obracala toliku pozornost da bi to moglo biti ustvari opasno.
    Ne zelim nikog plasiti zato cim primjetite nesto radje otidjite na pregled da nebi bilo kasno.

mono1111
    06. Prosinac 2016. 21:45

Nives,
    Slažem se s tobom !
    Isto tako je bilo i kod mene, smeđu iscjedak bez kapi krvi i bolova. I naravno srce prestalo kucati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.