Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anaa26
    18. Veljača 2017. 09:49

E, da..
    Buduci da ja uzimam duphastone vec skoro 2 tjedna a taj iscjedak mi nije nestao... znaci li to da moje krvatenje sigurno nije uzrokovano manjkom progesterona nego necim drugim?

mono1111
    18. Veljača 2017. 14:37

Hvala Ana.
    Tako je. Nije manjak progesterona jer bi se vec krvarrenje zaustavilo.
    Jesi bila na pregledu jos jedanput od kad imas to krvarenje??
    I dalje imas simptome T??

• Anaa26
    18. Veljača 2017. 15:07

Nisam bila vise jer kad me tada pregledao rekao je da dodjem 24og... pitala sam ga sta ako mi se nastavi i dalje taj iscjedak rekao je nista!
    Dodji u slucaju da bas pocnes krvarit ili imas bolove jer ja te ne mogu stalno pregledavat to nije dobro.
    Tak da sam na cekanju, a to mi je valjda sad gore od svega :/
    Od pocetka imam ponekad grceve kao da cu svaki cas dobit...jos uvijek se javljaju.. i sise me bole nenormalno..ne mogu uopce lezati na trbuhu...dizem se po noci na wc i zadnjih par dana imam mucnine..ne povracam ali nista ne mogu jesti sve mi se gadi... po tome bi valjda trebalo bit oke?

suza4
    18. Veljača 2017. 15:27

Poz svima.Mozda nije ta ovu temu ali ne znam gdje da pitam.Pijem duphastone zbog neredovitih menstruacija(nemam policisticne jajnike) 2*1 10 dana,od 17-26 dc,zadnju tbl sam popila 5.2  i jos uvijek nisam dobila.Jel imao tko takvu situaciju?😕Hvala na odg.

mono1111
    18. Veljača 2017. 18:46

Ana,
    Simptome T imas sto je super i vjerujem da ce sve biti ok.
    Ginekolozi mnogi ne smatraju da je smedji iscjedak opasan, makar u mom slucaju nije dobro zavrsilo kao sto znas.
    Sto se tice grceva, mislim da je to normalno jer se maternica siri.
    Mozda ti neka zilica pukne ili imas neki hematom koji lagano curka.
    Sve ces vidjeti na pregledu uskoro !!

Javiiii, sretno !!!

Suza,
    Ne znam zasto jos uvijek nisi dobila M, makar si trebala dobiti kroz par dana nakon sto popijes zadnji duphastone.
    Nazovi ginekoga i, pitaj ga sto dalje.

suza4
    18. Veljača 2017. 19:20

Mono hvala,u ponedjeljak sam narucena na pregled pa cemo vidjeti😣

Znatizeljna22
    24. Veljača 2017. 19:42

Pozz 
    Bila sam upravo na ultrazvuku (6+3)...i sad sam u soku kaze doktor tu nema nista ali apsolutno nista (2 pozitivna testa i beta bila 547.7 u 5+3) u pon ponovno vadit betu. Ako beta bude duplala se idem na kiretazu (nezz cega ako nema apsolutno niceg) ako bude manja kao prokrvarit cu sama. Ima li tko oskustva s tim...nezz hocu li moci izdrzat dva dana? 

❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀

mono1111
    25. Veljača 2017. 10:05

Znatizeljna,
    Znaci nista se ne vidi na uzv??
    Mozda je vanmatericna, da li ti je spominjao da bi to moglo biti??
    Mislim beta za 5 tjedan ti je jako niska, trebala bi biti puno viša.
    Imas li bolove??
    Nemas nikakvo krvarenje ili iscjedak??

mono1111
    25. Veljača 2017. 10:06

Imas li priliku dns izvaditi betu u nekom privatnom labu??

Znatizeljna22
    25. Veljača 2017. 10:57

Doktor je rekao za betu da je dobra ali nisam ju isla vadit poslje samo taj jedan put. Kaze on da nije vanmatercna jer nigdje nema apsolutno nista. Mene nista ne boli osim leda i grudi. Idem u pon ponovo vadit.

❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.