Cure,koja je imala implantacijsko krvarenje, pisite mi iskustva voljela bi cuti.
Naime,u mene je menstruacija tacna,28 dana.. I sad trebam dobiti za 2 dana.. 21.01 mi se pojavila roza krv,koja je trajala jedan dan,I prestala,odmah sam radila test,bio negativan.a zadnja menstruacija je pocela 3.1..
Pozdrav! Imala sam implantacijsko u drugoj trudnoći, 4 dana prije očekivane M. Znači trajalo dva dana, krv samo kod brisanja. Također sam odmah drugi dan napravila test i bila je slabo vidljiva crtica.
Jesi ponovila test?
U mene se pojavilo 10 dana prije menstruacije, I trajalo jedan dan..uradila Sam test,I negativan je bio.Nisam ga vise radila,Evo danas bi trebala dobiti, nista se ne desava.. 😄
Pozdrav cure,
Prosle godine sam morala ici na kiretazu. Ove godine sam isla na pregled i doktorica vidi samo gestacijsku vrecicu, narucila me za dva tjedna. Zanima me jel netko imao smedi iscjedak prilikom naprezanja pri velikoj nuzdi (ne svaki put, samo evo 2 puta do sada), te sto su vam ginekolozi rekli za to?
Pozdrav cure,
Prosle godine sam morala ici na kiretazu. Ove godine sam isla na pregled i doktorica vidi samo gestacijsku vrecicu, narucila me za dva tjedna. Zanima me jel netko imao smedi iscjedak prilikom naprezanja pri velikoj nuzdi (ne svaki put, samo evo 2 puta do sada), te sto su vam ginekolozi rekli za to?
Dobit ces duphastone za to, ako je trudnoca uredna ce pomoci, ako nije ne pomazu ni oni. Al smedi iscjedak nije nista strasno, ja sam ga imala jedno 2-3 tjedna u pocetku.
Cao djevojke, nova sma tu. 🙋🏼♀️
Nakon dva spontana, evo opet sam trudna hvala Bogu. Oba spontana su mi pocela sa bas friskom krvi i jakim bolom u donjem dijelu ledja i neizdrzivim grcevima u stomaku. S ovom trudnocom smo oprezni i pijem sve za ocuvanje trudnoce, cak dobijam i Progesteron injekcije u misic i zbog sumnje da sam imala spontane zbog trombofilije spricam si svaku noc u stomak clexane. Od samog pocetka trudnoce (8+2) sam imala bijelu sluz, a jucer sam primjetila da je poprimila boju, onako ide na smedjkasto, nije smedji tipicni iscjedak nego cisto ta sluz koja je pomijesana sa skroz malo boje neke i zelim naglasiti da se javi samo kad imam veliku nuzdu. Bolove nemam, odmaram koliko mogu, s vremena na vrijeme ustanem malo po kuci.
Zelim vam svako dorbro 🫶🏼
Cao djevojke, nova sma tu. 🙋🏼♀️
Nakon dva spontana, evo opet sam trudna hvala Bogu. Oba spontana su mi pocela sa bas friskom krvi i jakim bolom u donjem dijelu ledja i neizdrzivim grcevima u stomaku. S ovom trudnocom smo oprezni i pijem sve za ocuvanje trudnoce, cak dobijam i Progesteron injekcije u misic i zbog sumnje da sam imala spontane zbog trombofilije spricam si svaku noc u stomak clexane. Od samog pocetka trudnoce (8+2) sam imala bijelu sluz, a jucer sam primjetila da je poprimila boju, onako ide na smedjkasto, nije smedji tipicni iscjedak nego cisto ta sluz koja je pomijesana sa skroz malo boje neke i zelim naglasiti da se javi samo kad imam veliku nuzdu. Bolove nemam, odmaram koliko mogu, s vremena na vrijeme ustanem malo po kuci.
Zelim vam svako dorbro 🫶🏼
Cao Hana, javljam se da vas ohrabrim. Puno zena ima smedjrenje u trodnoci a zavrsi dobro- i ja sam ga imala cak i jedan veliki izljev. Doktor nije vidio uzrok a moze da bude zilica ili hematom pa i nesto trece sigurno. Ono sto sam radila je da bi legla na lijevi bok i popila duphaston tabletu. Sretno i nadam se da ce sve biti dobro🤞
Curica 6/23 🩷
Pozdrav zene,upomoc..Ovako prvu trudnoću sam imala 2015,od početka krvarenja,kontrakcije..rodila u 31tt djevojčicu koja danas ima 9 g,poslije toga 2017 trudnoca isti scenarij uspijem izgurat do 36tt dječak danas 7 g.Naime 2021 trudnoca ,spontani u 7tt.e sad opet sam trudna zadnja menstruacija bila 30.5. Prošli mj kad sam trebala dobit to je sve bilo nesta malo posumnjala sam na trudnocu, jer i u prve dvije sam imala menstruaciju nisam ni znala da sam trudna,kad sam vidila da to ujutro po malo curka otišla sam na hitnu beta bila 439 m(iU)/ml,kontrola za 4 dana danas odem na tu kontrolu beta 1285 m(iU)/ml plod i dalje ne vide.znam da mi nije jedna trudnoca nije odgovarala menstruaciji.Da bi sve bilo gore u Austriji sam moj doktor koji je upućen u sve u Hr.kontrolu imam opet za dva dana.ako je netko prošao isto tračak nade
Pozdrav drage žene 😊 Evo, ako sve bude u redu, mislim da ću se uskoro pridružiti na proljetnim bebama 2025 🙈 Nova sam na forumu, malo sam preplašena i imam par pitanja koje mi je lakše trenutno postaviti vama ovdje. Nadam se da ima neka dobra duša koja sada ne spava kao ja 😅
Ukratko ću…spolni odnos (odnosno, recimo pokušaj spolnog odnosa - bez ejakulacije u mene ili igdje oko mene tu noć 😅😅, već doslovno stavljanje par puta unutra-van // ne pitajte, luda noć) se dogodio 4./5.7.2024. Tri dana poslije, odnosno 8.7. dobivam menstruaciju normalnu, normalnog trajanja, s normalnim bolovima. Ciklusi su mi 27-29 dana, u zadnje vrijeme točno 28. Idući odnos se događa 16.7., pocetak - sredina bez kondoma te naknadno stavljanjem kondoma (ejakulacijom u kondom u mene). Isti takav odnos je bio 29.7.Ima tjedan dana, samo sam počela vise jesti, imati vjetrove češće i osjetim nekako čudnu utrnulost na lijevoj strani bedra koja Btw još uvijek traje te mokrenje učestalo zadnja dva-tri dana. Umor vise manje, dosta radim pa nisam tome pridavala neku pažnju. Unatrag 4 dana s prijateljicom sjedim na kavi i kažem joj kako me počinje boliti stomak da moram ići doma popiti tabletu (jer me inače uhvati uzaaaasno boljeti ako ne popijem odmah). Dođem doma, odlučim kao još malo pričekati i ne popijem tabletu tu noć - bol prestane. I od tada cijelo vrijeme računam kako trebam dobiti menstruaciju. Danas (5.8.) mi je očekivani dan menstruacije. Isto tako danas otiđem u ljekarnu (zašto - ne znam 😅), kupim digitalni clearblue s tjednima trudnoće i napravim ga oko 17:00 popodne i pokaže PLUS, 1-2 tjedna. 😁😳 naravno, kupim još dva i napravim ih oba do 23 sata večeras i oba negativna.
Ujutro idem svakako na vađenje bete. Sad ne znam što da mislim. Prvo pitanje vama je, nije moguće da sam zatrudnila prije prethodne menstruacije 8.7.? Nema mi to nekako smisla, iako znam da ima raznih slučajeva. Po tome bih trebala biti trudna nekih cca 7 tjedana i to imati krvarenje poput mjesečnice? A nije bilo ejakulacije u mene, ni nikako tu noć nego ujutro ručno 🤦🏻♀️. Nekako vise naginjem ovom začeću oko 16.7., iako je u kraju bilo s kondomom? Sto vi mislite? Plašim se svega, evo razmišljam cijelo vrijeme o svemu, a jako sam sretna iskreno. Hoće li sutra po nalazu bete moći zaključiti u kojem sam tjednu? Ovako po meni bih trebala biti u 3/4 tjednu zar ne?A tako imam osjećaj da sam trudna to vam ne mogu opisati 😊Hvala puno na pomoći 💚
I zaboravila sam napisati kako od jučer imam implantacijsko krvarenje - točno samo malo malo svijetlo smeđih točkica po dnevnom ulošku. Po svemu tome sudeći sam mislim začela oko 16.7.-18/19.7., ovisi o ovulaciji naravno. Mislite li tako?Samo ne znam šta sam ja sada se uhvatila o tome razmišljati umjesto da spavam😂 mislim da sam se prepala svega 😅😂
Pozdrav drage žene 😊 Evo, ako sve bude u redu, mislim da ću se uskoro pridružiti na proljetnim bebama 2025 🙈 Nova sam na forumu, malo sam preplašena i imam par pitanja koje mi je lakše trenutno postaviti vama ovdje. Nadam se da ima neka dobra duša koja sada ne spava kao ja 😅
Ukratko ću…spolni odnos (odnosno, recimo pokušaj spolnog odnosa - bez ejakulacije u mene ili igdje oko mene tu noć 😅😅, već doslovno stavljanje par puta unutra-van // ne pitajte, luda noć) se dogodio 4./5.7.2024. Tri dana poslije, odnosno 8.7. dobivam menstruaciju normalnu, normalnog trajanja, s normalnim bolovima. Ciklusi su mi 27-29 dana, u zadnje vrijeme točno 28.
…
Hej, malo se prije svega umiri :)) jako te simpatično slušati ovako uzbuđenu, ali probaj sa što manje stresa i overthinkanja :) drugo, ako je test pokazao 1-2 tjedna vjerojatno tako i jest jer on prema količini hormona predviđa. nije ni sad bitno u kojem si tjednu ali dakle ako ti je zadnja M bila 8.7. onda ti je danas 4+1. što odgovara i testu. po razini bete možeš otpilike vidjeti ali ne točno, ali ponavljam to nije bitno, vidjet će se na ultrazvuku koja je dob ploda pa će ti biti jasnije. najbolje bi bilo da kontaktiraš primarnog gin i naručiš se na pregled tamo za 2 tjedna. sretno i polako ;)
👱🏼♀️ '95. god.
👨🏻🦱 '92. god
9/23 pokušavamo
6/24 biokemijska
18.7.'24 ➕
29.7.'24. ♥️
09.10.'24. 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji