Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana_nenadic
    19. Ožujak 2017. 19:32

Javit ću se obavezno, ja sam u Zadru pa ću tu roditi. Nisam znala za taj spontani što si imala, sve se meni čini da ni doktori sami ne znaju u čemu je problem. Svakako treba pokušati opet prirodno možda ćete ovaj put uspjeti, ja se iskreno nadam jer stvarno to zaslužuješ i vidi se koliko to želiš. Želim ti svu sreću ovoga svijeta 

mono1111
    19. Ožujak 2017. 19:41

Ana,
    Hvala ti !!  I ja se nadam !!!
    Sretnooooooooo

• Slavica
    28. Travanj 2017. 11:01

Dragee zene majke kraljice.. pocetak trudnoce ili? 25.3.dobila normalnu menstruaciju inace imam jako tesko podnosljive bolove prvi dan i inace drugi dan imam obilno krvarenje i ciklus mi traje 5-6 da a medutim sada menstruacija mi je kasnila 5 dana s tim da je prvi dan bio samo kao neki svjetlo smedi do ruzicasti iscjedak s tim da me trbuh nije bolio kao inace nego samo blazi grcevi a sljedeci dan krvarnje ali cini mi se svijetlije nego inace i sad vec kao treci dan ponovno smedi iscjedak?.. citam po forumima svakakve simptome koji signaliziraju na pocetak trudnoce a meni se cini od svega samo da malo cesce idem piskiiiti (prehlada ili?)  I umorna sam stalno(radim po 9 sati) ali kad dodem doma pravac krevet znam odspavati i po 8-9-10 cak i 11 sati jer se osjecam tromo i samo za spavanje 🙈🙈🙈

mono1111
    28. Travanj 2017. 17:25

Slavica

Dragee zene majke kraljice.. pocetak trudnoce ili? 25.3.dobila normalnu menstruaciju inace imam jako tesko podnosljive bolove prvi dan i inace drugi dan imam obilno krvarenje i ciklus mi traje 5-6 da a medutim sada menstruacija mi je kasnila 5 dana s tim da je prvi dan bio samo kao neki svjetlo smedi do ruzicasti iscjedak s tim da me trbuh nije bolio kao inace nego samo blazi grcevi a sljedeci dan krvarnje ali cini mi se svijetlije nego inace i sad vec kao treci dan ponovno smedi iscjedak?.. citam po forumima svakakve simptome koji signaliziraju na pocetak trudnoce a meni se cini od svega samo da malo cesce idem piskiiiti (prehlada ili?) I umorna sam stalno(radim po 9 sati) ali kad dodem doma pravac krevet znam odspavati i po 8-9-10 cak i 11 sati jer se osjecam tromo i samo za spavanje 🙈🙈🙈

Napravi test ! On ce ti pokazati ako je T u pitanju !

• Slavica
    28. Travanj 2017. 18:49

Napravi test ! On ce ti pokazati ako je T u pitanju !

Upravo se spremam ici u ljekarnu...imate savjet koji ce najtocnije pokazati?  

mono1111
    28. Travanj 2017. 22:19

Slavica,
    Bilo koji. Moze i najjeftiniji !

• LibraSt
    30. Travanj 2017. 11:03

Pozdrav curke,
    Nova sam na ovom forumu pa prvo da svima mahnem.
    E sad, znaci 6+0 trudnoca. Juce poceo smedji iscjedak,tockica dvi na ulosku i kad se obrisem nakon wc nekad ima manje nekad vise. 
    Usla na hitnu,dobila utrogestan,3×2, fragmin inekcije od prvog dana trudnoce dajem. 
    Proslost 3 spontana.,sva tri su pocela u 5-6 tjednu i kao lagano krvarenje koje bi se u tjedan dana pogorsalo i zavrsilo.
    Sad sam imala dobar osjecaj,ali od jucer i ne bas. Inace trudnickih simptoma imala pojacano isla u wc i maalo osjetljivije bradavice i mozda malo punija prsa. Ali od jucer nemam ni to. 
    Iako se na ultrazvuku od jucer vidi napredak trudnoce i pojava sad zumanjcane vrece i fin rast gestacijske samo nekako cekam da ode sve k vragu.
    Mislila sam kako smo za ovi put obavili sva testiranja i dobili sve moguce preparate da ce bit ok. 
    Nisam optimista iako citam da je dosta vas imalo to pa bilo ok, mislim da necu bit te srece ni ovi put.

mono1111
    30. Travanj 2017. 16:56

Tatjana Pokloni

Pozdrav curke,
    Nova sam na ovom forumu pa prvo da svima mahnem.
    E sad, znaci 6+0 trudnoca. Juce poceo smedji iscjedak,tockica dvi na ulosku i kad se obrisem nakon wc nekad ima manje nekad vise.
    Usla na hitnu,dobila utrogestan,3×2, fragmin inekcije od prvog dana trudnoce dajem.
    Proslost 3 spontana.,sva tri su pocela u 5-6 tjednu i kao lagano krvarenje koje bi se u tjedan dana pogorsalo i zavrsilo.
    Sad sam imala dobar osjecaj,ali od jucer i ne bas. Inace trudnickih simptoma imala pojacano isla u wc i maalo osjetljivije bradavice i mozda malo punija prsa. Ali od jucer nemam ni to.
    Iako se na ultrazvuku od jucer vidi napredak trudnoce i pojava sad zumanjcane vrece i fin rast gestacijske samo nekako cekam da ode sve k vragu.
    Mislila sam kako smo za ovi put obavili sva testiranja i dobili sve moguce preparate da ce bit ok.
    Nisam optimista iako citam da je dosta vas imalo to pa bilo ok, mislim da necu bit te srece ni ovi put.

Tatjana,
    Ja sam imala 3 spontana. Sad cu kroz mjesec, dva u ponovno planiranje.
    Na temelju cega si ovaj put dobila heparin? Koje mutacije imas? Jesi vadila antifosfolipidna antitijela? Kariogrami uredni?? Jeste slali koji put plod na citogenetiku? Jesi radila histero da se vidi da nemas neku pregradu ili sl??
    Sorry, imam puno pitanja :)
    Tek u ovoj T ti je uveden heparin? Prije nije?
    Stvarno ti drzim fige da sve bude ok ovaj put ! Znam da se vise ni ne nadas....razumijem te !
    Jesi vadila betu?? 
    Stvarno je bilo cura koje su imale oskudan smedji iscjedak i sve je bilo ok ! Nazalost, kod mene niti jedan put to nije bio dobar znak, ali stvarno ne znaci da ce tebi isto tako biti.
    Terapiju uzimas i sto se toga tice, pokrivena si.
    Jesi uzimala Andol prije T??

mono1111
    30. Travanj 2017. 16:57

Jos nesto, plod se ne vidi??

Amy25
    30. Travanj 2017. 23:53

Pozdrav svima...imam problem..ovako,9.3.zadnja menstr.,inače sam bila u postupku icsi potpomognute oplodnje...25.3.bila punkcija,a 28.3.vraćen 1 osmostanični embrij...10.4.beta 62.66,a 12.4.  beta 150...nisam više vadila..prošli tjedan 26.4.bila na uzv, vidjela se samo gestacijska vrećica veličine 5,4x5,6mm..bez žumanjčane vrećice i ploda...doktor mi rekao da ako se za tjedan dana neće vidjeti i plod da je to propala trudnoća! Ja se još uvijek nadam čudu... E sad u petak mi počeo neki svjetlo smeđi iscjedak..ne puno,već više poslije mokrenja kad se obrišem..il neka kapljica ostane na dnevnom ulošku..danas bilo i malo roskaste boje..šta bi to bilo?!inače koristim utrogestane 3x2 vaginalno.. I prije tjedan dana imala neke simptome, a sad baš i ne..malo bolne bradavice i mučnina lagana kad se najedem,prištići po licu koje inače nemam,ubrzani rad srca i zadihanost...oprostite na ovom dugačkom postu,al nejde ukratko...😉 jel ima tko za savjet il pomoć?!hvaala od srca...😍😘

Amy27🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.