Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    01. Ožujak 2017. 21:40

Mirela,
    Vidjeti ce ti se plod, bar bi trebao sa takvom betom !
    Ako se ne vidi, nemoj panicariti, vidjeti ce se kroz koji dan.
    Trebala bi se vidjeti GV i ŽV.
    Odi svakako.sto prije na pregled.

• Elizabeth
    02. Ožujak 2017. 08:18

mirela01

Imam smeći iscjedak, u 5 sam tjednu. Javila sam se ginekologici pa mi je rekla da dođem ranije onda na prvi pregled.
    Zanima me da li se može vidjeti plod sa 5 tjedana i da li je opasno gledati ranije?

Beta bi mi sad bila oko 7200

Ja sam imala smeđi iscjedak u 5. tjednu i plod se dobro vidio. Beta bila 4800 ;)

mono1111
    02. Ožujak 2017. 16:20

Znatizeljna
    Sto su ti rekli na viziti??

Znatizeljna22
    03. Ožujak 2017. 08:14

mono1111

Znatizeljna
    Sto su ti rekli na viziti??

Nista posebno 
    Pustili su me jucer poslje vizite kuci.
    Kao izvadili su taj lijevi jajovod. Obadva jajnika uredu maternica isto i desni jajovod mi je u redu. Ali nisam saznala kako se zove doktorica koja me operirala. Za tj dana kontrola kod njih. 
    Tako mi je zao kaj te nisam odmah poslusala i otisla na hitnu ali eto valjda sam se i dalje nadala da ce biti ok. 

❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀

mono1111
    03. Ožujak 2017. 08:44

Znatizeljna,
    Sto je,.tu je.
    Moj savjet ti je da vise nikad ne odes kod tog doticnog ginekologa.
    Vanmatericna T je opasno stanje, ljudi su prije umirali radi toga, zato jer se dogodi da jajovod se raspukne jer T se razvija u jajovodu i zena ima unutarnje krvarenje, naravno uz to ima i jake bolove i tada odmah mora na operaciju hitno !!! Danas se srecom radi te rane dijagnostike i ranih uzv ne umire, zato i dalje ne razumijem tvog ginekologa koji je znao da je beta visoka i poslao te doma !!!!! 
    Zelim ti svu srecu u iducoj T !!!

Znatizeljna22
    03. Ožujak 2017. 10:23

mono1111

Znatizeljna,
    Sto je,.tu je.
    Moj savjet ti je da vise nikad ne odes kod tog doticnog ginekologa.
    Vanmatericna T je opasno stanje, ljudi su prije umirali radi toga, zato jer se dogodi da jajovod se raspukne jer T se razvija u jajovodu i zena ima unutarnje krvarenje, naravno uz to ima i jake bolove i tada odmah mora na operaciju hitno !!! Danas se srecom radi te rane dijagnostike i ranih uzv ne umire, zato i dalje ne razumijem tvog ginekologa koji je znao da je beta visoka i poslao te doma !!!!!
    Zelim ti svu srecu u iducoj T !!!

Hvala ti puno...nova T ce malo cekat sto zbog oporavljanja sto zbog straha. Sad sam i ja vidjela da je to opasno a i na hitnoj su mi rekli da sam u zadnji tren dosla i odmah sam nakon 3-4 sata isla na operaciju. Ali opet sam sretna sto je sve dobro zavrsilo. 

❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀

Smješkica
    13. Ožujak 2017. 19:26

Zdravo trudnice i majke! Što se tiče mojeg iskustva, pojavio mi se iscjedak prvo neki rozi,  kasnije smeđi i to nakon spolnog odnosa jučer,  a bilo ga je i danas na wc papiru pa sam zvala u ginekološku ambulantu i objasnila situaciju i rekli su mi da dođem na pregled. Međutim,  hvala Bogu sve je u redu,  beba je tu (5t+6d), tek 0.31cm. Ginekolog je rekao da mirujem, nema odnosa i pripisao mi tablete: duphaston i folnu kiselinu. Sljedeći tjedan vadim krv. Nadam se da će sve biti u redu! :) 

mono1111
    13. Ožujak 2017. 22:13

Smjeskica,
    Poslusaj ginekologa. Drzim fige da sve bude u redu.
    Sretno

ana_nenadic
    19. Ožujak 2017. 14:14

Mono došla sam ponovo na forum samo da vidim kako si i ima li kod tebe kakvih novosti? 
    Vidim da i dalje pomažeš svima sa svojim savjetima, to je stvarno lijepo od tebe. 
    Ja sitno brojim dane do svoje bebice koja samo što nije došla .
     Eto ja sam jedan od pozitivnih primjera da nakon krvarenja i smeđeg iscjetka na početku trudnoće može sve ispasti kako treba.

mono1111
    19. Ožujak 2017. 17:08

Ana Nenadic,
    Jako mi je drago sto si se javila !!!! Ajmee, vec?? Za 5 dana termin??? Zelim ti svu srecu na porodu, da sto manje boli i sto krace traje ;) javi kako je proslo! Gdje ces roditi?
    A kod mene...ne sjecam se da li znas ali imala sam jos jedan spontani, 4.01.mi je bila kiretaza, jos M nisam dobila nakon kiretaze, vec vise od 70 dana, vise ni ne brojim. Idem svaki tjedan u Petrovu na uzv jer su mi dali Estrofem koji pijem vec 3 tjedna da bi se endo zadebljao i valjda prirodno oljustio, dobila sam bila neki smedji iscjedak pa mozda je cak i to bila M...ne znam.
    Plan je da ce mi valjda dati Duphastone, nadam se sutra koji ce izazvati krvarenje i onda cemo probati sa stimulacijom za O jer dokt.pretpostavljaju da je mozda lose kvalitete j.s.pa zato dolazi do spontanog...ne znam ni sama vise.
    U zadnjem spontanom mi je bas ustanovljena krom.greska, triploidija gdje je moguce da su cak dva spermija oplodila j.s.pa mozda ni nije j.s.nekvalitetna bila...tko zna...cak mi je dokt.predlozila PGD IVf u Pragu gdje rade genetsko ispitavanje embrija da bi se ispitalo da li su zdravi, ima li kakvih krom.gresaka ili sl.ali jako skupo kosta pa cemo svakako probati jos jednom prirodno, ali svakako ako ne upali opet, to nam je opcija.
    Nadam se da ce iduci put uspjeti !!! Nema mi druge !
    A opet s druge strane, ne znam zasto bi sad uspjelo nakon 3 neuspjela puta....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.