Ah mono djelimo istu tugu 😡
Ja sam se bas ponadala,imala i mucnine ali eto mozda psiha radi svoje..Moj muź je kamiondzija,pa ga vise nema kuci nego sto ima..Plodni dani su mi nastupili,a njega nema haha 😬😬 Uff
Italina,
Ja sam valjda sad ovaj zadnji put nekako znala. Tj iako sam mislila da nam nece uspjeti tako brzo, nekako sam se drukcije osjecala. A sad nisam, tako da sam i znala da valjda nisam T.
Iako sam naravno, iskoristila svaki test koji imam doma da provjerim za svaki slucaj.
Ajojjj, valjda ce ti brzo doći muž.
I da cete potrefiti plodne dane.
Držim fige za slijed.mj.za nas :)
Drage sve,
nakon sta sam procitala od prve do posljednje stranice ovu temu, odlucila sam podijelit svoju brigu sa nekim tko me razumije.
Zadnju M sam imala 25.8, za pregled kod gin sam narucena 12.10, to bi bio prvi pregled od kad je test pokazao +.
No međutim, u petak mi se pojavio smeđi, pa cak na momente i imam osjecaj da je skroz crne boje iscjedak, cak nemogu razaznat dal je iscjedak il krv, nastavio se u subotu pa sam odlucila otici na hitnu jer cemu cekat ponedjeljak sa tako ozbiljnom stvari koju nemozes sama rijesit niti pomoc si.. Napravljen mi je uzv, vidi se GV 12×4 mm ali nista vise od toga. Dr me isprepadala kiretazom, da se vec plod treba vidjeti, da nebudem iznenađena izljevom krvi kojeg ocekujem od tada i svako 5 min idem na wc provjeravat, doslovno cekam spontani. Jedino sta mi je objasnila je da su spontani prisutni kod 1/4 zena u ranoj trudnoci (i to mi je ponovila 3 puta)
U subotu mi je na pregledu bio 6+2 tjedan.
Eto, sada cekam i razmisljam sta dalje, ako neka od vas ima savjet, dobro bi mi dosao :)
Ivanche
Draga Ivance,
Kao prvo, naletila si na neku tako bezobraznu dr. Pa zna da smo sve tako rano u panici, i jos te isprepada da si jos više pod stresom...mislim dobro je da si otišla na hitnu, da mi je znati na koju??
Što se tiće tog iscjedka, ja sam drugi put nažalost imala skoro crni iscjedak.
Opisati ću, prvo je bilo smeđe, i prelazilo je postepeno u crnu sukrvicu, kao neke niti..
Isto sam tad kad sam dobila iscjedak otisla na hitnu, srce je i dalje kucalo, bila sam tada 7 + 1.
I rekli su da ne dolazim ako jace ne krvarim i nemam bolove.
Ja sam tako hodala 12 dana, sve je bilo isto, jos mi se cak iscjedak i smanjio malo, ali ga je cijelo vrijeme bilo, dok nisam otisla na pregled privatno i tada vise srcw nije kucalo, došlo je do spontanog u 9 tj.
Ne znam sto bi ti rekla za GV, meni se uvijek vidio plod valjda tada kad je trebalo, i srce je kucalo.
Možda je O bila kasnije, ne znam..
Samo želim reći da nažalost ne možeš nista promjeniti, i da moraš čekati..znam da je to nešto pregrozno, ali nema ti druge...što bude, biti će...nažalost na nista ne možeš utjecati.
Naravno, držim fige da sve bude u redu :)
I obavetno javiiiiii
Da li imas jos kakve simptome??
Da li se osjecas trudno?? Znam da je to glupo pitanje, ali ja sam nekako znala da nesto nije u redu, tj.vise nisam osjecala te neke " vibracije u trbuhu ", iako samoj sebi to nisam htjela priznati...
Mono, bila sam na Sv. Duhu, za dr. se nadam da je necu vise nikad vidjet, nimalo topline niti ljudskosti, mogla je reci to sta je mislila na drugaciji nacin, sve po spagi, tipkajuci na kompjuter i dovidenja, nikad u zivotu nisam bila na hitnoj, i eto prisjelo mi je.
Da je bila neka curka sretna jer je trudna i nezna da nesto moze uopce poci po zlu, nakon pregleda kod nje bi zavrsila na psihijatriji. Ja imam srece jer sam se nacitala svega i znala sam o cemu prica, sta je GV, da se plod moze i nemora vidjet, jednstavno sam bila upucena u njezine izraze pa sam je mogla i pratit sta prica.
Sumnjam da je O bila kasnije, jer ciklusi su mi 28 dana, a M tocna u dan. Sto se tice simptoma, jedino bolne grudi, i cesce mokrenje, i poprilicna volja za rasplakat se za glupost, vjerovatno hormoni:) nikakve mucnine nit povracanje.. iako, imam osjecaj kao da unazad 2-3 dana to sve splasnjava, a mozda me i dr ubila psihicki pa sad vise ni sama neznam dal mi je ista :/
Jutros sam otisla izvadit betu, u srijedu cu ponovit, pa cu sama vidjet sta ocekivat, iako, ne ocekujem nista dobro i bolje mi je bit spremna nego se razocarat.
Zasad cekam, znam kako je i vama bilo, osjecaj je grozan i nedaj boze nikome ove drame:(
Ivanche
Larimara,
Meni je dr.rekla da taj moj iscjedak sto sam imala je bio taj da se plod otapao, posto je on u pocetku kao nakupina prašine.
Drago mi je da je u drugoj T bilo sve ok, to se jednostavno zna neki put jedanput dogoditi i slijed.put zna biti sve ok.
Kod mene nije tako....
Ivanche,
Nikad nisam bila na Sv.duhu, ili sam u Vin.ili u Petrovoj, tako da nažalost nemam iskustva s tom bolnicom, ali znam da ima svakakvih dokt.i jos kad te tako isprepada. Da li je lijepo objasnila, to bi bila druga prica.
Javi rezuktate danasnje bete, cca možeš vidjeti da li je ona prilično visoka ili niska, ali def.moram i vidjeti da li se pravilno dupla.
Nadam se da ce sve biti ok, držim fige. Javiiiii:)
M mi se zavrsila prije 4 dana ali od jucer imam neki svjetlosmedji iscjedak i bolove kao menstrualne i grceve.. Ali nisam nahlađena ili tako sto.. Hmm 😯😡
Italina,
Hm..ne znam. Možda ti se nesto poremetilo. Ne vjerujem da je T ako je bila normalna M.
Zovi ginica pa pitaj.
Zvala sam i kaze dodji na pregled
.Uvijek ista prica dodji na pregled.Ahh..
Sortiraj odgovore
Najstariji