Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    03. Listopad 2016. 10:47

Italina,

Pošto ti kasni M, možeš mislim odmah raditi test.
    Možda ti je implatacijsko krvarenje :)

Tina2901
    03. Listopad 2016. 16:15

Pozdrav!

Evo imam jedno pitanje za moju prijateljicu.. Planira trudnocu, zapravo kasni joj M 15 dana i jucer je napravila test i bio je pozitivan,a kasnije je primjetila sukrvicu ali kaze da nije bilo malo nego vise kao kad dobije M samo jos malo manje... Inace 1. trudnoća,26 god.. Ima mučnine ,nadutost,stalno ide na WC , lagana glavobolja i umor.. Narucila se u gin al je tek stavilo 18.10 a ona to tad ne moze cekat pa eto zanima je vase misljenje..Jeli to možda implantacijsko ili se ipak radi o nečem ozbiljnom?

Hvala.

mono1111
    03. Listopad 2016. 17:00

Tina,

Neka tvoja prijateljica ode odmah na hitnu ! Može biti implatacijsko krvarenje, ali mislim da je kasno za to.
    Na hitnoj će ju odmah primiti.
    Bilo kakvo krvarenje se smatra prijetecim pobacajem. Tako da bi ju i njezin gin.trebao odmah primiti vec dns.

Zelim svu srecu.

• Italina
    05. Listopad 2016. 22:10

Ja sam se ipak radovala uzalud, M došla uff ufff.. 😢

mono1111
    06. Listopad 2016. 10:06

Italina,
    Žao mi je.:(
    Ja ju trebam dobiti za dan ili dva. Sutra radim test.
    Iako nemam nikakve simptome pa mislim da nije upalilo ovaj mj.

• igeci
    06. Listopad 2016. 11:07

Draga mono1111 i ostale curke...
    Evo ja sam se malo maknula od guglanja i interneta jer sam skuzila da me to bilo samo dodatno stresiralo.

mono1111, ovo sto si napisala za doktora Pala mi je bas ono, nikako dobro. Nemogu vjerovati da je tak postupio, bas me ostavilo paf. Ne znam, nadam se samo da ce kod mene biti sve oke po pitanju njega jer je do sada bilo sve pozitivno.
    Kako napreduje tvoje iscekivanje plusica? Ima li kakvih promjena?

Ja sam jucer bila na pregledu privatno, jer nema sanse da bi izdrzala do 17.10., uglavnom velik smo 4,1 mm i kuca nam srce
    Za sad sve ide skolski, po zadnjoj mengi sam trudna 7+3, mada ja od pocetka tvrdim da sam tjedan manje zbog ovulacij i da sam 6+3, sto se poklapa i s velicinom ploda.
    Sad se pazimo i mazimo i cekamo pregled kod socijalca 17.10., i onda krecu slanja na sve one pretrage.
    Kod mene samo zapuhanost i bolna prsa. Nema mucnina, nema niceg drugog. Cak sam se i jako dobro osjecala unazad 10 dana.

Italina , bas mi je zao :(

mono1111
    07. Listopad 2016. 00:04

Draga Igeci,

Svako iskustvo je razlicito, i ne mora značiti da ce tebi tako biti, ali eto..." ukratko " sam ti napisala svoje :/
    U iščekivanju sam, sutra ili preksutra bi trebala dobiti M, sutra radim test :)
    Iako sumnjam da je T u pitanju, nemam nikakve simptome.

Jako mi je drago da je sve ok s tobom, sigurna sam da ce sve biti ok do kraja.
    Obavezno javljaj i dalje :)

mono1111
    07. Listopad 2016. 09:43

Cure,
    Samo da javim, radila sam test i negativan je :(

Tina2901
    07. Listopad 2016. 15:02

mono1111

baš mi je žao.. Više sreće drugi put..

Samo da vam javim da je moja prijateljica bila pregledu i bebica je tu! Mislila da je zbog obilnog krvarenja doživjela spontani,beba je tu! 9.tj je trudna..Samo mora biti duphaston i strogo mirovati.

mono1111
    07. Listopad 2016. 16:21

Super :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.