Monyma- Mozda je to moguci nastanak hematoma koji se zna javiti u ranoj trudnoci. Nemoj panicariti, mozda je bezopasno. Drzim fige da sve bude ok sutra. 🤞🏻
Mimmyx hvala ti. Uzasno me strah. Svako malo sam na toaletu i provjeravam. Najgore mi je jer imam bolove i svaki puta kad me zaboli jace, uzasno se zabrinem. U 12.mj.sam imala spontani. Samo mi prolazi po glavi.....nedaj Boze ponovno. Ali ja se isto nadam da ce bit sve ok. Da je beba dobro i da nije nista strasno
Evo samo da javim. Obavila pregled. S bebom je sve ok. Srce kuca. Strogo mirovanje i dobila sam urogestan vaginalete za ocuvanje trudnoce. Kaze da su vaginalete ipak malo bolje od tableta za oralno uzimanje. Apstinencija do danjeg 🙈 Ali evo lakse mi je malo jer je beba ok
Ej, evo mene nakon nekog vremena opet, molim pomagajte. Evo m mi kasnila 6 dana, trebala sam dobit 9.11 no nista donji dio leđa me bolio više od 10 dana, 11.11 pojavio mi se neki smečkasti lagani iscjedak kod brisanja i provlači se kroz cjeli tjedan al jedva primjetno. Evo jučer ujutro počelo neko lagano krvarenje jako slabo kroz cjeli dan bez bolova, danas ujutro na ulošku krvava mrlja i nešto veličine lješnjaka izgledalo ko neka vrecica, okruglo nije krvavi ugrušak nego neznam ni sama boje koze, rozo sluzavo.. Test nisam radila čekala sam da prođe par dana.. Jel se neka susrela s tim, šta bi to bilo... Ne zelim ni mislit da sam mozda bila trudna... 😐😐😐😥
Mspolj a zasto nisi napravila test? Moze biti svasta, od pocetka menstruacije, implantacijskog krvarenja, biokemijske trudnoce, hematoma u trudnoci... Najbolje je da odes ginekologu da te pregleda, ovako ti mi tesko mozemo tocno reci sto je.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Mspolj a zasto nisi napravila test? Moze biti svasta, od pocetka menstruacije, implantacijskog krvarenja, biokemijske trudnoce, hematoma u trudnoci… Najbolje je da odes ginekologu da te pregleda, ovako ti mi tesko mozemo tocno reci sto je.
A evo neznam, mislila sam pričekat do kraja tj pa ako ne dođe onda napravit, radila sam vec par puta pa bilo negativno i ovaj put odlučila ne odmah radit i eto. Pitala sam samo da čujem jel se itko susreo s tako čime jer sam se prepala..
Pozdrav svima!
Podižem temu... Dakle, trudna sam 6+3 danas. Na zadnjem uzv (kad sam bila 5+5) vidjela se GV za trudnoću cca. 4-5 tjedana. Dok je pogledao odmah i jajnike i sve ok. GV na dobroj poziciji i naručena sam idući tjedan (kad bi trebala biti 7+2), da vidimo plod i sve..
Uglavnom, problem je smeđi iscjedak kojeg imam od početka ove trudnoće (negdje od 4 tjedana). Od tada sam na bolovanju i na utrogestanima (4*1) i mirujem.
Nakon dana uzimanja terapije, iscjedak je prestao i nije ga bilo kojih 7 dana, ali evo jučer je ponovno krenuo!!!! Luda sam... Nema ga puno, ali je tu... Na papiru poslije wc-a vidim...
Zadnjih dana imam i nekakve bolove, probadanja (zato je dok pogledao i jajnike na uzv)... Nekad osjetim više, nekad ih gotovo i nema.....
Ne znam više šta bi mislila! Strah me je jer sam prije 4 god imala 2 spontana oko ovog tjedna i isto ih je pratio smeđi iscjedak... Da li da idem na hitnu ili da se strpim do idućeg tjedna... Ne znam više ni sama, samo znam da sam živčana i u neizvjesnosti!!
Draga Sanyaw, ja isto prozivljavam slicnu situaciju. Prije 6mj imala sam missed ab kojeg je isto pratio smedi iscjedak cijelo vrijeme. Sad sam trudna 7+6, i isto od pocetka trudnoce, imam taj iscjedak, i to na faze cak i par kapljica svjeze krvi. Zadnji put mi se nakon tjedan dana zatisja, pojavilo u subotu krv na ulosku i na papiru nakon brisanja. Nakon toga opet smedu iscjedak. Mislila sam mirovat do iduceg pregleda koji je trebao biti u cetvrtak, medutim nisam izdrzala i jucer sam otisla do doktorice, i sve je u redu. Rekla mi je da dok je uzv dobar, nema razloga za paniku koliko god nije ugodno vidjeti taj smedi ili krvavi iscjedak. Da je zabrinjavajuce samo ako se javi obilno krvarenje s ugruscima. Ovo je objasnila da plod sebi pravi mjesta u maternici...onda naleti na neku krvnu zilicu, ili se misicje maternice rasteze. Uglavnom...koliko sam shvatila...dok ti je uzv dobar, potrudi se ne panicarit, jer samo panikom mozes pogorsat sebi situaciju. Kad ti je iduci ultrazvuk?
Joj, hvala ti Fluffy... Idući uvz je u ponedjeljak (16.12.), tada bi trebala biti 7+2 i tada bi se trebao vidjeti plod i srce..
Uglavnom, mislila sam da je prestalo i šokirala sam se jučer i danas! Budem probala sačekati, iako ne znam hoću li moći. Vidjet cu hoće li se pojačati do kraja dana ako bude pogoršanja, onda ću na hitnu jer sigurno neću moći izdržati do pon.!
Hvala ti na odgovoru još jednom. Baš sam isprepadana i malo si me smirila...
Razumijem te skroz...i ja sam do jucer mislila da cu poludit od brige. Neugodno je kad imas losa iskustva iza sebe. Drzim nam obima fige, i svakako javi situaciju. Meni je iduci pregled 20.12. 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji