Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mikicaa
    06. Rujan 2019. 10:29

C1M4 hvala puno ☺️ Da uradit cu test i javljam sta ce bit izvinjavam se na dosadnosti😩😄 

C1M4
    06. Rujan 2019. 10:32

mikicaa

C1M4 hvala puno ☺️ Da uradit cu test i javljam sta ce bit izvinjavam se na dosadnosti😩😄

Ma nista, samo javi😁 drzim fige😁😁😇

• mikicaa
    06. Rujan 2019. 11:26

Da jos nesto da li bubuljice  rijetka vrtoglavica mucnina mogu znaciti da je to ovulacija ili ipak blize trudnoci😩jer i to imam a nisam uopste upucena  i imam mali bol u zeludac ako malo ogladnim

06. Rujan 2019. 11:47

mikicaa

Da jos nesto da li bubuljice rijetka vrtoglavica mucnina mogu znaciti da je to ovulacija ili ipak blize trudnoci😩jer i to imam a nisam uopste upucena i imam mali bol u zeludac ako malo ogladnim

Pozdrav! Ne razumijem.  Kako bi mogla osjećati već simptome trudnoće ako ti je 28.08. zadnji dan menstruacije? Ne čini mi se logično. 

• mikicaa
    06. Rujan 2019. 11:54

Ni meni nije jasno😶 ali poznajem puno zena koje tako kazu i jesu bile trudne ali neznam brine me najvise braon sekret zbog toga sam najvise posumnjala prvo sam mislila da umisljam kad sam videla sekret braon onda sam se i uplasila😶

06. Rujan 2019. 12:04

mikicaa

Ni meni nije jasno😶 ali poznajem puno zena koje tako kazu i jesu bile trudne ali neznam brine me najvise braon sekret zbog toga sam najvise posumnjala prvo sam mislila da umisljam kad sam videla sekret braon onda sam se i uplasila😶

Moje je mišljenje da je rano za iscjedak koji bi bio vezan uz trudnoću.  Nemam pojma.  Uvijek treba uzeti u obzir onaj 1% koji se može pripisati čudima,  ali iz svog iskustva rađenja na djetetu skoro 2 godine,  educiranju "šta, kako, kada ", ovaj smeđi iscjedak u tom dijelu ciklusa se nebi pripisivao trudnoći, već mogućem izostanku ovulacije ili poremećaju hormona.  Kažem, ne bih ti htjela kvariti sreću. Uvijek može biti vanredna situacija, ali isto tako je dobro ostati na zemlji i poštedjeti sebe razočaranja. Test ti se ne isplati raditi prije izostanka menstruacije, a kažeš da je to tek za 15 dana...

• mikicaa
    06. Rujan 2019. 12:14

Pa da u pravu ste iplak vidjevu hvala

• mikicaa
    06. Rujan 2019. 12:16

Da hvala vam  ipak ste mozda u pravu prerano je

06. Rujan 2019. 12:20

mikicaa

Da hvala vam ipak ste mozda u pravu prerano je

Ako se ne varam, ovulacija bi mogla još uvijek trajati, pa ne posustajte. Vrijeme je za akciju! 😊😊 Želim da ti vještica ne stigne za 15 dana i da ugledaš + ❤

• mikicaa
    06. Rujan 2019. 12:54

Hvala ja ovo imam vec 4 dana po maloo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.