C1M4 hvala puno ☺️ Da uradit cu test i javljam sta ce bit izvinjavam se na dosadnosti😩😄
C1M4 hvala puno ☺️ Da uradit cu test i javljam sta ce bit izvinjavam se na dosadnosti😩😄
Ma nista, samo javi😁 drzim fige😁😁😇
Da jos nesto da li bubuljice rijetka vrtoglavica mucnina mogu znaciti da je to ovulacija ili ipak blize trudnoci😩jer i to imam a nisam uopste upucena i imam mali bol u zeludac ako malo ogladnim
Da jos nesto da li bubuljice rijetka vrtoglavica mucnina mogu znaciti da je to ovulacija ili ipak blize trudnoci😩jer i to imam a nisam uopste upucena i imam mali bol u zeludac ako malo ogladnim
Pozdrav! Ne razumijem. Kako bi mogla osjećati već simptome trudnoće ako ti je 28.08. zadnji dan menstruacije? Ne čini mi se logično.
Ni meni nije jasno😶 ali poznajem puno zena koje tako kazu i jesu bile trudne ali neznam brine me najvise braon sekret zbog toga sam najvise posumnjala prvo sam mislila da umisljam kad sam videla sekret braon onda sam se i uplasila😶
Ni meni nije jasno😶 ali poznajem puno zena koje tako kazu i jesu bile trudne ali neznam brine me najvise braon sekret zbog toga sam najvise posumnjala prvo sam mislila da umisljam kad sam videla sekret braon onda sam se i uplasila😶
Moje je mišljenje da je rano za iscjedak koji bi bio vezan uz trudnoću. Nemam pojma. Uvijek treba uzeti u obzir onaj 1% koji se može pripisati čudima, ali iz svog iskustva rađenja na djetetu skoro 2 godine, educiranju "šta, kako, kada ", ovaj smeđi iscjedak u tom dijelu ciklusa se nebi pripisivao trudnoći, već mogućem izostanku ovulacije ili poremećaju hormona. Kažem, ne bih ti htjela kvariti sreću. Uvijek može biti vanredna situacija, ali isto tako je dobro ostati na zemlji i poštedjeti sebe razočaranja. Test ti se ne isplati raditi prije izostanka menstruacije, a kažeš da je to tek za 15 dana...
Da hvala vam ipak ste mozda u pravu prerano je
Ako se ne varam, ovulacija bi mogla još uvijek trajati, pa ne posustajte. Vrijeme je za akciju! 😊😊 Želim da ti vještica ne stigne za 15 dana i da ugledaš + ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji