Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sanyaw
    10. Prosinac 2019. 14:39

Držim i ja!! Svakako javim razvoj događaja... Puno srece ti zelim i javi i ti šta kaže g. Doktor! 

Palčicabeba
    16. Prosinac 2019. 14:16

Cao curke bas danas sam trebala dobiti mengu a nisam medjutim prije tri dana sam primijetila nekakvo roskasto krvarenje da bi poslije bilo smedjkasto ne jako zanima ne dal bi mogla biti trudna ili Sta već pozz 😘😘

Beba

Fluffy
    18. Prosinac 2019. 09:28

Sanyaw, kako je prosao pregled? 

Fluffy
    18. Prosinac 2019. 09:29

Palčicabeba

Cao curke bas danas sam trebala dobiti mengu a nisam medjutim prije tri dana sam primijetila nekakvo roskasto krvarenje da bi poslije bilo smedjkasto ne jako zanima ne dal bi mogla biti trudna ili Sta već pozz 😘😘

Palcica, uvijek je bolje napraviti test. Tek onda mozes biti sigurna...do tad je sve nagadanje. Sretno 😀

• lola123
    19. Siječanj 2020. 23:20

Hei cure,opet problemi.
    Naime vec sam pisala prije sigurno 3 4 mj
    Ciklus mi je 28-33,mens.traje 4 5 dana 
    Uvijek znaci kasni,e sad kasnila je 3 dana sto se ne cudim previse,ali sinoc kad sam dobila bila je baby roza,a danas je ulozak cjeli dan smedi( boja cokolade). Da li je potrebna briga ili je to normalna pojava? Da li je koja bila u takvoj situaciji.
    Hvala vam❤

22. Veljača 2020. 11:45

Pzdrav cruke jel vas ima da nepisem ako nema nikoga😘

• Leptirica 90🦋
    26. Veljača 2020. 22:25

Ćao cure može pitanje jutros sam dobila smeđi iscjedak a sgomak md boli u dolnkdm djelu ko za mm dali mi netko može pomoçi  a betu jos nisam vadila pozz

Azospermia

Fluffy
    27. Veljača 2020. 00:56

Ana, kako ti mi pomoc? Sta te tocno zanima? 

• Leptirica 90🦋
    27. Veljača 2020. 07:18

Da li je to trudnoća ili ne ginekolog mi kaže da je bolime stomak ko za dobit jer taj smeđi iscjedak zabrinjavajući pozz

Azospermia

nicole12
    15. Travanj 2020. 16:33

Pozdrav svim mamama i onima koje će tek postat 😊
    Imam jedno pitanje? Čitam sve i svašta, ali eto željela bi i ja pitat. Trudna sam 7+2 iako veličina ploda odgovara 7+6 srce kuca sve ok. Ali sam u zadnjih 10 dana 5 dana u prekidima imala “smeđi iscjedak” nekad malo obilnije nekad malo manje. Na prvoj kontroli prošli tjedan dvije gestacije, ali je jedna prazna i tome se prepisalo to krvarenje. Ali od jučer opet! Jutros malo obilnije sada malo manje... odmah sam otišla na hitnu i dobila utrogestan i mirovanje. Zanima me trebam li se brinuti s obzirom da je beba čak i veća nego sto bi trebala biti i sta joj srce lupa kao veliko, a oni ne znaju od kuda krv? 
    Hvala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.