Držim i ja!! Svakako javim razvoj događaja... Puno srece ti zelim i javi i ti šta kaže g. Doktor!
Cao curke bas danas sam trebala dobiti mengu a nisam medjutim prije tri dana sam primijetila nekakvo roskasto krvarenje da bi poslije bilo smedjkasto ne jako zanima ne dal bi mogla biti trudna ili Sta već pozz 😘😘
Beba
Cao curke bas danas sam trebala dobiti mengu a nisam medjutim prije tri dana sam primijetila nekakvo roskasto krvarenje da bi poslije bilo smedjkasto ne jako zanima ne dal bi mogla biti trudna ili Sta već pozz 😘😘
Palcica, uvijek je bolje napraviti test. Tek onda mozes biti sigurna...do tad je sve nagadanje. Sretno 😀
Hei cure,opet problemi.
Naime vec sam pisala prije sigurno 3 4 mj
Ciklus mi je 28-33,mens.traje 4 5 dana
Uvijek znaci kasni,e sad kasnila je 3 dana sto se ne cudim previse,ali sinoc kad sam dobila bila je baby roza,a danas je ulozak cjeli dan smedi( boja cokolade). Da li je potrebna briga ili je to normalna pojava? Da li je koja bila u takvoj situaciji.
Hvala vam❤
Ćao cure može pitanje jutros sam dobila smeđi iscjedak a sgomak md boli u dolnkdm djelu ko za mm dali mi netko može pomoçi a betu jos nisam vadila pozz
Azospermia
Da li je to trudnoća ili ne ginekolog mi kaže da je bolime stomak ko za dobit jer taj smeđi iscjedak zabrinjavajući pozz
Azospermia
Pozdrav svim mamama i onima koje će tek postat 😊
Imam jedno pitanje? Čitam sve i svašta, ali eto željela bi i ja pitat. Trudna sam 7+2 iako veličina ploda odgovara 7+6 srce kuca sve ok. Ali sam u zadnjih 10 dana 5 dana u prekidima imala “smeđi iscjedak” nekad malo obilnije nekad malo manje. Na prvoj kontroli prošli tjedan dvije gestacije, ali je jedna prazna i tome se prepisalo to krvarenje. Ali od jučer opet! Jutros malo obilnije sada malo manje... odmah sam otišla na hitnu i dobila utrogestan i mirovanje. Zanima me trebam li se brinuti s obzirom da je beba čak i veća nego sto bi trebala biti i sta joj srce lupa kao veliko, a oni ne znaju od kuda krv?
Hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji