Da jos nesto da li bubuljice rijetka vrtoglavica mucnina mogu znaciti da je to ovulacija ili ipak blize trudnoci😩jer i to imam a nisam uopste upucena i imam mali bol u zeludac ako malo ogladnim
PMS, hormoni su poceli divljat jer je doslo do ovulacije😊 te zene koje su tako krvarile i na kraju bile trudne su vjerojatno i imale spolne odnose tada u to vrijeme pa im na kraju menga nije dosla kad je trebala i skuzile da su trudne😊
Da hvala vam ipak ste mozda u pravu prerano je
I ja mislim da ti je to "ovulacijako krvarenje" kazem iz iskustva jer sam tako ja imala skoro dvije godine i po tome sam znala da je ovulacija, do tog ti dođe zbog nekog poremećaja u radu hormona, iako je meni bilo i zbog polipa koji sam imala...
Da. A imala sam stresova proli mesec pre mensteuacije mozda zbog toga se malo hormoni poremetili. Ako je do toga da li ce se ubro vratiti na svoje i da li ce mi to smetati za tridnocu 😶 za zacece
Da. A imala sam stresova proli mesec pre menstruacije mozda zbog toga se malo hormoni poremetili. Ako je do toga da li ce se ubrzo vratiti na svoje i da li ce mi to smetati za triudnocu 😶 za zacece?
Da. A imala sam stresova proli mesec pre mensteuacije mozda zbog toga se malo hormoni poremetili. Ako je do toga da li ce se ubro vratiti na svoje i da li ce mi to smetati za tridnocu 😶 za zacece
Sve ti je to povezano jedno s drugim, stresa pa ovo pa ono... Mislis na smeđi iscjedak ili?
Mspolj Da na smedji iscjedak Plasim se da nije nesto lose da ce mi smetati za zacece
Mspolj Da na smedji iscjedak Plasim se da nije nesto lose da ce mi smetati za zacece
Ja sam prošla puno pregleda i bila sam kod 4 ginekologa i ni jedan mi nije rekao da bi to smetalo.. Tako da nemas se šta bojat to je sve uredu samo je došlo do nekog poremećaja..
Evo me, napravila test jer vještica kasni dva dana no nema plusića. 😐 Nema ni naznaka da bi uskoro mogla doć.. Probat ću ponovit kroz koji dan ako ne stigne.
Sortiraj odgovore
Najstariji