Kod mene danas još ništa. Nisam kupila test jer me tolko grci ko da cu svaki čas dobit a uvijek prije nego dobim imam par dana smečkasti iscjesak, eh al sad ga nema. Pa ću kako vi a i dečko kazete pričekat koji dan. Bojim se radit da nebi bila lazna nada…
Držim ti palčeve da bude + 😊. Svakako javi
Kod mene danas još ništa. Nisam kupila test jer me tolko grci ko da cu svaki čas dobit a uvijek prije nego dobim imam par dana smečkasti iscjesak, eh al sad ga nema. Pa ću kako vi a i dečko kazete pričekat koji dan. Bojim se radit da nebi bila lazna nada…
Sto se tice grceva, ja sam imala bolnije i jace grceve kad sam ostala trudna nego kad trebam dobit🙄 i zato nisam ni malo sumnjala na trudnocu😅 cuj, i ako ne bude trudnoca sada, bit ce koji drugi mjesec svakako🙏
Pozz i ja sam nova ovdje, čitam puno... Meni je M trebala doći 4.9. a imam samo lagani iscjedak već 4 dana, test je 3.9. bio negativan... Čakam napeto oće stati ili cu procuriti.... Vidim da vas puno odrzava trudnoću i sa laganim krvarenjem pa se nadam i ja 😊😊
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
Poz svima ja sam nova ovde . Zanimaju me vasa iskustva . Inace tek smo pocwli raditi na bebi zadnjeg dana moje menstruacije a to je bilo 28 avgust za 15 dana trebam dobit ali mi se pojavio braon iscjedak imam male bolove u donjem delu stomaka osjetljive grudi ni pred menstruacije nemam to . Da li je moguca trudnica? Da li je koja od vas imala takvo nesto ? Hvala unapred☺️
Poz svima ja sam nova ovde . Zanimaju me vasa iskustva . Inace tek smo pocwli raditi na bebi zadnjeg dana moje menstruacije a to je bilo 28 avgust za 15 dana trebam dobit ali mi se pojavio braon iscjedak imam male bolove u donjem delu stomaka osjetljive grudi ni pred menstruacije nemam to . Da li je moguca trudnica? Da li je koja od vas imala takvo nesto ? Hvala unapred☺️
Napravi test na dan očeivane menstruacije :)
Tako rano je teško znati, doduše do 4 dana prije test može pokazati rezultat a može biti i lažno negativan, pa je preporuka ili na dan ili ako dan kasni.
ILoveCats Hvala ☺️ Tako cu i uraditi al sam nestrpljiva do tada samo me zanimalo da li je koja od vas tako imala rano u trudnoci... puno mi znaci .
ILoveCats Hvala ☺️ Tako cu i uraditi al sam nestrpljiva do tada samo me zanimalo da li je koja od vas tako imala rano u trudnoci… puno mi znaci . I da ne zaboravim cuvamo se vec dve godine bez kontracepcije rikverc🤭😶 i nikada re to pre nije javljalo asada kada se ne cuvamo to je pocelo
To bi bilo na dan ovulacije?
Nisam se susrela s tim, znam za implatacijsko krvarenje jedino ali ono se dešava oko očekivane menstruacije...
I moja mama je tako krvarila pa se ispostavi da je trudna al se ipak bojim da nije neka prehlada koja bih me sprecila u zacecu
To je prije bilo ovulacijsko krvarenje i tipicni znaci ovulacije😊 imas na internetu vise o tome, tako da mislim da to nije znak trudnoce vec znak ovulacije, ali to znaci da je vrijeme da hopsate ti i dragi😁 pa vidi kad ti zakasni napravi test😊
Sortiraj odgovore
Najstariji