Pozdrav svima, nova sam ovdje. Trudna sam 5 tjedana i imam tipicne simptome mucnina, glavobolja grudi su mi jako osjetljive... jucer su mi se javili blagi grcevi u donjem stomaku i prvo iscjedak sa malo roskaste krvi a nakon toga pa sve do sad kad god se obrisem imam smedji iscjedak sa nekakvim kao sluzavim crticama smedjim. Odmah sam jucer otisla na hitnu, radili su mi nalaz mokrace i potvrdili da je test na trudnocu pozitivan ali da je prerano za ultrazvuk ili bilo sta drugo vec da idem kuci i cekam par dana pa da opet ponovim test na trudnocu. Umirem od straha a i problem je sto zivim u Velikoj Britaniji i ovdje su dosta lezerni po tom pitanju kao mozes ili izgubiti trudnocu ili moze sve biti ok ali moras cekati sad nista ne znamo.. da li je netko imao ovakve simptome i ima li nade da ne zavrsi trudnoca sa spontanim? Prva mi je trudnoca i stvarno sam isprepadana bilo kakav savjet bi mi dobro dosao 😔
Pozdrav svima, nova sam ovdje. Trudna sam 5 tjedana i imam tipicne simptome mucnina, glavobolja grudi su mi jako osjetljive… jucer su mi se javili blagi grcevi u donjem stomaku i prvo iscjedak sa malo roskaste krvi a nakon toga pa sve do sad kad god se obrisem imam smedji iscjedak sa nekakvim kao sluzavim crticama smedjim. Odmah sam jucer otisla na hitnu, radili su mi nalaz mokrace i potvrdili da je test na trudnocu pozitivan ali da je prerano za ultrazvuk ili bilo sta drugo vec da idem kuci i cekam par dana pa da opet ponovim test na trudnocu. Umirem od straha a i problem je sto zivim u Velikoj Britaniji i ovdje su dosta lezerni po tom pitanju kao mozes ili izgubiti trudnocu ili moze sve biti ok ali moras cekati sad nista ne znamo.. da li je netko imao ovakve simptome i ima li nade da ne zavrsi trudnoca sa spontanim? Prva mi je trudnoca i stvarno sam isprepadana bilo kakav savjet bi mi dobro dosao 😔
Naravno da trudnoća ne mora zavrsiti sa spontanim. Moja prijateljica je imala istu situaciju i u pitanju je bilo implantacijsko krvarenje, koje nije opasno. Ako ne osjecas nikakve bolove koji bi bili jaki i ne primjereni trudnoci nemas razloga za brigu. Ponovi test za koji dan da vidis da je sve uredu. Ako osjetis bilo sta drugo odi kod gin. neka i on pogleda i da te izvade betu tako ces najbolje znat, vjeruj mi iz iskustva. Sretno i javi nam 😊
Pozdrav cure, usla sam u 6 tjedan trudnoce
I pojavio mi se neki zuckasti iscjedak i od pocetka imam neke lagane bolove nekad sa desne nekada sa ljeve strane (vecinim je na desnoj strani) uplasena sam jer sam prije 5 mj imala spontani u 5. tjednu i isto me je boljelo i imala sam tamni iscjedak
Sada sam malo preplasena, sutra idem na prvi pregled
Pa nezz, sta vi kazete?
Pozdrav! Jucer sam prilikom odlaska na wc vidjela kao da mi je jednom iacurilo nesto amede ba donje rublje. Nije bilo toliko obilno jer sam vidjela da nine probilo na drugu stranu. Odmah sam otisla na ginekologiju. Sestra mi je rekla da svaka druga trudnica ima taj smedi iscjedak. Doktorica me pregledala onim instrumentom (nekakv siljak, nemam pojma), a onda i vaginalnim uzv. Na prvom pregledu sam bila 23.9. gdje mi je dokt rekla da sam trudna 6+1, a ova jucer mi je rekla da misli da nisam trudna 7+6 kako sam sad mislila, nego da je za tjedan manja trudnoca, 6+5. Navela je da ne vidi krvarenje da je vidljiva pravilna GV, ZM, EO za 6+5 tj. + KčS. Cula sam srceee. Rekla je da misli da mi je to stara krv od uzetog papa testa. A tad mi je ginekologinja rek da mozda bude imala krvi da se ne uplasim. Nije bilo nicega pa sam mislila da je to to. Je li moguce da je tek sad to izaslo, od 23.9. Uglavnom da se smirim rek mi je da mirujem, ali ne da lezim nego tipa da ne dizem tesko itd i nek pijem duphastone 3x1. A to mogu tek u pon ici po recept. Ivdje sam procitala i dobre i lose stvari pa me zanima misljenje nekoga iskusnoga. Sad nemam nikakv iscjedak, samo nekad kad odem na wc kao kao nekakvo tru je. Ko ono kad ste prehladeni pa vam ide krv na nos koja poslije bude sasusena pa nekad kad kisete samo trunje izade. Joj oprostite sto sam zagnjavila ovoliko. Prva mi je trudnoca, kao sto vidite. Hvala puno na razumijevanju!
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Kupi dufastone odmah a u pon odi po recept i trazis povrat lo e
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Kupi dufastone odmah a u pon odi po recept i trazis povrat lo e
Jesam, popila prvu. Hvala ti, Tockice
Samo da javim da sam jutros prilikom velike nuzde vidjela jednu crvenu tockicu krvi, doslovno jednu. Probudila sam muza, isli smo na hitnu na ginekologiju. Imala sam spontani. Ne cuju se otkucaji. Iako su se u petak culi. Eto, meni taj smedi iscjedak nije bio bezazlen.
Drage zene,ja imam problem,danas mi je 5dan posle transfera,i na ulosko imam izcjedak smedji ne puno ali ga imam,jako se nasikirala,kaze da to Moze biti implantacijsko i doktor mi rekao da se ne sikiram da uzivam u drugoj fazi ciklusa ali svejedno bojim se da ne dobijem 🙈🙈😟
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Cure Pomagaj te 😟😟citam puno zena ima taj izcjedak ,ja imam djecicu ,iz prvog braka ali ovoj morala sam i i na ivf jer jajovode mi je podvezani a novi suprug bi tjeo samnom djecu,sve inace jw u redu,imala sam 16folikule,11oplodile i 7 imali smo blastociatice ,vratili su mi nakon 5dana jednu,i sad evo 5dan i pojavio se izcjedak pa sam se uplasila 😟😟
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Meni je danas 6+5 tt. Pojavio mi je smedi iscjedak. Malo obilniji. Zvala sam hitnu ginekolosku na Sv.duhu. Sutra imam pregled kod svoje ginekologice. Na hitnoj su mi rekli da postoji mogucnost gubitka ploda i ako ce bit jos iscjedaka sa krvi, odmah da se javim na hitnu gin. U ovom slucaju da cekam sutra svoj pregled. Nervoza na sestu i konstantna bol u trbuhu. Bolove imam od samog pocetka, tako da je tesko raspoznat dal se javljaju i novi bolovi. Jedva cekam sutra i da vidimo kaj ce se vidjet i kaj ce rec ginicka.
Sortiraj odgovore
Najstariji