Hitno!!!
Imam par pitanja
Jel moguce zatrudnjeti preko odjece ja i partner smo imali tkz suhi sex i sad me zanima jel moguce ostat trudan ja sam bila skroz obucena on u boksericama
10 dana nakon moje menstruacije pojavio se smedi iscjedak i malo krvi traje vec 7 dana ne znam sta je to i da napomenem osjecam bol u trbuhu
Jel moguca trudnoca?????
Je, to ti je 100% trudnoća,nemoras ni test radit!
🤦♀️
Joj sto volim kad ovako slucajno naletim da tvoj odgovor nekome tako, uvijek se nasmijem hahah😁😂👍🏻
Pozdrav cure, žene, gospođe… Nova sam na forumu, cesto vas citam, ali nikako da se ukljucim😂 imam jedno pitanjce… Decko i ja radimo na bebi vec vise od godinu dana i svaki mjesec razocarenje… ciklusi si mi strasno ne redoviti i nikako da se ustale, e sad ovaj mjesec mi je 23. dana ciklusa krenio smeđi iscjedak bez krvi, jako slab cisto malo zaprlja gacice… traje vec vise od tjedan dana… pa me zanima jel imala koja iskustva s time? Sljedeci tjedan cu se naruciti kod gin. al sam nestrpljiva pa da vidim jel kod vas ikad bilo tako i kakvih iskustava imate s time! 🙂
Jeste li isli na kakve pretrage posto je to vec duze od godine dana?🤔 Sto se tice tog iscjetka, ja sam ga znala imat 5-6 dana prije menge zbog niske razine progesterona te se zato nije mogla zadrzati trudnoca😊 Mozda ce te poslati na vadenje hormona pa ces vidjeti, ali svakako bi trebali na neke pretrage ako je vec toliko proslo🤔
Nisam isla jos na nikakve pretrage izuzev normalnih ginekoloških, nekako se svaki mjesec nadamo da je to to, i tako u krug… nikad nisam imala to prije toliko dugo, znalo se desit na taj dan kada dobijem da bude smeckasto pa odmah poslje normalna m. Pa mi je ovo sada cudno… Danas vidim da se smirilo tj. samo na papiru ostane kada se obrisem. Sljedeci tjedan cu napraviti test ako ne dobijem pa cemo vidjeti.
Hvala na odgovoru! 🙂
Svakako odi napravi😊 Inace kazu da ako ne ide godinu dana da onda valja otici na pretrage😊 A da, to zna biti kao neki disbalans hormona, upala, manjak progesterona ili trudnoca da😁 Sretno!🤞🏻🥰
Morat cu da... iako se ja nadam da je 👶
Bok cure i žene....evo danas sam se prijavila na Miss7mama jer vidim da je velika podrska i da su dobri savjeti ovdje....cura sam od 26 godina koja boluje od hipertireoze štitnjače te vec dugo pokusavam zatrudniti....mkesecnica mi je kasnila 9 dana te se tad pojavio smeđi iscjedak koji je trajao 2 dana i prestao....nisam uzimala test niti bila kod ginekologa....zadnjih tjedan dana jako se umaram i zeljna sam svake hrane....piskim cesto i imam mucnine....da li mi itko moze reci da li je moguca trudnoca i da li je itko imao slicnu situaciju ....hvala unaprijed
Lucija nemoj se ljutiti ali nikad mi nije bilo jasno zašto žene idu pisat post na forum umjesto da kupe test i vide da li su trudne. Hrpa tudjih iskustava baš ništa ne znači za tvoj slučaj. Čim ti kasni mjesečnika a imaš redovne cikluse naravno da je moguća trudnoća. Moja trudnoća je pocela sa tri dana smedjeg iscjetka al to nemora ništa za tvoj slučaj značiti. Da napraviš bilo koji test sad popodne nakon 9 dana kašnjenja on mora pokazati trudnoću. Na kraju krajeva bilo bi dobro detektirati gin.pregledom da li postoji neki razlog za iscjedak i da li trebas hormonalnih terapiju. Sretno!
Bok cure i žene….evo danas sam se prijavila na Miss7mama jer vidim da je velika podrska i da su dobri savjeti ovdje….cura sam od 26 godina koja boluje od hipertireoze štitnjače te vec dugo pokusavam zatrudniti….mkesecnica mi je kasnila 9 dana te se tad pojavio smeđi iscjedak koji je trajao 2 dana i prestao….nisam uzimala test niti bila kod ginekologa….zadnjih tjedan dana jako se umaram i zeljna sam svake hrane….piskim cesto i imam mucnine….da li mi itko moze reci da li je moguca trudnoca i da li je itko imao slicnu situaciju ….hvala unaprijed
Kupi test, kako da mi znamo🤷🏼♀️ Ako ti kasni, prvo i pomislis na trudnocu svakako, ali kad vec toliko kasni, zasto ne napravis test?
Pozdrav, nova sam ovidje, čitala sam malo vaša iskustva pa sam se odlučila javiti. Imam 27 god i u 5 mj ove god imala sam histeroskopiju polipa na stjenci maternice sve je prošlo super. Počeli smo radit na bebi, a doktorica mi savjetovala da uzimam dulphaston zbog regulacije. M bi trebala dobit evo sad za koji dan, no prošli tj mi se pojavio neki svjetlo smeđi iscjedak sa lagnom tupom boli i grčevima kao pred m. Nakon par dana je prestalo no grčevi se jave tu i tam a sise su me tek danas počele malo boljet. Dečko kaze da čekamo s testom tek ako ne dođe, no ja sam malo znatiželjna. Jel imala koja od vas slično iskustvo? Mući me taj lagni iscjedak pod terapijom. Ispričavam se na prvom, a dugom postu. 😉
Pozdrav, nova sam ovidje, čitala sam malo vaša iskustva pa sam se odlučila javiti. Imam 27 god i u 5 mj ove god imala sam histeroskopiju polipa na stjenci maternice sve je prošlo super. Počeli smo radit na bebi, a doktorica mi savjetovala da uzimam dulphaston zbog regulacije. M bi trebala dobit evo sad za koji dan, no prošli tj mi se pojavio neki svjetlo smeđi iscjedak sa lagnom tupom boli i grčevima kao pred m. Nakon par dana je prestalo no grčevi se jave tu i tam a sise su me tek danas počele malo boljet. Dečko kaze da čekamo s testom tek ako ne dođe, no ja sam malo znatiželjna. Jel imala koja od vas slično iskustvo? Mući me taj lagni iscjedak pod terapijom. Ispričavam se na prvom, a dugom postu. 😉
Ja se slažem sa dečkom i svakako bi čekala da zakasni čisto da ne bi bilo razočarenja na kraju i opet je nekako sigurnije ako radiš par dana nakon izostanka jer se zna često desiti biokemijska trudnoća.. Ovo svakako može značiti trudnoću Može biti i takav iscjedak zbog duphastona dok se organizam ne navikne na to, rad jajnika jel.. Ali ja držim fige za bebicu
Ja se slažem sa dečkom i svakako bi čekala da zakasni čisto da ne bi bilo razočarenja na kraju i opet je nekako sigurnije ako radiš par dana nakon izostanka jer se zna često desiti biokemijska trudnoća.. Ovo svakako može značiti trudnoćuMože biti i takav iscjedak zbog duphastona dok se organizam ne navikne na to, rad jajnika jel.. Ali ja držim fige za bebicu
Budem pričekala još koji dan, do 5.9 bi trebala dobit pa ćemo vidjet.. 😉 Dulphaston koristim vec dugo, bit ce skoro i god dana, pa sam prestala na par mj pa sam nakon 5-tog mj tj nakon operacije ponovo počela. Iscjedak imam uvijek par dana prije m no sad me ovo iznenadilo da je bas tolko prije i sad kad bi trebalo dobit više ništa. A i grčevi malo budu malo ne.. Vidjet ćemo 😊 Hvala na odg i figama 😊😊
Ja se slažem sa dečkom i svakako bi čekala da zakasni čisto da ne bi bilo razočarenja na kraju i opet je nekako sigurnije ako radiš par dana nakon izostanka jer se zna često desiti biokemijska trudnoća.. Ovo svakako može značiti trudnoćuMože biti i takav iscjedak zbog duphastona dok se organizam ne navikne na to, rad jajnika jel.. Ali ja držim fige za bebicu
Budem pričekala još koji dan, do 5.9 bi trebala dobit pa ćemo vidjet.. 😉 Dulphaston koristim vec dugo, bit ce skoro i god dana, pa sam prestala na par mj pa sam nakon 5-tog mj tj nakon operacije ponovo počela. Iscjedak imam uvijek par dana prije m no sad me ovo iznenadilo da je bas tolko prije i sad kad bi trebalo dobit više ništa. A i grčevi malo budu malo ne.. Vidjet ćemo 😊 Hvala na odg i figama 😊😊
Pa to je prekosutra😁 super onda, 6. napravi test onda pa vidi sto pokaze, ako i bude minus, napravi ponovo za dva dana😁 nista, i drugi puta😁
Kod mene danas još ništa. Nisam kupila test jer me tolko grci ko da cu svaki čas dobit a uvijek prije nego dobim imam par dana smečkasti iscjesak, eh al sad ga nema. Pa ću kako vi a i dečko kazete pričekat koji dan. Bojim se radit da nebi bila lazna nada...
Sortiraj odgovore
Najstariji