Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    misspiggy
    29. Kolovoz 2019. 11:44

Ja sam 8 tjedana trudna po ulttazvuku 6. Sinoc sam mislila da cu rodit koliko me bolio trbuh i  javila mi se sukrvica prosli cetvrtak dobila duphastone pisala sam u drugu grupu... cure su rekle da se javim na hitnu..  i taman kad sam se spremila. Prestala je bol. I cicke me uopce nisu bolile na dodir. Jutros sam bila na ultrazbuku privatno i vidjela je otkucaje srca i tu sukrvicu... rekla je da ne vidi nikakav hematom ali da moze postojati lagano curenje iz maternice i da nastavim sa duphastone tabletama i da su sad naredna dva tjedna kljucna... jel imao tko slicno iskustvo a da je pozitivno...

C1M4
    29. Kolovoz 2019. 15:41

misspiggy

Ja sam 8 tjedana trudna po ulttazvuku 6. Sinoc sam mislila da cu rodit koliko me bolio trbuh i javila mi se sukrvica prosli cetvrtak dobila duphastone pisala sam u drugu grupu… cure su rekle da se javim na hitnu.. i taman kad sam se spremila. Prestala je bol. I cicke me uopce nisu bolile na dodir. Jutros sam bila na ultrazbuku privatno i vidjela je otkucaje srca i tu sukrvicu… rekla je da ne vidi nikakav hematom ali da moze postojati lagano curenje iz maternice i da nastavim sa duphastone tabletama i da su sad naredna dva tjedna kljucna… jel imao tko slicno iskustvo a da je pozitivno…

Ne mora biti nista lose, samo miruj, a simptomi ionako stalno dolaze i odlaze😊

• nela1408
    01. Rujan 2019. 11:44

Pozdrav cure, žene, gospođe... Nova sam na forumu, cesto vas citam, ali nikako da se ukljucim😂 imam jedno pitanjce... Decko i ja radimo na bebi vec vise od godinu dana i svaki mjesec razocarenje... ciklusi si mi strasno ne redoviti i nikako da se ustale, e sad ovaj mjesec mi je 23. dana ciklusa krenio smeđi iscjedak bez krvi, jako slab cisto malo zaprlja gacice... traje vec vise od tjedan dana... pa me zanima jel imala koja iskustva s time? Sljedeci tjedan cu se naruciti kod gin. al sam nestrpljiva pa da vidim jel kod vas ikad bilo tako i kakvih iskustava imate s time! 🙂 

C1M4
    01. Rujan 2019. 13:15

nela1408

Pozdrav cure, žene, gospođe… Nova sam na forumu, cesto vas citam, ali nikako da se ukljucim😂 imam jedno pitanjce… Decko i ja radimo na bebi vec vise od godinu dana i svaki mjesec razocarenje… ciklusi si mi strasno ne redoviti i nikako da se ustale, e sad ovaj mjesec mi je 23. dana ciklusa krenio smeđi iscjedak bez krvi, jako slab cisto malo zaprlja gacice… traje vec vise od tjedan dana… pa me zanima jel imala koja iskustva s time? Sljedeci tjedan cu se naruciti kod gin. al sam nestrpljiva pa da vidim jel kod vas ikad bilo tako i kakvih iskustava imate s time! 🙂

Jeste li isli na kakve pretrage posto je to vec duze od godine dana?🤔 Sto se tice tog iscjetka, ja sam ga znala imat 5-6 dana prije menge zbog niske razine progesterona te se zato nije mogla zadrzati trudnoca😊 Mozda ce te poslati na vadenje hormona pa ces vidjeti, ali svakako bi trebali na neke pretrage ako je vec toliko proslo🤔

C1M4
    01. Rujan 2019. 13:15

Naravno, moguca je i trudnoca pa napravi test kad ti zakasni☺️🤞🏻

01. Rujan 2019. 13:28

Hitno!!!
    Imam par pitanja 
    Jel moguce zatrudnjeti preko odjece ja i partner smo imali tkz suhi sex i sad me zanima jel moguce ostat trudan ja sam bila skroz obucena on u boksericama
    10 dana nakon moje menstruacije pojavio se smedi iscjedak i malo krvi traje vec 7 dana ne znam sta je to i da napomenem osjecam bol u trbuhu 
    Jel moguca trudnoca?????

• nela1408
    01. Rujan 2019. 13:43

C1M4

nela1408

Pozdrav cure, žene, gospođe… Nova sam na forumu, cesto vas citam, ali nikako da se ukljucim😂 imam jedno pitanjce… Decko i ja radimo na bebi vec vise od godinu dana i svaki mjesec razocarenje… ciklusi si mi strasno ne redoviti i nikako da se ustale, e sad ovaj mjesec mi je 23. dana ciklusa krenio smeđi iscjedak bez krvi, jako slab cisto malo zaprlja gacice… traje vec vise od tjedan dana… pa me zanima jel imala koja iskustva s time? Sljedeci tjedan cu se naruciti kod gin. al sam nestrpljiva pa da vidim jel kod vas ikad bilo tako i kakvih iskustava imate s time! 🙂

Jeste li isli na kakve pretrage posto je to vec duze od godine dana?🤔 Sto se tice tog iscjetka, ja sam ga znala imat 5-6 dana prije menge zbog niske razine progesterona te se zato nije mogla zadrzati trudnoca😊 Mozda ce te poslati na vadenje hormona pa ces vidjeti, ali svakako bi trebali na neke pretrage ako je vec toliko proslo🤔

Nisam isla jos na nikakve pretrage izuzev normalnih ginekoloških, nekako se svaki mjesec nadamo da je to to, i tako u krug... nikad nisam imala to prije toliko dugo, znalo se desit na taj dan kada dobijem da bude smeckasto pa odmah poslje normalna m.  Pa mi je ovo sada cudno... Danas vidim da se smirilo tj. samo na papiru ostane kada se obrisem. Sljedeci tjedan cu napraviti test ako ne dobijem pa cemo vidjeti. 
    Hvala na odgovoru! 🙂

Lavica27
    01. Rujan 2019. 15:38

wquqa

Hitno!!!
    Imam par pitanja
    Jel moguce zatrudnjeti preko odjece ja i partner smo imali tkz suhi sex i sad me zanima jel moguce ostat trudan ja sam bila skroz obucena on u boksericama
    10 dana nakon moje menstruacije pojavio se smedi iscjedak i malo krvi traje vec 7 dana ne znam sta je to i da napomenem osjecam bol u trbuhu
    Jel moguca trudnoca?????

Je, to ti je 100% trudnoća,nemoras ni test radit!

🤦‍♀️

• anaid
    01. Rujan 2019. 16:10

wquqa

Hitno!!!
    Imam par pitanja
    Jel moguca trudnoca?????

Jel ovo ozbiljno pitanje ? 🙄

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

C1M4
    01. Rujan 2019. 21:32

nela1408

C1M4

nela1408

Nisam isla jos na nikakve pretrage izuzev normalnih ginekoloških, nekako se svaki mjesec nadamo da je to to, i tako u krug… nikad nisam imala to prije toliko dugo, znalo se desit na taj dan kada dobijem da bude smeckasto pa odmah poslje normalna m. Pa mi je ovo sada cudno… Danas vidim da se smirilo tj. samo na papiru ostane kada se obrisem. Sljedeci tjedan cu napraviti test ako ne dobijem pa cemo vidjeti.
    Hvala na odgovoru! 🙂

Svakako odi napravi😊 Inace kazu da ako ne ide godinu dana da onda valja otici na pretrage😊 A da, to zna biti kao neki disbalans hormona, upala, manjak progesterona ili trudnoca da😁 Sretno!🤞🏻🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.