Drage molim vas pomoc,u 12 tt sam,bila na kontroki prije 2 dana sve je bilo super,naime danas mi se pojavila bol u lijevom jajniku posto mi se to vec dogadalo nisam previse obracala paznju,bol nije dugo trajala,zatim sam otisla do wca i na donjem rublju skroz uz rub sam primjetila smeckasto-krvavi trag,a po sredini proziran jaki iscjedak bez tragova krvi,i primjetila sam da me grudi vise ne bole,molim vas sta mi je raditi????
Milao ja sam 12+2 evo i stalno imam bolove u predjelu lijevog jajnika, sto gin kaze da je normalno, za iscjedak ne znam nazalost, prati ga i ukoliko se taj smedi iscjedak pojaca, otidi na hitnu najbolje🤷🏼♀️ A sto se tice grudi, mene jedan dan bole, drugi dan ne, pa se mijenja i jacina kako bole, nekad slabije nekad jace, nekad su teske jako, nekad ko zele😅 To je sve normalno😊 Ali naravno, prati taj iscjedak
Pozz curke prva mi je trudnoca 7+5
Bila na pregledu 22.7 kod privatnog posto je moja na GO.
Doc je rekao da je sve uredu srceko je kucalo
Jucer sam primjetila smedi iscjedak velicine 5kn danas je malo manji bio, nemam bolova malo sam uplasena nezz sta bi.
Narucena sam kod svoje doktorice tek 7.8. Nezz dal da cekam do tada ili sta?
Ja bi na tvom mjestu ipak otišla..Nisam ni ja imala bolova, čak ni kada sam baš prokrvarila pa mi je rekao da moram mirovati i dobila sam utrogestane.. Bolje da odeš za svaki slučaj..
Evo nasla sam koji doc mijenja pa sam ga nazvala i objasnila mu sta je
Dao mi je recept za utrogestan pa sam digla to
Sad mi se tek učitao ostatak poruka.. Jel ti rekao išta za mirovanje?
Hvala vam drage,da vam javim da sam ipak otisla na hitnu jer nisam se mogla smirit,sve je u redu,moram samo malo vise mirovat i vise krvarenje nije vidljivo tako da mi je pao veliki kamen sa srca
Evo nasla sam koji doc mijenja pa sam ga nazvala i objasnila mu sta je
Dao mi je recept za utrogestan pa sam digla to
Sad mi se tek učitao ostatak poruka.. Jel ti rekao išta za mirovanje?
Da da rekao je da treba sto vise mirovat.
Sad nezz sta uopce to znaci samo lezati u krevezu ili?
A ne znam, valjda ako kaže da je strogo mirovanje onda samo ležiš.. Meni je isto rekao samo mirovati i ne naprezati se, mada to baš i ne mogu kad imam doma malca od 16mj.. Izbjegavam samo dulje šetnje i dugo stajanje i pokušavam ga ne dizati previše..
Milao drago mi je da je sve super ispalo i da je sve okej😁
Rita pokusaj strogo mirovati bar onda do iduceg pregleda, znaci krevet-wc-krevet pa ces vidjeti kakva bude situacija😊 bar sad u pocetku dok je to sve jos jako osjetljivo
Evo jucer i danas nema nicega od kad sam stavljala tablete
Samo me brine malo sta jucer i danas nemam mucnine vise a cike i dalje bole na dodir :/
Evo jucer i danas nema nicega od kad sam stavljala tablete
Samo me brine malo sta jucer i danas nemam mucnine vise a cike i dalje bole na dodir :/
Tako je meni bilo u pocetku,iako sam povracala samo 2x uvijek sam imala osjecaj mucnine,kako sam saznala da sam trudna odma je bio prisutan hematom i imala sam strogo mirovanje,tablete stavljala 3x2 do 10tt,zatim je nestao iako ja nisam imala iscjedak ni krvarenja jer sam stvarno mirovala,a sa 12 dobila blagi iscjedak i dobila dufastone.Tako da bolje ne negativno razmisljat ako nema iscjedka,terapiju trosis,miruj sto vise i sve ce biti okej😊
Sortiraj odgovore
Najstariji