Pozdrav! Ciklusi mi inače traju duže. Zadnju menstruaciju imala sam od 8. do 13.5., a iduću sam trebala dobiti 19.6., sada mi već kasni 5 dana, na 4. dan kašnjenja napravila sam ClearBlue test s prvom jutarnjom mokraćom te je bio - 😕. Sa partnerom sam imala nezaštićene odnose s ejakulacijom u rodnicu dana 31.5. i 1.6. Prema kalendaru, tada su mi bili plodni dani. Simptome menstruacije nemam, ali ne osjećam nikakve simptome trudnoće, osim što češće mokrim i pojačan mi je iscjedak. Ne znam što vi mislite o tome s obzirom da mi je test 4. dan izostanka bio negativan, dali je i dalje moguća trudnoća ili da čekam menstruaciju?
Pozdrav. Zadnja menstruacija mi je bila 14.5,test sam napravila nakon 5 dana kasnjenja menstruacije i bio je pozitivan. Kod ginekologa idem tek za dva tijedna, cudno mi je jer ne osjecam nikakve simptome osim umora i male boli u grudima, ima li netko slicna iskustva, ovo mi je prva trudnoca i jednostavno ne osjecam nista, jako sam uplasena i neznam dali je sve uredu jer sam citala da se u prvim tjednima javlja dosta toga 😥
Pozdrav cure, evo da vam kažem i svoj slučaj.
Uvijek sam vjerovala da kada sredinom ciklusa osjetim bol u jajniku da je ovulacija u tijeku no, ovaj ciklus sam se uvjerila da i nije baš tako. Koristila sam lh trakice i u tom periodu nema ovulacije, a mene probada uz roskasti iscjedak.
E sada posrijedi je ili upala ili trudnoća, obzirom da smo imali nezaštićen odnos prvi dan menstruacije, kada još nije ni krenulo kako treba. Dalje pratim ovulaciju, ali je nema pa se možda nekako i nadam da je trudnoća u pitanju.
Ponovite test kroz par dana OkBaby i Katy123 ili da budete na miru, vadite betu.
Pozdrav. Zadnja menstruacija mi je bila 14.5,test sam napravila nakon 5 dana kasnjenja menstruacije i bio je pozitivan. Kod ginekologa idem tek za dva tijedna, cudno mi je jer ne osjecam nikakve simptome osim umora i male boli u grudima, ima li netko slicna iskustva, ovo mi je prva trudnoca i jednostavno ne osjecam nista, jako sam uplasena i neznam dali je sve uredu jer sam citala da se u prvim tjednima javlja dosta toga 😥
Katy, nema razloga za paniku. Rano je jos za sve prave simptome, a i pregled za 2 tjedna ti je taman da nesto konkretnije vidite na ultrazvuku :) Uostalom, uzivaj! Ako ti krenu mucnine, zalit ces za ovim danima. Ja sam u prvoj trudnoci simptome imala tek u 6-7 tjednu ali sve ti je to individualno. Mene isto za 2 tjedna ceka prvi pregled :)
Ne brini,rano je za simptome još,a i svaka je žena drugačija,i svaka trudnoća je drugačija. Meni su simptomi krenuli s 8-9 tjedana i nisam bila baš oduševljena jer sam povraćala svaki dan par puta do oko 19 tjedna,tako da no stres i uživaj dok je tako😉
I meni za 2 tj pregled prvi. Ja dobrano imam grceve lao pred mengu.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ja imam osjecaj probadanja..nisam odusevljena.
Koliko si ti tjedana?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Koliko si ti tjedana?
Ma tek sam prije 2 dana radila test. Pozitivan je, a sutra bi kao trebala dobiti. Na papiru su to 4 tjedna, a ustvari 2...
Sortiraj odgovore
Najstariji