Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    diteadi
    01. Srpanj 2019. 14:37

Daj Boze 🙏🏻
    I dalje je nema, grudi su mi sad vec dobro otekle! 
    Opet sam pravila test, opet negativan. S time da nije bio prvi urin! Cekam jos.. Uzela jos jedan test za sutra ujutro. Pa javim kako ide

ribi1234
    01. Srpanj 2019. 19:31

diteadi

Daj Boze 🙏🏻
    I dalje je nema, grudi su mi sad vec dobro otekle!
    Opet sam pravila test, opet negativan. S time da nije bio prvi urin! Cekam jos.. Uzela jos jedan test za sutra ujutro. Pa javim kako ide

Javi! Drzim fige!   U urinu je manje bete nego u krvi, mozda ju zato test ne "vidi". 

ribi1234
    02. Srpanj 2019. 16:23

Curke, jel neku od vas zna 'probosti' u podrucju jajnika kada kihnete? Uzasno me to sada preplasilo. Trudna sam 5 tjedana.

Točkica37
    02. Srpanj 2019. 17:05

Da ribi

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

02. Srpanj 2019. 17:07

ribi1234

Curke, jel neku od vas zna 'probosti' u podrucju jajnika kada kihnete? Uzasno me to sada preplasilo. Trudna sam 5 tjedana.

To je normalno,probaj se prije nego ćeš kihnuti onako sagnuti prema dole,meni je znalo pomoći 😅,ili sam čučnula

• Katy123
    02. Srpanj 2019. 21:40

Pozdrav cure, u kojem ste tjednu trudnoce obavile prvi pregled? Zanima me jeli 8 tjedan kasno ili je okej za prvi posjet ginekologu? 🤔

Omerta
    03. Srpanj 2019. 08:22

Naravno da nije kasno, naprotiv, to ti je idealno vrijeme zato sto tad vec nebi trebalo biti bojazni da se nesto ne vidi. Ja sam sad 8tj, bila sam prosli tjedan i narucili me opet za 2 tj, tj sa 9 tjedana posto sam imala dva ranija spontana prosle godine. Inace u vecini zemalja se na prvi pregled odnosno uzv ide tek oko 12.tjedna, recimo u Danskoj. Ali ja nebi mogla tako dugo cekati. Stvar je u tome da se u tako ranim tjednima svasta moze desiti, isto tako na jednom pregledu mozes cuti srce, a na drugom vise nista... ulaskom u 2.tromjesecje taj rizik je uglavnom puno manji.

Sretno!!!

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Katy123
    03. Srpanj 2019. 11:16

Omerta

Naravno da nije kasno, naprotiv, to ti je idealno vrijeme zato sto tad vec nebi trebalo biti bojazni da se nesto ne vidi. Ja sam sad 8tj, bila sam prosli tjedan i narucili me opet za 2 tj, tj sa 9 tjedana posto sam imala dva ranija spontana prosle godine. Inace u vecini zemalja se na prvi pregled odnosno uzv ide tek oko 12.tjedna, recimo u Danskoj. Ali ja nebi mogla tako dugo cekati. Stvar je u tome da se u tako ranim tjednima svasta moze desiti, isto tako na jednom pregledu mozes cuti srce, a na drugom vise nista… ulaskom u 2.tromjesecje taj rizik je uglavnom puno manji.

Sretno!!!

Puno hvala na odgovoru i od srca ti zelim uspjesnu trudnocu💞😚

• Barbara_Barbi
    03. Srpanj 2019. 11:44

Pozdrav cure!
    Bit će malo poduži tekst
    Ovako, zadnju mjesečnicu sam imala 05.06., ciklusi mi nisu posve stabilni no uobičajeno su 26-29 dana. Ovulacija je po nekim izračunima trebala nastupiti  18.06., no tog datuma nisam primijetila nikakve znakove ovulacije, ali otprilike pet dana kasnije, 23.06. sam imala baš iscjedak sličan onome kod ovulacije, dakle proziran i rastezljiv. Imala sam nekoliko spolnih odnosa, neki nezaštićeni, neki zaštićeni, baš u to vrijeme plodnih dana ako su bili uopće plodni dani. Nije došlo do unutarnje ejakulacije pa ne znam bi li se moglo raditi o trudnoći.
    E sad, meni mjesečnica kasni 1 dan, je li moguće da je to zbog kasnije ovulacije?
    Obično uvijek prije mjesečnice dobijem obilniji bijeli iscjedak, pa nakon toga smeđi iscjedak i zatim mjesečnicu, ali ovog puta toga nema, osim slabijeg bijelog iscjedka, sličan je kao onaj ovulacijski, ponekad proziran i rastezljivi, ponekad bijeli, sve u malim količinama, nemam niti bolove kakve uvijek imam prije mjesečnice, nisu me boljele ni grudi, ali tek na dan očekivane mjesečnice su me počele boljeti, i na grudima su na nekim mjestima prilično izražene vene koje bole na dodir, i bradavice su malo osjetljivije, no ništa strašno i dramatično, imam i neki zatvor slabiji. Mislim da je to sve od simptoma koje primjećujem 
    Naravno napravit ću test kroz par dana ako ne dođe, no htjela bih ćuti vaše mišljenje i iskustva, što vi mislite da je vjerojatnije, kasniji pms ili trudnoća?

• JelenaM
    03. Srpanj 2019. 13:25

Pozdrav drage zene 🌸 Ovako, inace imam cikluse uglavnom na 32-33 dana. Poslednji ciklus je bio 25.05., sad mi kasni, nemam nikakve predmenstrualne simptome osim povremenih grceva u dnu stomaka, kao da ce svaki cas, ali to traje vec par dana.. Mala osjetljivost grudi je trajala par dana i prestala. Juce sam radila popodnevni test i bio je negativan. Sta mislite postoji li sansa ipak da sam trudna? Nestrpljiva sam pa bih otisla danas uraditi betu da provjerim. Nemam nikakvo iskustvo pa se nadam da ce se naci neko da pomogne 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.