Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 0959047242
    03. Srpanj 2019. 14:35

Pozdrav cure!
    Radila sam test trudnoće i pozitivan je, čak i onaj digitalni pokazuje trudnoću 2-3 tjedna. Po kalendaru sad bi to trebao biti 6.tjedan. Ovo mi je prva trudnoća, a već imam dosta godine, al  nemam nikakve posebne simptome trudnoće, osim malo natečenih grudi, Da li je to normalno? U petak idem kod ginekologa, no brine me što nemam nekih pokazatelja trudnoće, osim pozitivnih testova. 

Hip_Hopsica
    03. Srpanj 2019. 15:21

Pozdrav,
    ja sam u tvom slučaju svaki put išla izvaditi Bhcg nakon pozitivnog testa... Ako se lijepo dupla u 48h onda možeš mirna čekati prvi pregled. Ako Bhcg ne raste lijepo, u mom slučaju to se pokazalo kao siguran pokazatelj da će nastupiti spontani pobačaj. 160 kn ti košta ta pretraga u Breyer laboratoriju i dobiješ rezultate isti dan na mail. Nadam se da sam malo pomogla. Ovo sa simptomima je jako subjektivno i nesigurno... svaka osoba je drugačija a i svaka trudnoća je drugačija. 
    Sretno svim trudnicama i onima koje to žele postati... :-)

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

• 0959047242
    03. Srpanj 2019. 16:36

Hvala :)

Lavica27
    03. Srpanj 2019. 19:56

Ja ti nisam imala baš nikakvih simptoma. Osim možda umor. Grudi su mi postale osjetljive tek u 8.tj i tako mi je bilo i u prvoj trudnoci. Tako da,ako želiš kupiti mir,izvadi betu,ali ionako bi drugu vadila u petak a tad ideš do gin.

• Katy123
    08. Srpanj 2019. 18:41

Pozdrav cure, u kojem ste tjednu cule bebino srce, ja sam u 6 tjednu i jos se ne cuju otkucaji pa sam malo zabrinuta 😪

Omerta
    08. Srpanj 2019. 20:08

Ako je sve ostalo uredno i vidi se na uzv onda bi se sa nekih 7 tjedana vec ljepo moglo cuti.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Maya85
    09. Srpanj 2019. 15:01

Drage cure, vidim sve se nosimo sa sličnim problemima pa eto da i ja podijelim svoje iskustvo. Već godinu dana radimo na potomstvu i imala sam tri biokemijske, sve otišle tjedan dana nakon kašnjenja menstruacije. Vadila sam betu tako da je trudnoća bila potvrđena. Svi nalazi su u redu osim što sam heterozigot ali niti jedno od dvoje ginekologa kod kojih idem nije tome pridavalo ekstra pažnju. Moja socijalna ginekologica je rekla da možemo probati sa Heparinom tako da sada čekam pozitivan test. 
    Problem je što sva tri puta ja već deset dana prije stvari imam bolove u jajnicima kao da ću dobit, jednako kao i kad imam stvari. Zbog toga imam osjećaj kao da odmah nešto krene krivo ali čitajući i vaša iskustva vidim da su neke imale takve bolove... 
    Bilo bi mi drago da se javi netko sa sličnim problemima... 
    Sretno svima! 

mamika3
    09. Srpanj 2019. 15:39

Katy123

Pozdrav cure, u kojem ste tjednu cule bebino srce, ja sam u 6 tjednu i jos se ne cuju otkucaji pa sam malo zabrinuta 😪

Meni se sa 6 plus 3 nije ni plod vidio,samo gestacijska vrecica!A sa 8 plus 3 je sve bilo ok!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

ribi1234
    10. Srpanj 2019. 11:29

Cure, jesu vas budile mucnine? Mene zadnja 2 dana usred noci bude, nocas sam cak morala i povracati i to u 4 ujutro. Sigurno nisam pojela nesto pokvareno jer su drugi ukucani skroz ok. 6+1 sam...

Nova19
    10. Srpanj 2019. 12:42

Ribi ako si 6+1 onda su ti krenule trudničke mučnine po meni 😄❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.