Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lala2296
    05. Studeni 2025. 22:54

Pozdrav curke! Trebam vaše mišljenje...naime 35 dan sam i jos nisam dobila. 4.dan mi traje nekakav smedi iscjedak ali samo kad se obrisem, na gacama doslovno par tockica. Grudi malo natecene malo splasnu, nekad imam bol u ledima nekad ne, nekad malo bol u jajniku, gladna sam uzasno i jede mi se slatko sto inace nije slucaj. I to traje vec dva tjedna. Ciklusi su mi 28 - 34 s tim da sam do veljace bila na pilulama. Kad sam se skinila odmah prvi mjesec dogodila mi se biokemijska. Od tad je sve bilo okej, nikakve promjene u tijelu nisam osjecala. Sad stalno ocekujem i nikako, sve mj je vec cudno. Uzasno me strah napraviti test da opet ne bude isto.

• MaryMary
    23. Kolovoz 2026. 01:46

Pozdrav, ja imam jedno pitanje 👀 da li se itko razbolio u ranoj trudnoci? jer negdje sam procitala da simptomi prehlade mogu biti i simptom rane trudnoce, upaljeno grlo isto...
    Ako je u kojoj mjeri, jer evo znaci ovako... u zadnjih tjedan dana, prvih 5 mi je bilo poprilicno mucno, danas i jucer je popustilo, i imam dojam da mi je njuh pojacan, parfemi su mi poceli biti preintenzivni kad ih naspricam, ne smetaju al ih osjetim dugo dugo... i jos jedna situacija, posto radim u trgovini, na blagajni sam osjetila, na udaljenosti 4m zenu kako se osjeti na zubara i na nesto sterilno(znate one mirise po zdravstvenim ustanovama) i onda je dosla na red i prokomentirala "joj imam dojam da su mi usta iskrivljena jer sam primila anesteziju" 🤯... od ostalih simptoma grudi, napuhanost, zgaravica i podrigivanje, prdenje 🙉, nesanica, ali i umor... intenzivan miris i boja mokrace 🤷 1.8. je bila zadnja i trebala bi dobit 25. cekam da vidim oce izostat pa cu ona napravit test... i jos jedna stvar 🙉👀 zarucnik i ja smo prosli petak imali odnose i bilo je nesto sitno krvi, obrisala se i vise se nije pojavljivala 🫤 ne znam evo, nismo radili nista drugacije i sve je bilo normalno 🤷

• mamite
    25. Kolovoz 2026. 12:34

MaryMary,  jel stigla m?

• mamite
    25. Kolovoz 2026. 12:51

Drage zenice citam vas vec mjesecima. 
    Zarucnik i ja pokusavamo vec par mj. 
    U 5.mj. od prve uspjelo simptomi grozi skroz od mucnina, apetita, jakih bolova u trbuhu iako sam primjetila da je vjerojatno trudnoca u pitanju nisam isla vadit betu i cekala sam da mi zakasni. Dobila sam ranije i treci dan je tjelo odbacilo plod znaci ubrzo nakon implantacije.
    Doktor kaze biokemijska trudnoca. No brisevi su pokazali ureaplasmu u tragovima. 
    Nakon terapije opet pokusavamo i nista jos.😔
    Obzirom da smo oboje 40g. odbrojani su nam mjeseci i doktor je rekao ako u 6mj. ne uspijemo odma na pretrage dalje. Ovaj mj. je ciklus bio 19.dan i O 15. ili 16.8.  (osjetim ju).
    Sada nemam nekih simtoma osim sto moram u vc piskit vise i bole me grudi jako. Sve to moze biti PMS, naravno da sam radila vec test danas ali negativan je. 
    Znaci sve sto citam kao simptom trudnoce ja znam imati u pms-u pa eto nadam se da ce jednom uspjeti, jer jako zelimo bebicu a nemamo bas vremena puno. 🤗

• aklas
    31. Kolovoz 2026. 13:50

Bok cure ❤️ Trebam savjet jer sam malo zabrinuta.

Prije otprilike tjedan dana imala sam nezaštićen spolni odnos, partner je ejakulirao u mene. Nakon toga sam primijetila ružičasto/svjetlije krvarenje. Imam i povremene male grčeve i bolove u donjem dijelu trbuha. Također imam gušći bijeli iscjedak.

Menstruacija mi nije potpuno redovita pa nisam sigurna kada bih je trebala dobiti. Od odnosa je prošlo otprilike tjedan dana.

Zanima me je li netko imao slične simptome i može li to biti povezano s trudnoćom ili ovulacijom? Kada je najbolje napraviti test za trudnoću? Trebam li otići ginekologu zbog krvarenja i bolova?

Hvala svima na iskustvima ❤️

• keefin
    31. Kolovoz 2026. 22:19

We hereby inform the public that we currently provide loans to people who need financial assistance at a low interest rate of 3%. If you are interested in applying for a loan, please contact us for more information via: email: keefin@keemail.me

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI