Hej,čudno pitanje,ali je li netko imao opasno kruljenje u crijevima,inače nemam problema s time i evo zadnjih par dana mi se crijeva čuju samo tako,stalno idem piškit,grudi mi uopće nisu natekle/teške,umorna sam i nemam neki osjećaj da sam gladna kao inače može proći i čitav dan da ne jedem nešto(mada ne čuju mi se crijeva zbog toga,jela sam nisam bila gladna ali je show program) menga bi mi trebala doći za 6 dana,znam da je još rano za simptome,ali mi je to sve nekako čudno
Hej,čudno pitanje,ali je li netko imao opasno kruljenje u crijevima
Heej, evo isto se i meni događa. Baš osjećam to kruljenje kao što si opisala. 😄 meni je 11 dana do menge (nadam se da neće doć). 🙏
Jesi razmišljala napraviti test uskoro? Mislim da CB test ide do 6 dana prije očekivane menge.. sretno i javi!! ❤️
Pozdrav svima 🙂 Planiramo trudnoću i ovo je prvi mjesec da smo bili aktivni 🙈 Mjesečnica je trebala doći 27-og. Jutros sam radila one step test i tesna linija kao da se pojavila, ali toliko svijetla da nisam sigurna jeli mi se učinilo ili nije. Ima li smisla ponovno raditi test ili da pričekam trudnoću? Inače sam na pragu 34 godine i prva trudnoća u planu. Mislim da nisam radila test prerano, a nekako mi je teško ne misliti o tome i ne opterećivati se. 7.03. sam bila na pregledu i doktor da pođem izvaditi spolne hormone i prolaktin radi pripreme i mojih godina. I eto, sad nema mjesečnice🤦🏻♀️ 🤷🏻♀️
Čestitke svima koji su uspjeli 🤰 i sretno svima koji se trude 🤞
➕️ 29.03. 🙏 ❤️
Pozdrav svima 🙂 Planiramo trudnoću i ovo je prvi mjesec da smo bili aktivni 🙈 Mjesečnica je trebala doći 27-og. Jutros sam radila one step test i tesna linija kao da se pojavila, ali toliko svijetla da nisam sigurna jeli mi se učinilo ili nije. Ima li smisla ponovno raditi test ili da pričekam trudnoću? Inače sam na pragu 34 godine i prva trudnoća u planu. Mislim da nisam radila test prerano, a nekako mi je teško ne misliti o tome i ne opterećivati se. 7.03. sam bila na pregledu i doktor da pođem izvaditi spolne hormone i prolaktin radi pripreme i mojih godina. I eto, sad nema mjesečnice🤦🏻♀️ 🤷🏻♀️
Ti si prava sretnica ako ste uspjeli iz prve. Pokušaj gravin. Mini test trakice. Meni je on pokazao plus dva dana prije m. Bila sam si sumnjiva jer sam plakala a inače nikad ne plačem 🙈 kad testic poz. Dobre su mi i muller trakice. Svakako ponovi test
2013. Infarkt posteljice 23tt 😭
2017🩷
2023🩷
2024 infarkt posteljice 17tt 😭
Trombofilija, bockanje i ekipa 😣
Hematom 😣
Ti si prava sretnica ako ste uspjeli iz prve. Pokušaj gravin. Mini test trakice. Meni je on pokazao plus dva dana prije m. Bila sam si sumnjiva jer sam plakala a inače nikad ne plačem 🙈 kad testic poz. Dobre su mi i muller trakice. Svakako ponovi test
Radili smo Clearblue i pozitivan 🙈 baš smo iznenađeni, imala sam dosta zdravstvenih problema u zadnje 3 godine, xx operacija, pregleda i doktora nakon prometne nesreće 🤦🏻♀️ budem sutra zvala ginekologa, jer sam totalno neupućena u sve o trudnoći 🙈🤦🏻♀️ Hvala vam 🥰
➕️ 29.03. 🙏 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji