I meni za 2 tj pregled prvi. Ja dobrano imam grceve lao pred mengu.
Ja imam osjecaj probadanja..nisam odusevljena.
I ja sam imala tjedan dana prije ocekivane menstruacije ali su nestali i uplasilo me sto sam se pocela osjecat odlicno 🙈 ali nadam se da je sve okej, sretno vam💕
Katy u kojem si ti tjednu?
Aplikacija na mobitelu pokazuje da mi je danas prvi dan 6 tjedna, mislim da je to zapravo 4 tjedan, ti?
5+5 znaci 2 dana smo razlike.kad je tebi prvi pregled?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Nakon koliko dana od odnosa ste osjetile prve simptome trudnoce? :D
Ribi imal li novosti danas?
Danas mi je bolje :) Boli me glava ali to je od sunca, s obzrom da na poslu puno vremena provodim vani!
od simptoma imam te grceve u maternici i bolne grudi a od danas i zgaravica, nadam se da nece potrajat zgaravica hahhaha
ribi to ti je prva trudnoca ili?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
od simptoma imam te grceve u maternici i bolne grudi a od danas i zgaravica, nadam se da nece potrajat zgaravica hahhaha
ribi to ti je prva trudnoca ili?
Nije, nazalost prva je zavrsila u 8 tjednu :(
Jel imas apetita uopce?
imam...ali pokusavam paziti sta jedem ...sad sam maznula rennie za zgaravicu
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Pozz zenice...vi koje ste tek novopecene trudnice mozete li mi ukratko opisat simptome?
Ja sam jucer trebala dobiti m, 3dana prije m sam piskila minus, iduci dan clearblue i jako cudna crta do pola vidljiva, a od pola nekakva sjena.. uvjerena sam da ce doci m, temp mi je povisena, imam bolne cice, grceve u stomaku, bol u ledjima, uzasno puno pljuvacke mi se stvara, iscjedak je izmedju kremastog i vodenastog, dole me malo i pecka, muka mi je(neznam jesam li to umislila ili je stvarno tako), imam namjeru ujutro piskit test ako ne dode m.
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji