Bok cure :) trebam dobiti stvari za 4 dana… Ciklus i su mi oko 33.34 dana… Imala sam odnose u prije plodnih, za vrijeme i nakon… Grudi me bole vec 10 dana svaki dan jače, imam grčeve kao da cu dobiti vec 5 dana ali nista… Nisam čekala nego sam radila test prije 3 dana pa prije 2 dana ali je negativan… Temperatura mi je 36, 7…. Ne znam sta da mislim… Imam osjećaj da sam 🤰… Ali ne znam.
Bok yumyum, znam kako se osjećaš i da si nestrpljiva (tako sam i ja bila:), ali najbolje je da pričekaš još tih par dana i napraviš test na dan očekivane M, ili još bolje na prvi dan kašnjenja.
Bok cure :) trebam dobiti stvari za 4 dana… Ciklus i su mi oko 33.34 dana… Imala sam odnose u prije plodnih, za vrijeme i nakon… Grudi me bole vec 10 dana svaki dan jače, imam grčeve kao da cu dobiti vec 5 dana ali nista… Nisam čekala nego sam radila test prije 3 dana pa prije 2 dana ali je negativan… Temperatura mi je 36, 7…. Ne znam sta da mislim… Imam osjećaj da sam 🤰… Ali ne znam.
Draga, ista situacija i kod mene. Trebala bi dobiti krajem tjedna, grudi su mi jako osjetljive, trbuh me toliko boli da se po noci budim. Danas sam napravila test (4-5 dana prije m) negativan pa sam odlucila cekat jos do dana ocekivane m. Zelim ti srecu 😊
Hvala cure ❤️ i ja vama zelim ++++++++++.... Od srca... Maloprije mi je ostalo na gaćicama malo smeđih točkica pa me strah da nije to da dolazi.... 😥
Pozdrav mame i sve one koje ce to uskoro postati!! Nova sam na forumu i htjela bih vase misljenje..
Ginekolog mi je trenutno na godisnjem, a ja se dvoumim da li sam trudna ili ne.. Menstruacija mi kasni 5 dana, ustvari 2. i 3. dan sam imala par kapljica krvi i rozi iscjedak. Osjecam se kao da cu svaku sekundu dobiti.. grudi su strasno bolne na dodir, grcevi u donjem dijelu trbuha, bol u ledima, ne mogu se zasititi cokolade. Radila sam dva testa za trudnocu jedna jucer i jedna danas, trakice first sign i one nakon par minuta pokazu i drugu crticu koja je znatno bljeda od prve. Prijateljica mi je imala lazno pozitivan test pa se ne zelim lazno ponadati
Pozdrav mame i sve one koje ce to uskoro postati!! Nova sam na forumu i htjela bih vase misljenje..
Ginekolog mi je trenutno na godisnjem, a ja se dvoumim da li sam trudna ili ne.. Menstruacija mi kasni 5 dana, ustvari 2. i 3. dan sam imala par kapljica krvi i rozi iscjedak. Osjecam se kao da cu svaku sekundu dobiti.. grudi su strasno bolne na dodir, grcevi u donjem dijelu trbuha, bol u ledima, ne mogu se zasititi cokolade. Radila sam dva testa za trudnocu jedna jucer i jedna danas, trakice first sign i one nakon par minuta pokazu i drugu crticu koja je znatno bljeda od prve. Prijateljica mi je imala lazno pozitivan test pa se ne zelim lazno ponadati
Yes, to ti je pozitivan, a ono ti je ziher bilo implatancijsko krvarenje. Cestitam, ali najbolje da odes kod gin i vadit betu ;) Sretno
Cure, koji su vam bili najraniji simptomi? Jeste li mogle nešto primijetiti tjedan dana nakon ovulacije...
Cure, koji su vam bili najraniji simptomi? Jeste li mogle nešto primijetiti tjedan dana nakon ovulacije…
Ne,rano je to skroz
Cure, koji su vam bili najraniji simptomi? Jeste li mogle nešto primijetiti tjedan dana nakon ovulacije…
Meni su najraniji simptomi bile jako bolne grudi koje nisu prestale boliti od ovulacije pa do zauvijek :)
Za ostalo ti je prerano, nema tu još ni mučnina, ni umora, ni vrtoglavice...
Najraniji simpt su mi počeli dva dana prije nego sam trebala dobiti men., tako da sam bila uvjerena kako ću dobiti. Zatezanje i bol u maternici je trajala nekih skoro 2 tjedna, a grudi skoro cijelo prvo tromjesečje....
Najraniji simpt su mi počeli dva dana prije nego sam trebala dobiti men., tako da sam bila uvjerena kako ću dobiti. Zatezanje i bol u maternici je trajala nekih skoro 2 tjedna, a grudi skoro cijelo prvo tromjesečje….
Mene na trenutke boli trbuh, poceli su mi izbijati pristici, a trebam dobiti za 7 dana... nadam se da nije PMS. Mislim da toliko zelimo bebicu da sam pocela umisljati.
Sortiraj odgovore
Najstariji