Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ella1010
    24. Travanj 2019. 12:21

Zdravo svima, također sam nova ovdje i veseli me procitat vaše dojmove i komentare..i vidim da ima dosta novih :) 
    Situacija je sljedeća : redovan ciklus i zadnja O prema kalendaru je bila 14.4.. Jučer sam trebala dobit m ali ne pojavljuje se (na sreću  ) . Iskreno ne primjećujem neke posebne simptome osim regularnog pms-a, i iscjedka koji je skroz svijetao (a pred mengu inače malo potamni)... samo sam poprilično pozitivna i jedva čekam saznat što se događa... Na nagovor i svjet frendice, čekala bi još do petka ( što će bit 4 dana bez m (ako sve bude po planu)) i da onda napravim test.. Kupila sam clear blue digitalni (također na nagovor frendice) - ima li tko iskustva/preporuke za test?
    Ugl preuzbuđeni smo, i jedva čekamo saznat.. 
    + još pitanje- kad ste išle u dr vadit krv i beta hcg? Čitam da je to najvjerodostojnije i iskreno dođe mi da odmah odem u dr  jer imamo jedno obiteljsko druženje u petak navečer  i htjela bi znat do tada :) 
    Isprike na komentaru s brda s dola al eto, toliko sam uzbuđena... 

mala.le.90.
    24. Travanj 2019. 19:31

Ella1010

Zdravo svima, također sam nova ovdje i veseli me procitat vaše dojmove i komentare..i vidim da ima dosta novih :)
    Situacija je sljedeća : redovan ciklus i zadnja O prema kalendaru je bila 14.4.. Jučer sam trebala dobit m ali ne pojavljuje se (na sreću ) . Iskreno ne primjećujem neke posebne simptome osim regularnog pms-a, i iscjedka koji je skroz svijetao (a pred mengu inače malo potamni)… samo sam poprilično pozitivna i jedva čekam saznat što se događa… Na nagovor i svjet frendice, čekala bi još do petka ( što će bit 4 dana bez m (ako sve bude po planu)) i da onda napravim test.. Kupila sam clear blue digitalni (također na nagovor frendice) - ima li tko iskustva/preporuke za test?
    Ugl preuzbuđeni smo, i jedva čekamo saznat..
    + još pitanje- kad ste išle u dr vadit krv i beta hcg? Čitam da je to najvjerodostojnije i iskreno dođe mi da odmah odem u drjer imamo jedno obiteljsko druženje u petak navečer i htjela bi znat do tada :)
    Isprike na komentaru s brda s dola al eto, toliko sam uzbuđena…

Draga, test mozes napraviti vec sada. Meni je pokazao na dan ocekivane M. Ako zelis cekati jos par dana, i to je ok. Zelim ti da si trudna😁
    Meni su simptomi poceli od prvog dana kasnjenja, a dotad su znakovi pmsa i trudnoce bili skroz isti...grcevi u stomaku (poceli tjedan dana prije M) i pristici...
    Betu mozes izvaditi vec sada, ona ce ti biti najvjerodostojniji znak tvoga stanje.
    Nadam se da je to to😀

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Isada
    28. Travanj 2019. 15:06

postovanje zanima me vase misljenje ovako zadnji put sam imala 20,03 i trajalo je 5 dana sto mi inace tako bude al  sad sam dobila 22,04 al mi je trajalo samo 2 dana 3 dan samo po koja kap danas sam radila test al je negativan vec  5 mjeseci pokusavam da ostanem u drugom stanju grudi su mi cvrste mogla bi puno spavat podnu stomaka me boli pa me zanima vase misljenje lijep pozdrav

Isada

vuky
    28. Travanj 2019. 16:49

MTest bi bio pozitivan već, prije će biti da ti se bliži O... 

• angel97
    01. Svibanj 2019. 13:52

Pozdrav drage mame i buduce mame..
    Imam jedno pitanjce, s obzirom da sam jako nestrpljiva i nacisto vise ludim citajuci sve forume. Ovako, zadnja menstruacija pocela mi je 10.04.2019, a  nezasticene odnose sam imala 22.04 odnosno u jednom od mojih najplodnijih dana. Nisam sigurna da li je doslo do ejakulacije,ali 2, 3 dana od tad konstantno imam strasnu mucninu,nekoliko dana cak nisam imala apetita uopce. Ili mi se jede strasno i onda nastupi opet mucnina. I tako u krug. Prva 2-3 dana bila sam strasno napuhana i imam zatvor dok me sad zadnjih par dana boli donji dio stomaka, ona podmukla bol kao pred menstruaciju. Stvar je u tome sto trebam dobiti za 8 dana odnosno 09.05., a to mi je inace prerano za pms bolove( uglavnom dodju 2-3 dana max prije menstruacije). Prerano je za test, a opet imam sve simptome. Od bolova u ledjima, konstantne mucnine, cak mi je i temperatura bila povisena, cesto mokrenje, a najvise mi ova bol u stomaku daje nadu. Ne znam da li umisljam, mozda je sve na psihickoj bazi, ali prilicno sam sigurna da je to to. Molim vas pisite ako imate slicnih iskustava i sve sto mi savjetujete :)

• Señora
    01. Svibanj 2019. 18:08

Pozdrav cure.. :) da se pridruzim sa svojom neizvesnoscu. Zapravo, prethodni ciklus mi je M kasnila 5 dana. Inace imam dosta redovne cikluse (28). Tada sam imala samo konstantne blage grceve u stomaku i to uglavnom na levoj stani. Evo ovaj ciklus ponovo kasni 2 dana (za sad, daj Boze da ne dodje) i ovog puta me grudi bole cudnije nego inace, imala sam grceve pre nekoliko dana u stomku i prestali su, pojavio mi se iscedak koji je nekad zuckast nekad beo nekad manje nekad vise. Uglavnom to mi se nije desavalo do sada. Vec 7 meseci radimo na bebi, pa sta da vam kazem, znate kakva je to neizvesnost. Rekoh da vam se pridruzim da zajedno vibriramo pozitivno :)

• Señora
    01. Svibanj 2019. 18:17

Angel97 iste takve grceve sam imala i ja... cudnije i pre vremena. Mucninu ne. Mozda kad-kad vrtoglavicu, ali to cak pripisujem svakodnevnici. Temperatura oko 36.7 do 37 zavisi od doba dana. Bol u ledjima konstantan vec danima. Hmmmm ko ce ga znati vise :)

• angel97
    01. Svibanj 2019. 22:12

Tako i meni temp isto od 36.7 do 37 max. A mucnina ovih dana dodje pa prodje. Bar jedno 10 puta dnevno...vec sam dva puta bila "sigurna" da sam trudna i oba se razocarala. Ovaj put imam stvarno neki snazan osjecaj. A i stvarne simptome..samo sto nisam sigurna da li je trudnoca, preuranjeni pms ili upala mokracnih kanala...moracu se strpit jos koji dan do men. Vec sam 2 puta umislila si trudnocu i sad mi nekako nerealno da vec sad osjetim takve simptome.. U svakom slucaju ti vec sad mozes uraditi test ;) nemoj se muciti..javi rezultate ☀️

• Señora
    02. Svibanj 2019. 13:23

Angel97 pa sve te razumem... ja odugovlacim jer sam se i ja razocarala nekoliko puta. Evo sinoc se pojavio braon iscedak, i neki grcevi sinoc, neki jutros, i malopre op, osta na papiru krv. Znaciii stizeee M 😡 nista ni ovaj put. Ti za koji dan ces i moci da radis testiccc, drz figeee ☺️☺️☺️ I javi obavezno 

• angel97
    02. Svibanj 2019. 23:45

Señora

Angel97pa sve te razumem… ja odugovlacim jer sam se i ja razocarala nekoliko puta. Evo sinoc se pojavio braon iscedak, i neki grcevi sinoc, neki jutros, i malopre op, osta na papiru krv. Znaciii stizeee M 😡 nista ni ovaj put. Ti za koji dan ces i moci da radis testiccc, drz figeee ☺️☺️☺️ I javi obavezno

Jako mi je zao...poznat mi je taj osjecaj..nemoj samo da si previse razocaran..bice bice ;)
    Ja sam danas pisala nekom doktoru online pa mi ne rekao da nema sanse da je bilo kakva trudnoca u pitanju vec upala probavnog ili mokracnog trakta. Bas sam se nesto razocarala. Sto je najgore imam osjecaj da je upravu..Budemo videli za koji dann..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani