Angel97 iste takve grceve sam imala i ja... cudnije i pre vremena. Mucninu ne. Mozda kad-kad vrtoglavicu, ali to cak pripisujem svakodnevnici. Temperatura oko 36.7 do 37 zavisi od doba dana. Bol u ledjima konstantan vec danima. Hmmmm ko ce ga znati vise :)
Tako i meni temp isto od 36.7 do 37 max. A mucnina ovih dana dodje pa prodje. Bar jedno 10 puta dnevno...vec sam dva puta bila "sigurna" da sam trudna i oba se razocarala. Ovaj put imam stvarno neki snazan osjecaj. A i stvarne simptome..samo sto nisam sigurna da li je trudnoca, preuranjeni pms ili upala mokracnih kanala...moracu se strpit jos koji dan do men. Vec sam 2 puta umislila si trudnocu i sad mi nekako nerealno da vec sad osjetim takve simptome.. U svakom slucaju ti vec sad mozes uraditi test ;) nemoj se muciti..javi rezultate ☀️
Angel97 pa sve te razumem... ja odugovlacim jer sam se i ja razocarala nekoliko puta. Evo sinoc se pojavio braon iscedak, i neki grcevi sinoc, neki jutros, i malopre op, osta na papiru krv. Znaciii stizeee M 😡 nista ni ovaj put. Ti za koji dan ces i moci da radis testiccc, drz figeee ☺️☺️☺️ I javi obavezno
Angel97pa sve te razumem… ja odugovlacim jer sam se i ja razocarala nekoliko puta. Evo sinoc se pojavio braon iscedak, i neki grcevi sinoc, neki jutros, i malopre op, osta na papiru krv. Znaciii stizeee M 😡 nista ni ovaj put. Ti za koji dan ces i moci da radis testiccc, drz figeee ☺️☺️☺️ I javi obavezno
Jako mi je zao...poznat mi je taj osjecaj..nemoj samo da si previse razocaran..bice bice ;)
Ja sam danas pisala nekom doktoru online pa mi ne rekao da nema sanse da je bilo kakva trudnoca u pitanju vec upala probavnog ili mokracnog trakta. Bas sam se nesto razocarala. Sto je najgore imam osjecaj da je upravu..Budemo videli za koji dann..
Pozdrav cure ja sam nova ovdje,zadnju menstriaciju sam imala 9.04 inače umam redovite M,al dešavaju mi se čudne stvari,imala sam par vrtoglavica,glavobolja,grudi me jako bole,idem dosta često na wc,i nemam jake bole u doljnjem djelu kao inace pred M,cak sam neka drugacija nekako sretnija,al dosta umorna,jel moguca trudnoća???
21.22. I 23 jer imam trakice pa sa njima provjeravam,a inace i radimo muz i ja na bebici, a za sad mi kasni 2 dana
pa nezz nadam se 😊
Pozdrav. Imala sam nezasticen odnos sa muzem 2 dana ciklusa zavrasio je u meni to jest 02.05 a ciklus je trajao do 07.05 e sad me zanima posto nemam redovne cikluse po nekad ni po 3_4 mjeseca dali postoji mogucnost da sam zatrudnila osjecam bol u donjem dijelu ledja i kod jajnika kao pred ciklus. Inace imam bebana 2 ipo god . Hvala vam
Pozdrav curke! 😀
Imam pitanje. Koristila sam LH trakice i u nedjelju 19.5.mi se pojavila crtica, vec u ponedjeljak popodne nestala.. u subotu navecer i nedjelju ujutro smo akcijali..🤭 ponedjeljak nazalost nismo mogli pokriti jer dragog nije bilo.. od jucer imam na mahove bolove ispod pupka..menstruacija mi bi trebala doc 1.6. jel to znak PMS-a ili mozda ima koja nada?🤔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji