Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Katy123
    26. Lipanj 2019. 12:00

tera_

Pozz zenice…vi koje ste tek novopecene trudnice mozete li mi ukratko opisat simptome?
    Ja sam jucer trebala dobiti m, 3dana prije m sam piskila minus, iduci dan clearblue i jako cudna crta do pola vidljiva, a od pola nekakva sjena.. uvjerena sam da ce doci m, temp mi je povisena, imam bolne cice, grceve u stomaku, bol u ledjima, uzasno puno pljuvacke mi se stvara, iscjedak je izmedju kremastog i vodenastog, dole me malo i pecka, muka mi je(neznam jesam li to umislila ili je stvarno tako), imam namjeru ujutro piskit test ako ne dode m.

Pozdrav, ja sam imala jaka probadanja i bol kao da cu svaki cas dobit menstruaciju, bolne grudi i umor, test sam radila 4 dana nakon izostanka,uglavnom imala sam dosta manje simptoma nego sto sam ocekivala. Sretno💞

• OkBaby
    26. Lipanj 2019. 14:56

Ja sam danas oko podne napravila test, trpila sam cijelo jutro da ne pišam haha ali nažalost je negativan 😞. Kasne mi već 8 dana tako da mislim da bi pokazao nešto da je trudnoća u pitanju, ali stvarima ni traga. Naručit ću se kod ginekologice pa ću malo vidjeti šta ona kaže. Više sreće drugi mjesec 😏. 

• OkBaby
    28. Lipanj 2019. 20:57

Pozdrav! Danas mi je 10-ti dan kašnjenja stvari i napravila sam test, čudno mi je što je druga crtica bijele boje, dali se neka već možda susrela s tim? Što vi mislite? 

Chappie
    29. Lipanj 2019. 17:25

Ja sam testic radila tri dana prije ocekivane m. I bio je plus debeli i nije bio jutarnji urin. Ali to ovisi o tome kad vam je bila ovulacija. 
    Sa ovom bijelom crticom se nisam susrela. Ali sigurno ne znaci da je pozitivan, jer bi reagens pocrvenio, ne bi ostalo bijelo.. ja uvijek koristim clearblue, uvijek mi pokaze kako je. 
    Nadam se da sam pomogla! Sretno ❤️

🧔39
    👧31

• OkBaby
    29. Lipanj 2019. 19:36

Chappie

Ja sam testic radila tri dana prije ocekivane m. I bio je plus debeli i nije bio jutarnji urin. Ali to ovisi o tome kad vam je bila ovulacija.
    Sa ovom bijelom crticom se nisam susrela. Ali sigurno ne znaci da je pozitivan, jer bi reagens pocrvenio, ne bi ostalo bijelo.. ja uvijek koristim clearblue, uvijek mi pokaze kako je.
    Nadam se da sam pomogla! Sretno ❤️

Hvala! ❤ Definitivno ću se naručit kod ginekologice pa vidjeti s njom, ali ovaj test smatram negativnim, samo mi je eto bila čudna ta bijela crtica, bit će da je neka greška..

KatarinaNina
    30. Lipanj 2019. 19:52

Drage ženice, nova sam ovdije i zeljno ocekujem kada ce se pojaviti plusic ili da ce mi ginekologica reci sretne vijesti.
    Pocetkom 6mj. sam imala sitno krvarenje oko 3 dana skoro pa providno, jos nikada nisam imala tako i poslije toga sam napravila 3 testa i sva 3 su bila negativna. A sada vec vise od tjedan dana imam intenzivne grceve i to se vecinom javljaju ujutro i navecer, a menstruacije jos nema. Sutra idem na pregled i nadam se da se necu razocarati. Ženice pozelite mi srecu 😘😘

Katarina1990
    30. Lipanj 2019. 19:59

Sretnooo!! 🍀🍀

diteadi
    30. Lipanj 2019. 20:22

Pozdrav mame i buduce mame, nova na forumu! 
    Imam 27 godina.
    Ja i moj muz ne radimo na bebici, ali isto tako se ne pazimo jer bi htjeli uskoro. Odnose smo imali u moje plodne dane, s obzirom da je “posijao sjeme” imam na umu da bih mogla biti trudna.
    Trebala sam dobiti M 28.06, napravila sam test dan prije i dan poslije. Oba negativna. No moje M i dalje nema… jesam li napravila prerano? Simptome nemam apsolutno nikakve, ni kao da cu dobiti M ni nista. Eventualno mala bol u jajnicima i jucer nesto u donjim ledima. Danas primjetih da su mi grudi malo malo otekle. Eto sorry na dugom postu, ako mi koja od vas moze dati savjet! 

• Katy123
    01. Srpanj 2019. 14:22

diteadi

Imam 27 godina.
    Ja i moj muz ne radimo na bebici, ali isto tako se ne pazimo jer bi htjeli uskoro. Odnose smo imali u moje plodne dane, s obzirom da je “posijao sjeme” imam na umu da bih mogla biti trudna.
    Trebala sam dobiti M 28.06, napravila sam test dan prije i dan poslije. Oba negativna. No moje M i dalje nema… jesam li napravila prerano? Simptome nemam apsolutno nikakve, ni kao da cu dobiti M ni nista. Eventualno mala bol u jajnicima i jucer nesto u donjim ledima. Danas primjetih da su mi grudi malo malo otekle. Eto sorry na dugom postu, ako mi koja od vas moze dati savjet!

Pozdrav, ja sam napravila test 4 dana nakon izostanka i crta je bila blijeda, jedva vidljiva tako da postoji mogucnost da ste rano napravili test, svakako ga ponovite za koji dan ako menstruacija ne dode

• Katy123
    01. Srpanj 2019. 14:22

Katy123

diteadi

Imam 27 godina.

Pozdrav, ja sam napravila test 4 dana nakon izostanka i crta je bila blijeda, jedva vidljiva tako da postoji mogucnost da ste rano napravili test, svakako ga ponovite za koji dan ako menstruacija ne dode

I sretno💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.