Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    KatarinaNina
    30. Lipanj 2019. 19:52

Drage ženice, nova sam ovdije i zeljno ocekujem kada ce se pojaviti plusic ili da ce mi ginekologica reci sretne vijesti.
    Pocetkom 6mj. sam imala sitno krvarenje oko 3 dana skoro pa providno, jos nikada nisam imala tako i poslije toga sam napravila 3 testa i sva 3 su bila negativna. A sada vec vise od tjedan dana imam intenzivne grceve i to se vecinom javljaju ujutro i navecer, a menstruacije jos nema. Sutra idem na pregled i nadam se da se necu razocarati. Ženice pozelite mi srecu 😘😘

Katarina1990
    30. Lipanj 2019. 19:59

Sretnooo!! 🍀🍀

diteadi
    30. Lipanj 2019. 20:22

Pozdrav mame i buduce mame, nova na forumu! 
    Imam 27 godina.
    Ja i moj muz ne radimo na bebici, ali isto tako se ne pazimo jer bi htjeli uskoro. Odnose smo imali u moje plodne dane, s obzirom da je “posijao sjeme” imam na umu da bih mogla biti trudna.
    Trebala sam dobiti M 28.06, napravila sam test dan prije i dan poslije. Oba negativna. No moje M i dalje nema… jesam li napravila prerano? Simptome nemam apsolutno nikakve, ni kao da cu dobiti M ni nista. Eventualno mala bol u jajnicima i jucer nesto u donjim ledima. Danas primjetih da su mi grudi malo malo otekle. Eto sorry na dugom postu, ako mi koja od vas moze dati savjet! 

• Katy123
    01. Srpanj 2019. 14:22

diteadi

Imam 27 godina.
    Ja i moj muz ne radimo na bebici, ali isto tako se ne pazimo jer bi htjeli uskoro. Odnose smo imali u moje plodne dane, s obzirom da je “posijao sjeme” imam na umu da bih mogla biti trudna.
    Trebala sam dobiti M 28.06, napravila sam test dan prije i dan poslije. Oba negativna. No moje M i dalje nema… jesam li napravila prerano? Simptome nemam apsolutno nikakve, ni kao da cu dobiti M ni nista. Eventualno mala bol u jajnicima i jucer nesto u donjim ledima. Danas primjetih da su mi grudi malo malo otekle. Eto sorry na dugom postu, ako mi koja od vas moze dati savjet!

Pozdrav, ja sam napravila test 4 dana nakon izostanka i crta je bila blijeda, jedva vidljiva tako da postoji mogucnost da ste rano napravili test, svakako ga ponovite za koji dan ako menstruacija ne dode

• Katy123
    01. Srpanj 2019. 14:22

Katy123

diteadi

Imam 27 godina.

Pozdrav, ja sam napravila test 4 dana nakon izostanka i crta je bila blijeda, jedva vidljiva tako da postoji mogucnost da ste rano napravili test, svakako ga ponovite za koji dan ako menstruacija ne dode

I sretno💞

diteadi
    01. Srpanj 2019. 14:37

Daj Boze 🙏🏻
    I dalje je nema, grudi su mi sad vec dobro otekle! 
    Opet sam pravila test, opet negativan. S time da nije bio prvi urin! Cekam jos.. Uzela jos jedan test za sutra ujutro. Pa javim kako ide

ribi1234
    01. Srpanj 2019. 19:31

diteadi

Daj Boze 🙏🏻
    I dalje je nema, grudi su mi sad vec dobro otekle!
    Opet sam pravila test, opet negativan. S time da nije bio prvi urin! Cekam jos.. Uzela jos jedan test za sutra ujutro. Pa javim kako ide

Javi! Drzim fige!   U urinu je manje bete nego u krvi, mozda ju zato test ne "vidi". 

ribi1234
    02. Srpanj 2019. 16:23

Curke, jel neku od vas zna 'probosti' u podrucju jajnika kada kihnete? Uzasno me to sada preplasilo. Trudna sam 5 tjedana.

Točkica37
    02. Srpanj 2019. 17:05

Da ribi

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

02. Srpanj 2019. 17:07

ribi1234

Curke, jel neku od vas zna 'probosti' u podrucju jajnika kada kihnete? Uzasno me to sada preplasilo. Trudna sam 5 tjedana.

To je normalno,probaj se prije nego ćeš kihnuti onako sagnuti prema dole,meni je znalo pomoći 😅,ili sam čučnula

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI