dobar dan ,
nova sam ovjde .
ciklusi su mi se poremetili i sada više ne mogu odrediti plodne dane.
zadnju m sam imala 04.03. prestala je 09.03. odnos sam imala odmah 10.03. tri dana nakon toga su me počele boljeti grudi , svakih sat idem mokriti, umorna sam več u 12.
inače me grudi bole 7 dana prije m, ovaj put je to i 20 dana prije ??
sljedeću m trebam dobiti 03.04.
radila sam danas test ali nije bio prvi urin, i test je bio negativan .
je li moguće da sam trudna ili ne? da li je prerano da test očita trudnoću ?'
Da li znas kad ti je bila ovulacija?

Prosli mjesec sam bila kod ginekologa 11.02. I tada mi je bila ovulacija, a tada sam m imala 04.02. Tako da mislim da mi je ovulacija ovaj puta bila isto tada jer mi je ciklus 30 dana a plodni dani su se poremetili
Prosli mjesec sam bila kod ginekologa 11.02. I tada mi je bila ovulacija, a tada sam m imala 04.02. Tako da mislim da mi je ovulacija ovaj puta bila isto tada jer mi je ciklus 30 dana a plodni dani su se poremetili
Najbolje da pricekas jos dan dva i napravis test s prvim jutarnjim urinom! Sretno!🤞🤗

Zdravo svima, također sam nova ovdje i veseli me procitat vaše dojmove i komentare..i vidim da ima dosta novih :)
Situacija je sljedeća : redovan ciklus i zadnja O prema kalendaru je bila 14.4.. Jučer sam trebala dobit m ali ne pojavljuje se (na sreću ) . Iskreno ne primjećujem neke posebne simptome osim regularnog pms-a, i iscjedka koji je skroz svijetao (a pred mengu inače malo potamni)... samo sam poprilično pozitivna i jedva čekam saznat što se događa... Na nagovor i svjet frendice, čekala bi još do petka ( što će bit 4 dana bez m (ako sve bude po planu)) i da onda napravim test.. Kupila sam clear blue digitalni (također na nagovor frendice) - ima li tko iskustva/preporuke za test?
Ugl preuzbuđeni smo, i jedva čekamo saznat..
+ još pitanje- kad ste išle u dr vadit krv i beta hcg? Čitam da je to najvjerodostojnije i iskreno dođe mi da odmah odem u dr jer imamo jedno obiteljsko druženje u petak navečer i htjela bi znat do tada :)
Isprike na komentaru s brda s dola al eto, toliko sam uzbuđena...
Zdravo svima, također sam nova ovdje i veseli me procitat vaše dojmove i komentare..i vidim da ima dosta novih :)
Situacija je sljedeća : redovan ciklus i zadnja O prema kalendaru je bila 14.4.. Jučer sam trebala dobit m ali ne pojavljuje se (na sreću) . Iskreno ne primjećujem neke posebne simptome osim regularnog pms-a, i iscjedka koji je skroz svijetao (a pred mengu inače malo potamni)… samo sam poprilično pozitivna i jedva čekam saznat što se događa… Na nagovor i svjet frendice, čekala bi još do petka ( što će bit 4 dana bez m (ako sve bude po planu)) i da onda napravim test.. Kupila sam clear blue digitalni (također na nagovor frendice) - ima li tko iskustva/preporuke za test?
Ugl preuzbuđeni smo, i jedva čekamo saznat..
+ još pitanje- kad ste išle u dr vadit krv i beta hcg? Čitam da je to najvjerodostojnije i iskreno dođe mi da odmah odem u drjer imamo jedno obiteljsko druženje u petak navečer i htjela bi znat do tada :)
Isprike na komentaru s brda s dola al eto, toliko sam uzbuđena…
Draga, test mozes napraviti vec sada. Meni je pokazao na dan ocekivane M. Ako zelis cekati jos par dana, i to je ok. Zelim ti da si trudna😁
Meni su simptomi poceli od prvog dana kasnjenja, a dotad su znakovi pmsa i trudnoce bili skroz isti...grcevi u stomaku (poceli tjedan dana prije M) i pristici...
Betu mozes izvaditi vec sada, ona ce ti biti najvjerodostojniji znak tvoga stanje.
Nadam se da je to to😀
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
postovanje zanima me vase misljenje ovako zadnji put sam imala 20,03 i trajalo je 5 dana sto mi inace tako bude al sad sam dobila 22,04 al mi je trajalo samo 2 dana 3 dan samo po koja kap danas sam radila test al je negativan vec 5 mjeseci pokusavam da ostanem u drugom stanju grudi su mi cvrste mogla bi puno spavat podnu stomaka me boli pa me zanima vase misljenje lijep pozdrav
Isada
Pozdrav drage mame i buduce mame..
Imam jedno pitanjce, s obzirom da sam jako nestrpljiva i nacisto vise ludim citajuci sve forume. Ovako, zadnja menstruacija pocela mi je 10.04.2019, a nezasticene odnose sam imala 22.04 odnosno u jednom od mojih najplodnijih dana. Nisam sigurna da li je doslo do ejakulacije,ali 2, 3 dana od tad konstantno imam strasnu mucninu,nekoliko dana cak nisam imala apetita uopce. Ili mi se jede strasno i onda nastupi opet mucnina. I tako u krug. Prva 2-3 dana bila sam strasno napuhana i imam zatvor dok me sad zadnjih par dana boli donji dio stomaka, ona podmukla bol kao pred menstruaciju. Stvar je u tome sto trebam dobiti za 8 dana odnosno 09.05., a to mi je inace prerano za pms bolove( uglavnom dodju 2-3 dana max prije menstruacije). Prerano je za test, a opet imam sve simptome. Od bolova u ledjima, konstantne mucnine, cak mi je i temperatura bila povisena, cesto mokrenje, a najvise mi ova bol u stomaku daje nadu. Ne znam da li umisljam, mozda je sve na psihickoj bazi, ali prilicno sam sigurna da je to to. Molim vas pisite ako imate slicnih iskustava i sve sto mi savjetujete :)
Pozdrav cure.. :) da se pridruzim sa svojom neizvesnoscu. Zapravo, prethodni ciklus mi je M kasnila 5 dana. Inace imam dosta redovne cikluse (28). Tada sam imala samo konstantne blage grceve u stomaku i to uglavnom na levoj stani. Evo ovaj ciklus ponovo kasni 2 dana (za sad, daj Boze da ne dodje) i ovog puta me grudi bole cudnije nego inace, imala sam grceve pre nekoliko dana u stomku i prestali su, pojavio mi se iscedak koji je nekad zuckast nekad beo nekad manje nekad vise. Uglavnom to mi se nije desavalo do sada. Vec 7 meseci radimo na bebi, pa sta da vam kazem, znate kakva je to neizvesnost. Rekoh da vam se pridruzim da zajedno vibriramo pozitivno :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji