Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    28. Studeni 2014. 12:24

Dea-hahahahaha.
    Ena2203- ja s vama činim klan trudnica koje se ne seksaju, ali danas me (da se pohvalim ), muž zgrabio da sam imala osjećaj da ću probiti krevet i rekao: "Tako si mi seksi trudnica, što bih te sad..." Mislim, možda se vama to ne čini kao velika stvar, ali meni puno znači- što znači da mu jesam privlačna i da ipak osjeća želju za seksom! HURA!!!! Kaže on meni:" Budeš ti do 19. 1. svoju gospođu dovela u red? Hoće li ti proći babinje do tada? Pa rođendan mi je, želim da proslavimo!!! Nešto se uspaničio, kaže da će mu otpasti. Odjednom samo priča kada će seks... Mislim, stvarno, sada si se sjetio, a ja te dadiljam, dekolte na izvol'te da bi ti reagirao i možda se sjetio da se kao muž i žena moramo seksati... Jučer sam gola izletjela iz kupaonice jer mi je zvonio telefon i vidi njega, odmah trči do mene i on bi seks... a ja sma otvorena i ne smijem se seksati, buuuuuuu... 

kleaiva
    02. Prosinac 2014. 13:52

Ma curke ako nemate rizičnu trudnoću,  krvarenje i nije vam ispao sluzni čep možete se seksati, kažu da nije dobro jedino ako sluzni čep ispadne jer on štiti od infekcija...al opet svaki doktor ima svoju neku filozofiju

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Igorovabebica
    02. Prosinac 2014. 20:44

Meni je termin za devet dana i vjeruj mi Tina da sam luda više! Nagovara me da bismo se mogli poseksati kako bih više rodila, ali večeras je preumoran... budemo sutra ujutro, ako dotad nešto ne krene... ma znam, Tina, sigurno ti već idem na živce, ali ja sam dokaz da ima svakakvih slučajeva! Kleaiva-meni su rekli i privatnica i moja ginekologica i ovi u Vinogradskoj da se ne smijem seksati... 

kleaiva
    02. Prosinac 2014. 22:08

Onda definitivno nemoj, bit će vremena kasnije...probajte barem neko maženje nabaciti da se mužić ne osjeća zapostavljeno 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Igorovabebica
    02. Prosinac 2014. 22:14

A stalno se mazimo...  ali on bi konkretno... ah, nije htio kada sam ga ja molila, neka sada čeka... 

mare27
    13. Prosinac 2014. 10:26

hej cure eto mene ovdje...ja sam skroz freiška trudnica ,al uopće nemam želju za seksom ,čak imam neki strah od toga sad u početku ,jel to normalno??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.