Ja nakon poroda osjećam ogrormnu želju za seksom,a i dragi, jer sise su mi baš lijepo narasle i bilo bi lijepo da takve i ostanu s obzirom da se nisam seksala duže nego ijedan živući čovjek. Ali neka mi padnu ti konci. Sada pitanje Tina za tebe: trebaš li pričekati ginekološki pregled prije prvog seksa ili mogu kada mi otpadnu konci ( a već su počeli polako padati) imati odnos kada se osjetim dobro i spremno ili je baš presudno da mi ginekologica odobri seks?
I mene to isto zanima....neki dan je dragi skuži da se nismo tjedan dana...i onda je bio komentar ali moramoooo....i velim ja njemu pa kak ćeš ti nakon poroda čekat onih 6 tjedana šta preporučuju da se čeka.... pa mi je isto palo na pamet dal bi se to moglo i ranije ak se budem osjećala ok
Hm, Cloudy, vidim da ti se žuri kao i meni... ali čini se da ću ja morati čekati... popucala sam potpuno na lijevoj strani usnice-odvojili sekonci i sva sam rasparana i kažem to patronažnoj, ali me danas nije htjela dirati jer mi je dala neku mast pa će doći u petak pogledati mi to i ako bude potrebno, idem opet na šivanje. Baš me taj seks neće, "ova" se baš našla da me za***ava...
Hej cure ja poslje prvog poroda nisam se seksala puna tri mj od straha.,.,nakon drugog poroda vec sam se seksala nakon 15 dana poroda.,.,e sad treci put nisam sve do nedavno jer nisam imala nikakve zelje za seksom.,.,cure seksajte se kad osjetite da ste spremne nemorate cekat prvi pregled
Jaooo cure,ja sam vec mislila da sam luda stim seksom al sad vidim da i vi imate iste probleme!moj dragi doslovno bjeza po kuci od mene jer meni nikad dosta!hahaha...u prvoj trudnoci sam isto sanjala seks,uzas!a sada mi je i gore!!
Meni je danas 20 dana prošlo od poroda i dragi stalno računa na kalendaru kada će mi proći babinje. Ali, ipak se mazimo i pazimo, a još ćemo se malo strpjeti i onda ćemo početi sa seksom. Nije to tako daleko. Ali da nisam luda od apstiniranja, jesam!
ja nisam popucala nit sam rezana, al nema teorije da skupim snage za seks. mala nas zeza po noći i neće nanati u kindiću.
Sortiraj odgovore
Najstariji