Dea-samo se ti rugaj, da znaš da ću ja to nadoknaditi! Joj, MalaMuca, moj mali spava u kindiću, popodne spavao sa mnom u krevetu, po noći se budi u intervalu od ponoći pa sve do 2 ujutro i onda spava do pet, šest. Neku noć je odspavao šest sati u komadu, ali me svu iscijedi. Toliko jede da sam jako oslabila, a sise su mi stalno srednja žalost, a ne velike, jer ih on isiše. Maloprije sam ga podojila sa zadnjim kapima dok se opet ne napune i ne budu velike nakratko da dragi uživa u njima. Ne znam na koga toliko jede, ali je teški gurman... a snage za seks mi ne fali, ja se ipak nisam seksala duže nego ti.
Malena voli spavati uz tebe i zato ne želi u kindiću. Moj mali ispruži rukicu i onda me dira po licu, a ja ispružim ruku i onda je mir. Samo polako.
eeeej igorovabebica...sory al fakat tek sad vidim pitanje od tebe... dakle... ako imas konce bolje pocekaj da otpadnu i onda navsli narode... i btw...jaaaavi seee s novostima...
e i da ..je nisam imala konce ali sam bez obzira na to cekala posjet ginekologu... i nisam se seksala dok god krvarenje nije skroz stalo..
Laura 21.08.2014 :-*
Dame, je li koja od vas krvarila tijekom odnosa? Više su to bili tragovi krvi u vaginalnoj sluzi. Ne znam jel da trčim doktorici il da sačekam pregled koji je za desetak dana :-/ Ništa me ne boli, nema grčeva, osjetim malog kako se miče.
ja nisam osobno, ali od cijele trudnoće mogu izbrojiti na prste jedne ruke koliko puta smo spavali :))) tako da nek cure pišu :)
Tina, definitivno ću pričekati da mi stane krvarenje, jer ne želim baš seks dok krvarim. A i konci su mi otpali, ali još uvijek osjetim da me malo štresne na mjestu gdje sam imala konce... tako da krvarenje je manje, ali i ja sma mislila čekati ginekološki, ali kod mene se čeka na red kod ginekologa mjesecima... a kako sam sva luda od ne-seksa, mislim da ću jurnuti privatniku. I dragi mi je to predložio-nestrpljiv je. :)
I pitanje za sve curke koje se seksaju-je li vam prvi odnos nakon poroda bio bolan? Malo me strah boli, čujem da neke žene boli, neke ne...
ma na godišnjem je do 7.1., a zamjenu je imala samo jedan dan. Mogu ju zvati na mob, al mi nekako glupo jer nije sad ne znam šta. Danas nije bilo ništ. Sve normalno. Pročitala sam kasnije da to može biti zbog osjetljivosti grlića maternice. Valjd je to bilo. Ak se ponovi, onda ću paničarit :-D
Sortiraj odgovore
Najstariji