Dea sta ti kazu gore? Jel tr pregledavaju kak spada napokon? Ja idem u cetvrtak na prvi pregled
ma prestala sam krvariti prije 5 dana.
uglavnom, seks poslije trudnoće je zakon! :D hihihi baš nam je bilo super sve dok se mala nije počela plakati, al nema veze :D
Tina-da se pohvalim-više ne krvarim, ali kako sam krvarila prije još tri dana, sada pauziram do kraja tjedna, a onda ću navaliti na dragoga-imam takvu želju da ću poludjeti. Da, da, dragome je rođendan 19. 1. pa ću ga lijepo razveseliti... MalaMuca-drago mi je da si uživala-hahaha, valjda mene neće mali probuditi dok to radimo, ali nećemo biti u sobi da ga ne ometamo, nego u drugoj.
Eto, valjda je i meni suđeno nakon duge i teške "suše" imati seks. Bože, koji sam lik.
Curke imam i ja pitanje. Meni je muž na školovanju od 6 mjeseca prošle godine (da ne bi bilo zabune zatrudnila sam dok smo ja i kćeri bile kod njega preko ljeta ) i vraća se 30.1. Ja izgaram od želje i mislim da ću ga na aerodromu tamo pred svima zaskočit. Samo me muči s obzirom da mi je posteljica kao nisko ne znam da li se smijemo sexat??
U prošloj trudnoći smo se od početka do kraja iako sam bila ranije otvorena, ali želja je bila jača od svega, i na kraju sve dobro prošlo. A ovo s niskom posteljicom mi je novo pa ne znam jel smijemo??? Moram pitat ginekologa, a ne znam kako bi formulirala pitanje jer on je uvijek tako ozbiljan i imam dojam da on to ni ne radi, pa ne znam kako će shvatiti da jedna ozbiljna žena sa bebom u trbuhu ima takve porive. If you know what I mean?!
Onda ga ozbiljno pitaj -Doktore,da li je obzirom na moju nisku posteljicu potrebno apstinirati od sexa?
Sortiraj odgovore
Najstariji