Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    03. Siječanj 2015. 17:32

ma mora biti :-)

Sabriel
    04. Siječanj 2015. 17:01

Ako se mogu uključiti odgovorila bih na nekoliko pitanja. Seks nakon poroda je većinom bolan. Ako pričamo o prvom koji obavezno uključuje mali rez. Nakon carskog ne vidim razloga boli. 
    Mislim da smo M i ja čekali 6 tjedana zbog krvarenja i reza. I da je bilo poprilično neugodno. U principu su prva 3-4 puta bila bolna a onda se sve vratilo na svoje.
    A draga Nixie, pitat ću ja svoju što kaze o tome simptomu. Vjerojatno ste bili malo žešći :P

Nixie
    04. Siječanj 2015. 17:07

Sabriel

Ako se mogu uključiti odgovorila bih na nekoliko pitanja. Seks nakon poroda je većinom bolan. Ako pričamo o prvom koji obavezno uključuje mali rez. Nakon carskog ne vidim razloga boli. 
    Mislim da smo M i ja čekali 6 tjedana zbog krvarenja i reza. I da je bilo poprilično neugodno. U principu su prva 3-4 puta bila bolna a onda se sve vratilo na svoje.
    A draga Nixie, pitat ću ja svoju što kaze o tome simptomu. Vjerojatno ste bili malo žešći :P

Malo da, a pošto se nije ponovilo sljedeći put kad je bilo nježnije, kontam da je stvarno do toga 

Sabriel
    04. Siječanj 2015. 17:01

dea32
    05. Siječanj 2015. 12:12

U 13tt sam. Trudnoca je uredna. Imam veliku zelju za seks, al dragi me izbjegava u sirokom luku. 
    Kad i bude dobre volje i zeljan akcije, to odusevljenje brzo prode (do sada samo 2 puta).. Kaze da se jednostavno ne moze opustit kad zna da je beba unutra.. A ja ludim!

Zac11
    05. Siječanj 2015. 12:52

dea

U 13tt sam. Trudnoca je uredna. Imam veliku zelju za seks, al dragi me izbjegava u sirokom luku. 
    Kad i bude dobre volje i zeljan akcije, to odusevljenje brzo prode (do sada samo 2 puta).. Kaze da se jednostavno ne moze opustit kad zna da je beba unutra.. A ja ludim!

tako nekako je i meni bilo, do 17. tjedna trudnoće je sve bilo ajmo reći normalno, onda kad je na uzv vidio bebicu više ga nisam mogla nagovoriti na seks... sve do 37. tjedna jer nam je doktorica u vinogradskoj čak preporučila da se primimo ¨posla, kao da muška sperma potiče otvaranje  sad je sve ok i hoće, ali jedva sam ga nagovorila...

Sara9
    05. Siječanj 2015. 15:49

dea

Proći će ga uskoro kad ne bude više moga izdržat :D A u međuvremenu ga ti malo motiviraj ;)

dea32
    05. Siječanj 2015. 13:15

Pokusala sam i sa googlanjem clanaka o tome, nasla knjigu doma, sve mu dala pod nos.. Kaze, sve ja to znam al psiha koci. Nadam se da ce s vremenom to proc.

MalaMuca
    05. Siječanj 2015. 14:36

Mene muči to dal da čekam ginekološki pregled ili ne?
    rodila sam prije 25 dana, niš me ne boli, nisam rezana i sad sam već počela dobivati želju, a ne znam ni sama kaj sad. A vidim da i ovaj moj koji se bojal seksa dok sam bila trudna da već pomalo ludi sad.

Tina0208
    07. Siječanj 2015. 11:29

MalaMuca

Mene muči to dal da čekam ginekološki pregled ili ne?
    rodila sam prije 25 dana, niš me ne boli, nisam rezana i sad sam već počela dobivati želju, a ne znam ni sama kaj sad. A vidim da i ovaj moj koji se bojal seksa dok sam bila trudna da već pomalo ludi sad.

ako ne krvaris...samo naprijed...

Laura 21.08.2014 :-*

Dea23
    05. Siječanj 2015. 15:32

Moj se i dalje ne da. To je valjda takva vrsta haha. A ja bum rodila na Sv. Nigdarjevo 

Zac11
    05. Siječanj 2015. 16:20

Dea

Moj se i dalje ne da. To je valjda takva vrsta haha. A ja bum rodila na Sv. Nigdarjevo 

moj se uspio nagovorit, ali isto tako imam osjećaj da to ne bude baš pomoglo i da budem i ja rodila na sv. Nigdarjevo s obzirom da smo mi isti dan u terminu baš me zanima koja će prije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI