Ako se mogu uključiti odgovorila bih na nekoliko pitanja. Seks nakon poroda je većinom bolan. Ako pričamo o prvom koji obavezno uključuje mali rez. Nakon carskog ne vidim razloga boli.
Mislim da smo M i ja čekali 6 tjedana zbog krvarenja i reza. I da je bilo poprilično neugodno. U principu su prva 3-4 puta bila bolna a onda se sve vratilo na svoje.
A draga Nixie, pitat ću ja svoju što kaze o tome simptomu. Vjerojatno ste bili malo žešći :P
Ako se mogu uključiti odgovorila bih na nekoliko pitanja. Seks nakon poroda je većinom bolan. Ako pričamo o prvom koji obavezno uključuje mali rez. Nakon carskog ne vidim razloga boli.
Mislim da smo M i ja čekali 6 tjedana zbog krvarenja i reza. I da je bilo poprilično neugodno. U principu su prva 3-4 puta bila bolna a onda se sve vratilo na svoje.
A draga Nixie, pitat ću ja svoju što kaze o tome simptomu. Vjerojatno ste bili malo žešći :P
U 13tt sam. Trudnoca je uredna. Imam veliku zelju za seks, al dragi me izbjegava u sirokom luku.
Kad i bude dobre volje i zeljan akcije, to odusevljenje brzo prode (do sada samo 2 puta).. Kaze da se jednostavno ne moze opustit kad zna da je beba unutra.. A ja ludim!
Pokusala sam i sa googlanjem clanaka o tome, nasla knjigu doma, sve mu dala pod nos.. Kaze, sve ja to znam al psiha koci. Nadam se da ce s vremenom to proc.
Mene muči to dal da čekam ginekološki pregled ili ne?
rodila sam prije 25 dana, niš me ne boli, nisam rezana i sad sam već počela dobivati želju, a ne znam ni sama kaj sad. A vidim da i ovaj moj koji se bojal seksa dok sam bila trudna da već pomalo ludi sad.
Moj se i dalje ne da. To je valjda takva vrsta haha. A ja bum rodila na Sv. Nigdarjevo
Sortiraj odgovore
Najstariji