Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    21. Studeni 2014. 17:10

Koje si kekse kupila? Kupit ću i ja 

MalaMuca
    21. Studeni 2014. 17:13

one sendvič kekse iz lidla, s čokoladom :D

Dea23
    21. Studeni 2014. 17:53

mmm te su dobre. ja glupača jučer jaffu kupila. idem u lidl sutra haha

Igorovabebica
    21. Studeni 2014. 20:02

Dea-carica si! Hm, nadam se da mog neće biti sram što ga bebač gleda iz kinderbeta, jer ću postati seksualni manijak čim prođu babinje. Znači, keksi iz Lidla... hvala na savjetu MalaMuca! 

• babyM
    22. Studeni 2014. 06:20

He he, i ja sam svog jucer morala nagovarati... Kaze, nema vise sexa, beba je uskoro vani... Ja kazem da nije izasla jos, da mozemo i nekako jedva... Hihi... 

E da, i pitam ga onda za ovo da poslije nece htjet jer ga beba gleda iz kindaca... Hihi.  Kaze da nema veze, da ga bas briga. 

Dea23
    22. Studeni 2014. 08:41

MalaMuca ima recept za sve. Za ko dobar kolač, za seks! E to ti je žena!  

tena123
    23. Studeni 2014. 20:40

aha ha ha ha ha ha DEAaaa vrištim...
    dobra fora s keksima,
    a moj svaki dan po čokoladu dvije pojede, kupila ja njih 10-15 ali ništa od toga, ma kažem vam ja odustala iako imam želju jer znam sanjati seks..
    a to ako poslje opet bude da beba gleda iz krevetića e pa past će mrak pa ćemo vidjet..
    iako već sad znam da će mu biti problem ako mlijeko curi jer se već mjesecima ustručava malo kolostruma.. eh

kleaiva
    23. Studeni 2014. 20:49

meni mlijeko uopće nije curilo za vrijeme seksa nakon prve trudnoće, a bilo ga je za 3 bebe 
    možda neće ni tebi 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.