Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    20. Studeni 2014. 16:39

Tina- 
    Uh, ja nisam ni primirisala seks ovu trudnoću. Pogotovo kada su mi jučer rekli da sam otvorena 4 prsta (37+1 sam danas) pa radili CTG i ostavili me u Vinogradskoj kod babinjača, jer je na CTG-u beba jako lupala pa su otkucaji srca bili jaki. Zovem sestru: "SESTROOOOOOO!!!", mali lupa i svaki put CTG kod udaraca pokazuje povišene vrijednosti (190). Poslije toga radili mi još šest CTG-ova i sve je bilo u redu (jer gospodin nije lupao). I pustili me danas ujutro doma, a dr. Vesna Košec me kao i dr. Grgić (tako je sladak) su me smirili i objasnili mi da je to zbog njegova lupanja i da me nisu trebali zadržati na odjelu. I evo me doma, mali se rita, iako mogu svaki čas roditi, jer sam otvorena. Malo skrenuh s teme, ali da se izjadam. Joj, da bar ja nisam napaljena, sada bih dragoga zaskočila, ali me "ova dolje" hebe aptinencijskom krizom.

Tina0208
    20. Studeni 2014. 17:48

ajde draga sve ce bit ok... cek...jesi otvorena 4 prsta ili 4 cm...???
    4 prsta je 6 cm...a u tom slucaju mislim da te nebi pustili doma...

Laura 21.08.2014 :-*

• brex
    21. Studeni 2014. 09:46

joj cure baš ste me nasmijale i oraspoložile svojim iskustvima
    Ja ne radim već tjedan dana pa sam sad malo intenzivnije na klokanici..
    pa evo da i ja po pitanju ove teme podijelim svoje iskustvo i strahove-taman u onim najboljim mjesecima (3.-5.mj trudnoće) smo dragi i ja bili razdvojeni jer je radio na moru..kad se vratio sve je funkcioniralo jako dobro.. sad sam trudna 35+3 i njega nije strah ničega,ali mene počinje biti nakon čitanja nekih postova,prije uopće nisam razmišljala o tome..realno osjetim da mi je i želja opala,ali eto opet se javi s vremena na vrijeme  problem je što mislim kad se i seksamo da radimo to u najinvazivnijem položaju za bebu (doggy style-neugodno mi je što to uopće pišem,ali eto možda me netko utješi da to i nije toliko strašno)..nekad mi bude mrvicu neugodno,ali samo nekad i odmah prođe.Iskreno čudi me kako mi ne smeta što mi stomak koji nije baš mal visi,ali eto ne smeta mi..al poslije me uhvati briga jel to smeta bebi,onda muža bacim u crnjak i eto..za tjedan dana imam pregled pa ću se valjda osjećati sigurnijenakon njega..možda ako se uspijem othrvati sramu i pitam doktoricu što preporuča po pitanju toga 

cloudy
    21. Studeni 2014. 15:50

mi jedino doggy i možemo prakticirati... ili onaj da ja ležim na pol kreveta s nogama dole a on je između mene :P ovo da sam ja gore je baš kak ti kažeš kleaiva... nakon 5 pokreta ko da sam maraton otrčala 

MalaMuca
    21. Studeni 2014. 16:34

moj se jučer ohrabrio :D valjda je i njemu teško kolko god da pizdi i neda mi xD 
    još je meni bilo a kud sad dok mene sve boli, ali baš sam se nekak fino opustila i bilo je iznenađujuće lijepo. To ziher kad sam mu prekjučer kekse kupila :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.