Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Prosinac 2013. 12:44

Nismo se seksali od 6 mjeseca trudnoce, kada sam se pocela otvarati, pa mi je bilo strogo zabranjeno. A bome i poslije poroda, zbog rane, nismo sigurno jedno 2,5 mjeseca.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• krupnooka2
    02. Siječanj 2014. 22:05

U prvoj trudnoči do 6 mj,poslije nismo smjeli jel sam se počela otvarati,poslije poroda uspjeli dočekat da prođe 20 dana   u drugoj isto do 6 mj,jel je kasnije  sve počelo boljet i svaki položaj je bio neizvediv ,nakon poroda čekali 1 mj,jel su šavovi stravično boljeli i to mjesecima kasnije, sad sam 6,5 mj  i
     još uvijek uživamo i nadam se da čemo do kraja...  samo je gin jednom rekao da ne smijemo zbog gljivica,ali samo dok ne završi terapija. Cure ,vi najbolje znate kako se osječate i ravnajte se prema tome....  jedino ako ne dobijete strogu zabranu od gin..

venera
    04. Siječanj 2014. 13:48

I onda kažu da je nama ženama lako 
    Eto ja sam u petom mjesecu trudnoće i za sada je sve u redu (da pokucam u drvo), ali bez obzira na to pazimo. Makar nisam osjetila onu pretjeranu želju za seksom koja, kako kažu napada žene u drugom tromjesečju. Dr. je zabranila odnose samo u prva tri mjeseca, što mi je bilo čudno, ali sam ju poslušala. I usput jedan savjet za trudnice koje ne smiju imati odnose: ni za što na svijetu nemojte krenuti čitati knjigu 50 nijansi sive  
    Pozz 

Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

Lilica
    29. Siječanj 2014. 18:57

meni je takoder zabranio, kaze da moze doci do krvarenja i do pobacaja. iskreno, ne vjerujem bas da je to tako lose ako je s trudnocom sve u redu (cak mislim i da je dobro) ali moram priznati da mi nakon tih rijeci uopce vise nije do seksa 

helluise
    01. Veljača 2014. 00:23

ja imam dojam da mi ginekolog nebi ni spomenuo 'zabranu' da ja nisam išla pitati koliko se još mogu seksati (pitala u 34tt tek toliko iz znatiželje)...rekao je do 36 tt, samo to, bez ikakvih dodatnih objašnjenja (inače imam urednu trudnoću)

Fembotica
    01. Veljača 2014. 17:53

Ja imam hematom kod pLoda pa nesmijem do daLjnjeg.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.