Mi smo danas bile kod doktorice, ali ne na sistematskom 😔😔 Cura ima anginu. Od prekjucer popodne temperatura, 39,5. Skoci, pa ju nikako spustit, kad padne je ok i onda samo najednom ode. Danas je spavala i nikako ju probuditi. Kad se i probudila se sva tresla, usta i noge poplavili. Za 5 min smo bile kod doktorice. Ja stalno mislila da je neka viroza u kombinaciji sa zubima.
Ona ima 11 kg i 83 cm. Zgoljavica samo takva. Jedino joj trbuh ispadne kad se najede. A stalno nesto jede 🙈🙈
A bubica mala, nadam se da ce brzo proci 😘
Moj obozava juhe, cesto mu radim guste povrtne krem juhice, pa kad ga uhvati napad izbirljivosti ili kad nemam inspiraciju sta mu dati onda mu za veceru ukuham neku zitaricu u to (rizu, proso...), pa ga fino zasiti

Planiramo i razmatramo, da nejdemo autom 12 h nego avionom sve skupa 6. A opet, išla bih sama s njim… hmmmm… prvi let meni… prvi njemu… al kas se sjetim kakav je u autu….vidjet ćemo. Moguće da bi me spasili crtići tih 1,5. Sad mu uopće ne dajem, nekako sam se odvikla, preživimo dan i bez 🙄 pjesmice ima na knjigicama, a ionako si nabije u oči ekran.
Mojem je odgođeno cijepljenje pa onda vjerojatno zbog tog. jadna dječica kako se muće, držim fige da ozdrave i da to bude to, barem za ovu godinu. moj isto ružno kašlja i samo cvili opet ove dane pa je promukli trunku od tog silnog deranja. Nekako mi to
dugo traje, al nema temp ni ništa pa mi je bezveze ic doktoru. Sarita a jel jede ok il? S obzirom na grlo.
Muz je letio sam s njim nazad 🤪, kaze da nije bilo strasno, sam let je trajo 6 sati.
Ako je malo veci avion onda imaju mjesta za koljevkice. Naravno, tvoj je prevelik za to, ali ako postoji trazi da ti daju to mjesto jer onda kod nogu ima vise mjesta, pa moze sjediti dolje i igrati se.
Ovdje si mozes gledati jel ima ili nema (bude slikica ko kolica na tim sjedalima)
https://www.seatguru.com/
I za djete mozes nositi vodu u (djecjoj) bocici, mlijeko, kasice i sl gore u avion, samo moras reci na provjeri da to imas, onda oni gledaju na neki aparat i to je to.
Mozes cak i kolica u avion nositi besplatno. I uzmes si klokanicu za laksi ulazak/izlazak.
Meni je stvarno bilo ok iskustvo, je da je dio puta plako, al boze moj, ni kod kuce nije da ne zaplace toliko vremena u komadu. Mislim da je svima manje stresno nego 12+ sati u autu

Prijavljujem još jedna bronhitis, dobili antb i vidjet ćemo za tjedan dana kako će biti. Molim samo Boga da ostane na tome i da prođe po sirupu 😥😥😥

Prijavljujem još jedna bronhitis, dobili antb i vidjet ćemo za tjedan dana kako će biti. Molim samo Boga da ostane na tome i da prođe po sirupu 😥😥😥
A bubica mala, njega bas prate ti bronhitisi
Drzim fige da brzo prode i da ne ide na gore
Jel znaju od ceg bi mogo biti tako sklon tome? Tipa povecani krajnici ili nesto tako?
Imate inhalator doma?

Mah ne znam, alergija nije. Nisu mu naotecene mandule. Jednostavnom mu se taj šljam prebaci na pluća. Ohhh imamo , u punom je pogonu, svu opremu imamo.

Sarita i m-mama nadam se da ce brzo proci. Mi smo nedavno imali temp, vjerojatno zubici, trojke izbijale.
Frajla hvala na detaljnom odg za as, sad smo tek u kupovini. Mislim da mi je dovoljno do 18kg za sad, ima 75cm i 10kg. Jos uvijek bih ju da se vozi suprotno od smjera voznje, planiram ju kasnije okrenuti, u buducnosti. Na sto se najvise zale za cybex sironu?
Mi na sistematski idemo krajem godine, tako nam je rekao kad smo bili s 12mj. Sta se i s 18mj dobiva neko cjepivo?

Sarita i m-mamanadam se da ce brzo proci. Mi smo nedavno imali temp, vjerojatno zubici, trojke izbijale.
Frajlahvala na detaljnom odg za as, sad smo tek u kupovini. Mislim da mi je dovoljno do 18kg za sad, ima 75cm i 10kg. Jos uvijek bih ju da se vozi suprotno od smjera voznje, planiram ju kasnije okrenuti, u buducnosti. Na sto se najvise zale za cybex sironu?
Mi na sistematski idemo krajem godine, tako nam je rekao kad smo bili s 12mj. Sta se i s 18mj dobiva neko cjepivo?
Je, s 18 mj ide opet 6u1
A onda je iduce cjepivo tek s 5 godina
Ma zale se puno da nakon nekog vremena vise ne hvata dobro kad se rotira. Tipa pozelne indikatori samo kad je skroz uspravna ili u drugim slucajevima skroz polegnuta
I mono se bas zalila, njoj je prestala skroz usjedati, pa su joj kao servisirali, rekli da su nasli komad kifle u bazu da je upo, ali ni nakon servise ne valja 😳

Mi imamo gb vayu, to je ustvari sirona. Jako rijetko se vozi unatrag okrenuta. U mom autu nema bas nesto mjesta za okretanje, jos kako imam samo dvoja vrata nemam potrebu ni okretati kad ju ubacujem, a i odmah tuli cim ju stavim naopako. A ni ne vozimo se nesto jako puno, do vrtica i do trgovine. Nekad se potrefi da ju muz vozi i u vrtic i doma, a kod njega ide u jaje i naprijed, pa jos i suti to malo 😂 Za 2 tjedna nas ceka put u Slavoniju, bit ce to jako veselo... Mogla bi muza poslat nek nju zabavlja, a ja cu voziti 😅😅
Nas za nekih mjesec dana ceka cijepljenje, sad ne znam hoce odjednom dobiti i 6u1 i Prevenar ili ce ici dva puta. Nesto mi se cini da je prosli put dr spominjala neku pauzu izmedu, ali nista ju nisam pohvatala.

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Iskreno, super! Ok, ja sam se jako rano vratila na posao, pa mi je nakon praznika sok bio manji. Ispocetka mi je bilo malo tesko, kako cemo jedna bez druge, kako ce ona i muz... Ali kad je taj dio prosao je bilo super. Sad mi posao dode kao odmor. Ispada sad da mi dijete dode kao nesto sto me umara, ali mislim da ce svi znati na sto mislim. Dodem doma i bas ju vec pozelim. I onda bas uzivam u vremenu s njom.
A s druge strane, ne znam se ponasati kad odem negdje bez nje. Stalno gledam gdje je. Situacija od neki dan... Vozim se na posao (40ak min u jednom smjeru) i na pola puta se trgnem da joj se uopce nisam obratila otkako smo krenule. Bas me neki osjecaj krivnje preplavio. Pogledam u retrovizor, sjedalica prazna. Naravno da je prazna jer sam ju ostavila u vrticu i idem na posao. Ali eto, moj mozak to nije povezao...

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji