Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    22. Kolovoz 2019. 08:21

m-mama

Litta gdje ste u primorju? Tako malenu nogicu ima? 😍 sad bi kupili cipele za tren, moj nosi 21 i nema vise modela kakve sam trazila 🤷🏻‍♀️

Ja ga jos i dan danas rado volim imati pod kontrolom u sportskom sjedalu 😂 okrecem ako mu sunce smeta il da bar ne bulji u mene stalno

I mi smo malonogi 
    Sad je negdje između 19 i 20. I jedva sam dočekala taj 20, jer je ovu manju obuću baš koma za naći.
    Moj se isto još vozi prema meni. Zna se nekad nagnuti i  gledati aute, ali ako ga okrenem od sebe samo se izvija i provjerava gdje sam. Nekidan sam ga isto okrenula zbog sunca i tih 15 min do kuće je proveo gledajući u mene kroz onaj prozorčić na kroviću  Al ajd, bar nemamo izgubljenih cipelica i igračaka, jer vidim čim nešto baci 
    Jučer smo bili napokon isprobati i naručiti novu sjedalicu. I sad sam baš uzbuđena i jedva čekam da dođe. Oliver je bio malo šokiran kad sam ga stavila u nju, ali vjerujem da će mu se sviđati 

m-mama
    24. Kolovoz 2019. 21:49

Ne znam kako cemo prezivjeti zimu 😂 u stanu je bebolino pravi vrazicak, dodemo van milo dijete. Imate neki prijedlog za obrok koji moze u onaj plazni frizder? Sad mi se cini sunce manje opasnije i nije toliko vruce pa bi isli ranije na plazu  jer je oko 5,6 vec hladnije ako nema sunca 😩 

m-mama
    24. Kolovoz 2019. 21:50

Zadnjih 10 dana jede jako slabo, hranilica je najgora stvar na svijetu, u krilu jede 5 sekundi i on bi hodao, sto pojede usput , pojede. Stalno mu nudim, ali staaalno vise sama sebi na zivce idem da ga stalno nagovaram jesti. 

Mjerila sam ga, 11 kg i 80 cm. 

Frajla
    25. Kolovoz 2019. 09:11

Po meni svaki obrok moze u plazni frizider, ionak mu sve dajem sobne temperature (osim ako je jako nestrpljiv)
    Mi mame se uvjek brinemo da su gladni 🙈, al probaj mu ne nuditi nista ovak usput, ako nece rucak nek ceka do iduceg meduobroka. Vec sam pisala kak i moj brljavi rucak/veceru, al kad kuci stalno nekog vraga zvace. U vrticu im super jer jer nema toga.
    I mozda da mu probas dati ili komadice ili zlicicu da sam jede (a ti izmedu ubacujes).
    O ima 77 cm i 12 kg, tako da su tu negdje

Sarita_00
    25. Kolovoz 2019. 09:26

M-mama moja je 81 cm i jos nema 11 kg. Neke dane jede super, neke ju jedva nagovorim. Prestala sam se sekirat oko toga. Nudim joj redovio obroke, pa koliko pojede. Hranilicu smo izbacili prije kojih 2 mjeseca jer je stalno pokusavala pobjec iz nje. Onda nam bilo sigurnije maknuti ju. Nekad lijepo sjedi na stolici dok jede, nekad je u krilu, a nekad hoda okolo, pa svrati po zalogaj. Znam da mozda nije dobro, da bi trebala znati da mora sjediti, ali sretna sam da hoce jesti i tako 🤷‍♀️
    A po meni svi obroci mogu u frizider. Mozda bi jedino izbjegavala jaja, ali sve ostalo mislim da moze prezivjeti tih par sati.
    Jos tjedan dana i jaslice... Malo jedva cekam, malo me frka, malo me opali da vise nije beba... Sad vec dosta toga zna. Sama nosi nesto u smece, kad se idemo tusirati ode u kupaonicu, sprema kad kazem da nesto moramo spremiti, nosi mi cipele kad idemo van. 
    Izbila su joj jos dva zuba, pa smo malo imali drame oko toga. Sad smo na 13 zubi. U ovoj turi cekam jos bar dva zuba, eto da ne preskocimo tradiciju da idu bar 4 zuba odjednom 🤣

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

m-mama
    25. Kolovoz 2019. 10:43

13 zubi??????? Moj ima 7 😂😂😂

Frajla
    25. Kolovoz 2019. 12:22

Moj ima 16
    Ko piranja 🤪

m-mama
    25. Kolovoz 2019. 22:22

Ne mogu vjerovati, pa to su puna usta zubiju hahah, ovaj moj ima tih par i jos k tome razmak mu je ogroman ksd rastu kako im je volja jer ima mjesta 😂😂. Zeza sa nocnim spavanjem na najjace, nadam se da ce izbiti koji pa da se normalnizira, jer ovo je nocni teror postalo. 

m-mama
    25. Kolovoz 2019. 22:23

Sad barem ne vrišti pa nas i susjedi malo vise vole 😂 mogu tek mislit kako je to onds u zgradi

Frajla
    26. Kolovoz 2019. 08:30

m-mama

Sad barem ne vrišti pa nas i susjedi malo vise vole 😂 mogu tek mislit kako je to onds u zgradi

Mene bas boli cosak kak je susjedima 🤪
    Imam teoriju da ljudi bez djece to ionak ne cuju. Susjedi imaju malu od 3 godine, dijagonalno su od nas, ali spavace sobe su nam s iste strane. Ja to djete nikad nisam cula da place dok nisam ostala trudna, a po ljeti naravno svi spavao s otvorenim prozorima. Sad ima troje djece oliverove dobi u zgradi, znam nekad cuti nekog da place, al ovako kroz dan. Po noci me drugo djete nikad nije uspilo probuditi 😁
    Drzim fige da vam se nocni spavanje brzo sredi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani