Mi idemo doma danas 🎉🎉🎉🎉
Nismo zuti, a uspili smo se izboriti i s dojenjem. Dosta je bio izgubio na tezini jer nit je bilo mlijeka nit je bio zainteresiran za jelo, tako da su ga malo nadohranjivali. Srecom od jucer papamo ko veliki i vaga pokazuje plus.
Jedino sto smo na sesiricima i nema sanse da ih se rijesimo 😏 malo je tlaka, ali dobro, prezivit cemo i to
Dobrodosle proljetne bebe! ❤
Pozdrav Frajla, normalno da prvih dana nema mlijeka, bitno da je papao kolostrum 😊 Za sesirice moj savjet je da mu nudis prvo bez, mozda ne moze sam uhvatiti, prstima uhvatis iznad i ispod bradavice "spljostis" i tako mu daj.
Moj nije htio uhvatiti bradavicu kad mi je nadoslo mlijeko pa su bile prepunjene, pretvrde. Malo se izdoji, topli tus, masaza....
Super da napreduje i zelim puno srece i brz oporavak tebi i bebici!
Dobrodosle proljetne bebe! ❤
Pozdrav Frajla, normalno da prvih dana nema mlijeka, bitno da je papao kolostrum 😊 Za sesirice moj savjet je da mu nudis prvo bez, mozda ne moze sam uhvatiti, prstima uhvatis iznad i ispod bradavice "spljostis" i tako mu daj.
Moj nije htio uhvatiti bradavicu kad mi je nadoslo mlijeko pa su bile prepunjene, pretvrde. Malo se izdoji, topli tus, masaza….
Super da napreduje i zelim puno srece i brz oporavak tebi i bebici!
Hvala ma dobrodoslici 😘
Ja bas bas nemam bradavice, toliko je sestara za bebe bilo kod mene, svaka ima neko svoje misljenje kako dojiti i kada, ali apsolutno sve dok me vide odmah pitaju di su sesiricima da mi dodaju. Ali dobro, bitno da funkcionira, pa sad s pomagalima ili bez.
A kolostruma je slabo papo, uopce ga nije zanimalo sisanje prva dva dana. Povukao bi jednom, dva put i gotovo. Onda je samo jednu noc odlucio da je sisanje super i cijelu noc je vukao ko manijak, tako da mi je sutradan ujutro nadoslo mlijeko.
Mi idemo doma danas 🎉🎉🎉🎉
Nismo zuti, a uspili smo se izboriti i s dojenjem. Dosta je bio izgubio na tezini jer nit je bilo mlijeka nit je bio zainteresiran za jelo, tako da su ga malo nadohranjivali. Srecom od jucer papamo ko veliki i vaga pokazuje plus.
Jedino sto smo na sesiricima i nema sanse da ih se rijesimo 😏 malo je tlaka, ali dobro, prezivit cemo i to
🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎉🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉 Jupiiiii!!! Bravo za oboje 😘 Ja cu pratiti pozorno i tu jer ce mi trebati uskoro 😊 nadam se da ce doci ovdje cim vise novopecenih mamica ❤
Mi idemo doma danas 🎉🎉🎉🎉
Frajla uzivajte nam domeka! Doma je sve lakse, vidjet ces 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mi idemo doma danas 🎉🎉🎉🎉
Hvala na lijepim zeljama, ali doma mi je trenutno koma ziva 😭
Mm se razbolio, ima temp 40, eno ga na hitnoj
Uzasno me strah da bebo ne pokupi to, a jos se sad trebam brinuti za sve troje i za stan, u bolnici je bilo manje posla
Cestitam novim mamicama. I ja cu naravno pratiti 😍😍 zanima me svaki novi potez nasih malih proljetnih bebica 💕💕
Frajla nema niko da uskoci? 🙁
Mi idemo doma danas 🎉🎉🎉🎉
Hvala na lijepim zeljama, ali doma mi je trenutno koma ziva 😭
Mm se razbolio, ima temp 40, eno ga na hitnoj
Uzasno me strah da bebo ne pokupi to, a jos se sad trebam brinuti za sve troje i za stan, u bolnici je bilo manje posla
Frajla, pusti sad i stan i muza.
Brini se za sebe i bebu, muz nije novorodjence, bude se vec za sebe pobrinuo. Nek ode koji dan kod nekog, kod staraca, brace/sestara, prijatelja, kumova.
A hebes stan, i za to nek te sad zivo zaboli.
Nemoj se forsat za gluposti i stavi sebe i bebu na prvo mjesto. Barem nek ti neko dodje skuhat il samo donese skuhano da imas konkretan obrok, ostalo ce se sve poslozit.
Nezgodno je jer mi ovdje stvarno nikoga nemamo. Ali dobro, izgurali smo dan, veceras mi dolazi mama u ispomoc pa ce biti lakse.
Dojenje za sada funkcionira super, svakih cca 2 sata.
Naravno, nije mi cilj tako maloj bebi uvesti neki raspored, nego mi je bitno da dovoljno pojede, a ocito pojede ako odspava toliko. U bolnici mi se budio svako manje od sat vremena i onda je bio i pao na tezini puno, valjda jadan nije imao snage ni jesti kako spada.
Bila nam je i patronazna danas, tako da smo i to rijesili.
Sortiraj odgovore
Najstariji