Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    06. Studeni 2019. 14:18

Moja grize kad od srece vise ne zna sto bi 😅😅 Sto mi vise vicemo i jaucemo, to ona jace stisce i umire od smijeha. Doduse, sad je malo smanjila, ali se dogodi tu i tamo. Nedavno je u vrticu zaradila neciji ugriz 😂 Skuzila sam tek navecer poslije kupanja. Nisam nista ni komentirala njenim tetama. Znam da ih paze i svjesna sam da ne mogu svih 11 imat svaku sekundu na oku i reagirati sta rade. Ima sad tome vec, kad sam dosla po nju je teta rekla da je ona nekog ugrizla, ali da nije nista strasno. Tako da samo cekam da prode...

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

m-mama
    06. Studeni 2019. 19:07

Moj grize samo nećaka kad želi njegovu pažnju, a on odmah reagira jer se ne može suzdržati 😂 ozdravio je, a sad koliko dugo 😖😖

Iskrica
    08. Studeni 2019. 11:52

Sad kad sam ju zašpotala za griženje je napravila tužnu facu, objesi pa donju usnu (i to tak komično izgleda da jedva ostanem ozbiljna) i tužno se naslonila, čak kao da se malo skrivala od srama i mislim da joj je stvarno krivo no da malo čak i dodatno izglumi, pa jel to moguće da je tak već prefrigana 😆

Frajla
    08. Studeni 2019. 14:55

Joj, prefriganci su to mali
    Ja dok vicem na ovog svog dode i zagrli me oko noge, bas onak lice nasloni i odma smjesak da me smeksa 🥰

m-mama
    08. Studeni 2019. 20:04

Frajlaaaa kako jee?? Jos malo 😱😱😱 eto i to je prošlo... najgore tek sljedi 😂 malo da te utješim 

Ma jojjj... moj se pravi da ne čuje i gleda u stranu kad zna da je nešto krivo napravio. 

Frajla
    11. Studeni 2019. 08:31

Evo samo da se javim da nam je stigla beba Petar 🥰
    Porod je bio dobar, dosta slican kao s Oliverom, samo jos malo brzi
    Oliver nam je bio u posjeti i za sada si je ok s bebom, pokazuje prsticem, smije mu se i cak ga je pomazio po "stomacicu" (tj jastuku)
    Vidit cemo kako ce biti kad dodemo doma

Iskrica
    11. Studeni 2019. 09:02

Frajla, čestitam 🎊💗 bebi Petru puno zdravlja i svima vama neka je puno veselja uz njega! 

Sarita_00
    11. Studeni 2019. 09:51

Frajla, cestitke na decku ❤️❤️❤️❤️ Da lijepo raste i bude dobar 💕 A tebi da se sto prije oporavis i uspjesno hendlas njih dvojicu 😘😘
    Bas sam i pomislila da si vjerojatno rodila s obzirom da se nisi javljala. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Litta
    11. Studeni 2019. 11:46

Frajla cestitke 😍😍❤❤ zelim ti brz oporavak 🥰

m-mama
    11. Studeni 2019. 14:43

Ajmeee, cestitammm uživaj, sretno , ma sve najbolje ❤️❤️❤️ Mislim da će kasnije braco puno pomagati, super da je sve prošlo brzo🥰🥰

Eto cak je i prije termina😚😚😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.