A super onda, bas ste ne utjesile ja mislila da svi jedu sami samo ja svog hranim 😌

Baš me nekad iscrpljuje to hranjenje i kuhanje i planiranje i potreba da se misli unaprijed

Uh ja uživam u organiziranju, pripremi, kuhanju, naravno sve to ako je malac dobre volje i dopusti mi ds išta radim. Danas sam primjetila da mu je četvorka izašla, koji komad zuba, jadno moje ☹️

Ja sam odustala od planiranja 😂😂 Jer kad planiram, samo se nasekiram sto nisam to i napravila. Obroke u vecini slucajeva smisljam u autu putem doma s posla...

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ni kod mene nema baš previše planiranja
Snalazim se, ako nemam ideje bude juhica ili kruha i namaza. Prek tjedna ionako u vrtiću pojede nešto kuhano, pa me ne peče savjest baš jako

Dobro jutro mame i bebe? Kako smo :) mi za vikend zakurili, sub preko 38 jucer je bila nesto manja temp, nosic i plus sve to izbija gornji ocnjak. Ostala danas doma s njom, sutra se i tako ne radi, do srijede ce valjda proc.
Frajla vidim da je termin brzo. Ja sam rodila s 38 tt. Kako se osjecas? Imate li spremno ime?
Sarita, iskrica,m-mama saljemo puse?
Kakva je procedura kod vasih doktora opce prakse, do kad im se mora donijeti potvrda za bolovanje za dijete?

Dobro jutro mame i bebe? Kako smo :) mi za vikend zakurili, sub preko 38 jucer je bila nesto manja temp, nosic i plus sve to izbija gornji ocnjak. Ostala danas doma s njom, sutra se i tako ne radi, do srijede ce valjda proc.
Frajlavidim da je termin brzo. Ja sam rodila s 38 tt. Kako se osjecas? Imate li spremno ime?
Sarita, iskrica,m-mamasaljemo puse?
Kakva je procedura kod vasih doktora opce prakse, do kad im se mora donijeti potvrda za bolovanje za dijete?
A miskica mala....šaljem vibrice da brto prode. Sad ce mozda zubic lakse izaci kad ima temp
Mi trojke nismo ni osjetili jer je bio bas jako bolestan i samo jedan dan skuzim da su sve 4 izniknule
Je, termin je uskoro. Za ime jos nismo 100% odredili, vjerojatno ce biti Petar. Ja sam rodila sa 38+4, pa si i sad racunam tako nekako...
Dr opce prakse odnesem potvrdu isti dan ili sutradan, vise zbog firme nego zbog njega. A po novom mu zapravo samo poslikam i posaljem. Reko je cak da mi na mail moze poslati ono sto treba za firmu, ali zadnji put sam samo 2 dana bila, pa sam rekla da ne treba to nego samo doznake, pa nisam isprobala...

Mi smo u mukama po trojkama. Nervoza, slinjenje, uzasno spavanje, samo najednom plakanje da ju se ne moze smirit. Jedan dan je u jaslicama tako pocela plakat da ih je sve probudila, a teta ju nikako nije mogla smiriti. Tri su vani, tako da smo sad na 15 zubi sveukupno.
Ja sam isto bila samo 2 dana na bolovanju tako da sam odmah uzela doznake. A potvrdu od pedijatra sam odmah nosila svojoj doktorici jer je taman radila i nije bila guzva. I morala sam potpisati izjavu da smo i muz i ja zaposleni. A onda su me iz racunovodstva trazili zadnjih 6 platnih lista jer je to bolovanje na teret hzzo-a, pa su provjeravali jel imam 9 mjeseci rada bez prekida ugovora. Taj dio bi vjerojatno prosao bez da sam ista znala, ali sam nedavno promijenila skolu i ovi u novoj su morali provjeriti.
Frajla, jesi uzbudena kao i s O ili je ipak manje?
Ja nekako jedva cekam trudnocu i sve to... Bar se nadam da ce kao i ova proci bez ikakvih problema. Samo ne bi bas toliko prenijela 😂😂

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Meh i nas je uhvatila prehlada i temp, sad je samo nosić i iskašljavanje. Kako mi je ovo smješno 15 zubi, moj ima 8 😂😂 dva idu van al polako. Jucer spavao 2 puta, i sad već spava a probudio se oko 7-8 🤷🏻♀️

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji