Mi smo u mukama po trojkama. Nervoza, slinjenje, uzasno spavanje, samo najednom plakanje da ju se ne moze smirit. Jedan dan je u jaslicama tako pocela plakat da ih je sve probudila, a teta ju nikako nije mogla smiriti. Tri su vani, tako da smo sad na 15 zubi sveukupno.
Ja sam isto bila samo 2 dana na bolovanju tako da sam odmah uzela doznake. A potvrdu od pedijatra sam odmah nosila svojoj doktorici jer je taman radila i nije bila guzva. I morala sam potpisati izjavu da smo i muz i ja zaposleni. A onda su me iz racunovodstva trazili zadnjih 6 platnih lista jer je to bolovanje na teret hzzo-a, pa su provjeravali jel imam 9 mjeseci rada bez prekida ugovora. Taj dio bi vjerojatno prosao bez da sam ista znala, ali sam nedavno promijenila skolu i ovi u novoj su morali provjeriti.
Frajla, jesi uzbudena kao i s O ili je ipak manje?
Ja nekako jedva cekam trudnocu i sve to… Bar se nadam da ce kao i ova proci bez ikakvih problema. Samo ne bi bas toliko prenijela 😂😂
Ribica mala, nadam se da ce brzo izaci zubic.
Mi smo na 16 i cini mi se da krece jedna petica
Vidis, ja tu izjavu potpisujem kad idem kod zamjene (kad je moj na go), kod svog nikada....
Platne liste nisam nosila, ali mi je posebno veselje bilo kad sam skuzila da prva dva mjeseca (iza porodiljnog) nemaju iz ceg izracunati prosjek, pa placaju oko 2500, odnosno u prijevodu oko 100 kn dan 🙄
Opa, jel ti to nesto planiras uskoro? Koliko si prenjela zadnji put? Mislis da si bas prenjela ili su ti ciklusi inace duzi?
A neznam sta reci, drugaciji je osjecaj, jer znam otprilike sta me ceka, nije taj tip uzbudenja ko prvi puta...al podjednako mi je dosta stomaka i geganja 🤣

Meh i nas je uhvatila prehlada i temp, sad je samo nosić i iskašljavanje. Kako mi je ovo smješno 15 zubi, moj ima 8 😂😂 dva idu van al polako. Jucer spavao 2 puta, i sad već spava a probudio se oko 7-8 🤷🏻♀️
Saljem puno 😘😘😘😘 malom pospanku za brzo ozdrvaljenje

Mi smo u mukama po trojkama. Nervoza, slinjenje, uzasno spavanje, samo najednom plakanje da ju se ne moze smirit. Jedan dan je u jaslicama tako pocela plakat da ih je sve probudila, a teta ju nikako nije mogla smiriti. Tri su vani, tako da smo sad na 15 zubi sveukupno.
Ja sam isto bila samo 2 dana na bolovanju tako da sam odmah uzela doznake. A potvrdu od pedijatra sam odmah nosila svojoj doktorici jer je taman radila i nije bila guzva. I morala sam potpisati izjavu da smo i muz i ja zaposleni. A onda su me iz racunovodstva trazili zadnjih 6 platnih lista jer je to bolovanje na teret hzzo-a, pa su provjeravali jel imam 9 mjeseci rada bez prekida ugovora. Taj dio bi vjerojatno prosao bez da sam ista znala, ali sam nedavno promijenila skolu i ovi u novoj su morali provjeriti.
Frajla, jesi uzbudena kao i s O ili je ipak manje?
Ja nekako jedva cekam trudnocu i sve to… Bar se nadam da ce kao i ova proci bez ikakvih problema. Samo ne bi bas toliko prenijela 😂😂
Ribica mala, nadam se da ce brzo izaci zubic.
Mi smo na 16 i cini mi se da krece jedna petica
Vidis, ja tu izjavu potpisujem kad idem kod zamjene (kad je moj na go), kod svog nikada….
Platne liste nisam nosila, ali mi je posebno veselje bilo kad sam skuzila da prva dva mjeseca (iza porodiljnog) nemaju iz ceg izracunati prosjek, pa placaju oko 2500, odnosno u prijevodu oko 100 kn dan 🙄
Opa, jel ti to nesto planiras uskoro? Koliko si prenjela zadnji put? Mislis da si bas prenjela ili su ti ciklusi inace duzi?
A neznam sta reci, drugaciji je osjecaj, jer znam otprilike sta me ceka, nije taj tip uzbudenja ko prvi puta…al podjednako mi je dosta stomaka i geganja 🤣
Zasad jos nije u planu. Prvo je bilo da oboje rijesimo stalni posao i na puno radno vrijeme, sad nam je ostalo jos stambeno pitanje. Nadam se da cemo i to skoro. Prenijela sam po jednom terminu 13, a po drugom 8 dana. A ciklusi su mi bili na nekih 28-30 dana. I doktorica stalno govorila da ce bit prije, ali nista od toga. Ostala sokirana kad sam dosla na kontrolu nakon 6 tjedana i kad sam rekla kad sam rodila 😂😂
Sad sam skuzila da nam je prvi zub izasao prije tocno godinu dana!

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Meni su sad tak digli zivac iz banke, da me uopce strah izmjeriti tlak.
Pošaljem upit koji je rok za nesto (sto oni trebaju napraviti!) i zenska mi hladno odgovori "ovisi tko posalje zahtjev"
Pa kakva je to komunikacija i kakav odgovor?! Nevjerojatno kako neki ne shvacaju da su usluzna djelatnost i da ja (tj. mi, korisnici) njih placamo za to sto rade

Frajla, totalno razumijem frustraciju bankom. Jos malo pa ce mjesec dana da cekam da mi odrade nesto. Pisala sam zalbu na nacin poslovanja jer su me prvo zavlacili zbog nekog njihovog pravila, a sto sam mogla rijesiti jos davnih dana. Nakon zalbe su me zvali sto puta da dogovorimo termin kad cu doci da se to rijesi. Rekli da ce onda taj bitniji dio pozuriti. Bilo je to prije 2 tjedna. Prosli petak me zvali, rekli da ce biti sljedeci, tj. ovaj tjedan. Evo cijeli tjedan je prosao, od njih ni a ni b.

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Frajla, totalno razumijem frustraciju bankom. Jos malo pa ce mjesec dana da cekam da mi odrade nesto. Pisala sam zalbu na nacin poslovanja jer su me prvo zavlacili zbog nekog njihovog pravila, a sto sam mogla rijesiti jos davnih dana. Nakon zalbe su me zvali sto puta da dogovorimo termin kad cu doci da se to rijesi. Rekli da ce onda taj bitniji dio pozuriti. Bilo je to prije 2 tjedna. Prosli petak me zvali, rekli da ce biti sljedeci, tj. ovaj tjedan. Evo cijeli tjedan je prosao, od njih ni a ni b.
Ma jooooj, kad sam dizala kredit bilo je sve gotovo u cca mjesec dana
A kad sam isla isti taj kredit refinancirati (da smanjim kamatu) ni manje ni vise nego 6 i pol mjeseci 😳🙊🤦🏼♀️
Bas su banda

Boook mame, kaj ima?? Ipak mi se više sviđa forum, na fejsu se ne piše tolko.
Kak su klinci? Zdravi? Mojem svako malo curi nos i još ponekad kašljuca al to je to. 3 zuba su vani, sada brojimo veeeelikih 11 😂😂
Ne mogu ga ostaviti ni 5 minuta s nekim, odmah me
Počne tražiti, vjerojatno je faza il nešto. HB nemam nekih neodgodivih obaveza koje bih morlaa
Bez njega pa mi nije problem. Možda je samo faza. Jako se srami kad ne više ljudi sav se stisne k meni i ne pušta me, a kad npr na igralištu bude jedna cura ili jedna dečko, ne odvaja se od njega/ nje. Danas je plakao za nekim klincem kad morao doma 🤪 tolko o tome da nije “socijaliziran” jer ga ja “nikud” ne vodim.
Da....jel vi idete na neke izletiće? Meni nije baš interesantno nešto pohoditi s njim jer ne kuži baš, odemo nekud , al sad baš da svaki vikend vozim sat dva do neke destinacije nema mi smisla. Zadivim roditeljima koji svugdje vode tako male klince, al meni nekako nema smisla trenutno. Iako bi mu bilo zanimljivo nešto novo, al se nebi makli s mjesta dobrih pol sata pa mi se čini ds mu je dovoljno i da odemo 2 metra od kuće.

M-mama mi tu i tamo odemo vikendom na izlet, do sat vremena voznje, i to mi je previse jer se ne voli voziti i onda tuli u autu i hoce van iz sjedalice. Inace smo lokalno 15ak min voznje ili po kvartu.
Znaci na fejsu nije aktivno, ja sam bas mislila da su se svi isli tamo dopisivati a nas ostavili
Frajla koju ste as na kraju kupili? Mozda si negdje napisala, preletila sam postove ali nisam nasla, mozda mi promaklo. Mi smo sad u toj fazi iako jos stane u jaje ali kroz mjesec dana bi mogla prerasti.

Litta uzeli smo britax swingfix m. Ona ide samo prema iza, ako ces nju i ako ju planiras nekada okrenuti naprijed onda gledaj dualfix. I obavezno tu oznaku M, bez M je dosta skuplja, a razlika je da se s njom dobije jastucic za novorodence.
Gledala sam i Cybex Sironu, ali kako bacim oko na faceu na grupe o kolicima i autosjedalicama u zadnje vrijeme bas citam puuuuno problema s njima, pa sam odustala. Vjerojatno je i do toga sto ih puno ljudi ima, ali svejedno....
A gledala sam i one sto idu do 25 kg sa svojim pojasima (jer do 4 god mora biti pojas od sjedalice), ali cini mi se ds to vama nece trebati 😉

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji