Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    28. Kolovoz 2019. 11:04

Nije ni L odusevljena prljavim rukama 😂 Zato smo ju naucili kako ih sama ocisti, bar da one krupne komade skine 😂 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Iskrica
    30. Kolovoz 2019. 17:14

I moja ima ravna stopala, a lijeva nogica joj se u gležnju pomalo uvija unutra, pedijatrica kaže da je to okej, da se još razvija nogica

Jako mi je fora kak vaši klinci traže čiste rukice, baš slatko, moja nema takve zahtjeve, a sasvim joj je okej i biti prekrivena pijeskom po glavi, po licu, po vratu, ma sveposvuda, jučer na igralištu sam ju naopačke okrenula i tresla pijesak, bezuspješno 🤣

Frajla
    30. Kolovoz 2019. 18:33

Iskrica

I moja ima ravna stopala, a lijeva nogica joj se u gležnju pomalo uvija unutra, pedijatrica kaže da je to okej, da se još razvija nogica

Jako mi je fora kak vaši klinci traže čiste rukice, baš slatko, moja nema takve zahtjeve, a sasvim joj je okej i biti prekrivena pijeskom po glavi, po licu, po vratu, ma sveposvuda, jučer na igralištu sam ju naopačke okrenula i tresla pijesak, bezuspješno 🤣

Negdje sam procitala da je za skidanje pijeska ucinkovito naprasiti baby puderom. Pa eto mozes probati za strateske dijelove prije ulaska u auto 😉

m-mama
    02. Rujan 2019. 22:40

Zatišje........ sad kako je sve oko vrtića, ništa mi nije jasno. Pa vaši klinci nisu išli prošle jeseni kad su bili premaleni, a sad su već više od godinu dana. Ja sam bila uvjerena da su upisi u 4/5 i da se krece u 9. Mj..... iiili?? Ja bi svoj dala u 4. Mjesecu kad napuni 2. Godine, sad mi je vec stabilniji i sigurnija sam da ce moci sam, a opet ce proci zima i bolestine

tipkate i po fejsu ili? Jel me moze netko dodati il ste u bebologiji? 

Sarita_00
    03. Rujan 2019. 07:10

Papiri za vrtic se predaju u 5.mj, a krecu u. 9. Eventualno krecu nesto kasnije ako jos nemaju godinu dana. Privatni vrtici primaju bilo kad, ja mislim, ispravite me ako sam u krivu.
    Moja je najmlada u skupini. Ima ih 11, od toga njih 4 su novi. Ona jako puno toga radi sama, samo jos nije najstabilnija na nogama, pa nije tako brza kao oni. Ali i to ce nestati kroz mjesec-dva. Danas ostaje sama do rucka. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Frajla
    03. Rujan 2019. 13:23

m-mama

Zatišje…….. sad kako je sve oko vrtića, ništa mi nije jasno. Pa vaši klinci nisu išli prošle jeseni kad su bili premaleni, a sad su već više od godinu dana. Ja sam bila uvjerena da su upisi u 4/5 i da se krece u 9. Mj….. iiili?? Ja bi svoj dala u 4. Mjesecu kad napuni 2. Godine, sad mi je vec stabilniji i sigurnija sam da ce moci sam, a opet ce proci zima i bolestine

tipkate i po fejsu ili? Jel me moze netko dodati il ste u bebologiji?

Tocno, papiri idu u proljece, krecu u 9 mj. Naravno, sve ovisi kolika je guzva...  negdje mozes bilo kada upisati jer ima mjesta puno, negdje mozes i kroz godinu, ali samo ako si predala papire na vrijeme, a negdje nikako ako je guzva....
    Za privatne isto ovisi o interesu, generalno se moze cijele godine, ali negdje se doslovno trudnice vec moraju predbiljeziti na listu cekanja 😱
    U ostalima koji nisu tako "elitni" je opet najlakse tamo u 9/10 mj kada se dio djece prebaci u gradske.
    Isto tako, neki privatni su bolji od gradskih/drzavnih, a neki losiji....
    Za grupu na faceu se moras prijaviti, pa admini odobravaju
    Zove se "P B 2018."

Frajla
    03. Rujan 2019. 13:25

Sarita_00

Papiri za vrtic se predaju u 5.mj, a krecu u. 9. Eventualno krecu nesto kasnije ako jos nemaju godinu dana. Privatni vrtici primaju bilo kad, ja mislim, ispravite me ako sam u krivu.
    Moja je najmlada u skupini. Ima ih 11, od toga njih 4 su novi. Ona jako puno toga radi sama, samo jos nije najstabilnija na nogama, pa nije tako brza kao oni. Ali i to ce nestati kroz mjesec-dva. Danas ostaje sama do rucka.

Super da je tako mala grupica
    I kako je bilo curki do rucka samoj?

Sarita_00
    03. Rujan 2019. 15:55

Kod nas je primljeno 70ak djece u jaslice, a jos toliko ih je ostalo na cekanju. S tim da imamo svega jedan privatni za koji papire predajemo istovremeno kad i za gradske. 
    Cura je bila dobra, tete kazu da je samo jednom zaplakala na kratko. Inace da je super, da se stalno smije i da nema s njom nikakvih problema. Sutra smo jos kao danas, pa u cetvrtak ostaje spavati ako bude islo. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• sema
    07. Rujan 2019. 23:53

Evo i mene napokon. Pozz svima 😘😘
    Nama je prilagodba koma, jos se nije prilagodio 😭 place place stalno i viče mama mama...kad dode kuci i pitam ga sta je radio u jaslama kaze mama mama, kao da me zvao, ajmeeee šmrc. A kad ulazimo unutra vec vice kuci i doće mama 😔

Frajla
    08. Rujan 2019. 11:21

sema

Evo i mene napokon. Pozz svima 😘😘
    Nama je prilagodba koma, jos se nije prilagodio 😭 place place stalno i viče mama mama…kad dode kuci i pitam ga sta je radio u jaslama kaze mama mama, kao da me zvao, ajmeeee šmrc. A kad ulazimo unutra vec vice kuci i doće mama 😔

A misek mali. Idete tjedan dana? Jel vec ostajao sam?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI