Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejbe2018
    14. Ožujak 2024. 15:10

Bila nam je patronaža,da malecki ima sve dobro,osim što se ne budi za hranu(jede bočicu ).
    Kao da bi ga trebalo buditi za noćno hranjenje (a sestra u bolnici mi rekla obrnuto).
    Tako da sad pratimo i općenito svaka 3 sata ga moram je hranit ako se sam ne rasplače,šta mali gospodin ne radi nego spava 😉i rekla mi je po danu obavezno spavati jer ne znaš kakva te noć čeka.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• BlackRose
    14. Ožujak 2024. 15:29

Joj, meni je za prvu rekla da ju moram buditi po noci svaka 3 sata. A ona meni prespavala cijelu noc i tako vecinu noci. Radila sam to 2 dana i odustala od buđenja 🙈 vele da je to bitnije za bebe ispod 3kg, a moja je imala skoro 4 😅 i ako beba nebi napredovala kako spada
    Uglavnom, nista joj nije falilo ako je prespavala cijelu noc i sad je zdrava curica. Nit je mrsava, niti debela

• Bananica80
    14. Ožujak 2024. 17:02

Cure koje ste rodile, jesu vas nakon poroda u bolnici sto pregledavali? Da nije zaostalo posteljice ili da su vam rezovi okej (ak ste ih imale)? Zanima me kakva je praksa. Bas sam citala razne price kako bi zene tek mjesecima kasnije skuzile ostatke posteljice pa na kiretazu 🙈 i neke jos hororicnije price u kojima bi lijecnickim greskama pri porodu isto bile neke komplikacije pa se to nije uocilo/popratilo..

3/2024 💙

• BlackRose
    14. Ožujak 2024. 17:25

Sad sam upravo vidjela na Žutom klinku ponudu od Violete- bebin prvi paket. Paket pelena, vlaznih maramica, podloga za presvlacenje, omeksivac, tekuci deterdzent, mlijeko za tijelo i oblak lampa gratis. Pise cijena 25 €. Pa meni se to cini stvarno super ponuda. Vrijedi do 30.3. Imaju jos nekakve ponude, ali ta mi je zapela za oko 😅 besplatna dostava na Paketomat

• lalllla
    14. Ožujak 2024. 17:39

Bananica80

Cure koje ste rodile, jesu vas nakon poroda u bolnici sto pregledavali? Da nije zaostalo posteljice ili da su vam rezovi okej (ak ste ih imale)? Zanima me kakva je praksa. Bas sam citala razne price kako bi zene tek mjesecima kasnije skuzile ostatke posteljice pa na kiretazu 🙈 i neke jos hororicnije price u kojima bi lijecnickim greskama pri porodu isto bile neke komplikacije pa se to nije uocilo/popratilo..

Mene su dan il dva nakon dosli pregledat, stiskala mi je trbuh valjda da vidi jel imam dijastazu i samo je oko bacila dole onako iz daljine i rekla da je sve ok. Nisam sivana ni nista tako da mozda su to gledali🤷‍♀️

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Lucy08
    14. Ožujak 2024. 17:43

Curke ako vas interesira instalirajte aplikaciju INCI Beauty i malo skenirajte proizvode koje planirate koristit bebama i one koje vi inace koristite pa pogledajte malo sastav i po tome odlucite sto ce te koristiti. Sokirale bi ste se sto sve sadrze ti baby proizvodi i naravno uz pomoc te aplikacije mozete lakse razumit koji su to sastojci, koliko su stetni i iskustva drugih koji su ih koristili. Ja sam se time vodila u nabavci kozmetike za bebe. Zao mi je da nisu obrađeni i deterdenti s kojima peremo odjecu bebi da i to mogu izanalizirat koji je najmanje zlo.

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• BlackRose
    14. Ožujak 2024. 18:31

Lucy08

Curke ako vas interesira instalirajte aplikaciju INCI Beauty i malo skenirajte proizvode koje planirate koristit bebama i one koje vi inace koristite pa pogledajte malo sastav i po tome odlucite sto ce te koristiti. Sokirale bi ste se sto sve sadrze ti baby proizvodi i naravno uz pomoc te aplikacije mozete lakse razumit koji su to sastojci, koliko su stetni i iskustva drugih koji su ih koristili. Ja sam se time vodila u nabavci kozmetike za bebe. Zao mi je da nisu obrađeni i deterdenti s kojima peremo odjecu bebi da i to mogu izanalizirat koji je najmanje zlo.

Od kozmetike ionako ne koristim za djecu nista jer imaju atopijski dermatitis. Koristim kozmetiku specijaliziranu za taj problem jer smo nazalost zavrsili na kortikosteroidima koliko je kod starije otislo na gore. Isprobala sam valjda vec cijelu ljekarnu i sad koristimo ono sto nam najvise pomaze samo da izbjegnemo cim vise te kortikosteroide. Te sve djecje kreme (osim kreme za guzu), vecinom iskoristim ja 😅 sto se tice deterdzenta, koristim isto sto i za nas, samo u manjoj kolicini. Umjesto omeksivaca koristim ocat. Realno, sta je danas zdravo? U sezoni na svu srecu imamo domace voce i povrce, a sta je zimi?  Osobno mislim da nam je kozmetika najmanji problem s cim nas sve truju 😒

• 12345M
    14. Ožujak 2024. 19:12

Ja sam morala budit prvi tjedan ipo jer je bio na granici da dobije žuticu prvi tjedan i po danu i po noci nije smjelo bit duze od 3 ipo sata onda poslje mi je rekla da ga po noci pustim da spava a po danu da ga budim, sad ga vise ne moram nikako proslo mu je i to malo zutilo sto je imao ali ionak se on sam probudi
    Mene nakon poroda nitko nije pregledo ni savove nit su me pipkali, al sam pogledala te unutarnje savove ogledalom cim sam dosla kuci i par dana plakala jer sam mislila da nije dobro zasiveno, ali sad je sve okej nit se ne vidi 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• lalllla
    14. Ožujak 2024. 19:22

12345M

Ja sam morala budit prvi tjedan ipo jer je bio na granici da dobije žuticu prvi tjedan i po danu i po noci nije smjelo bit duze od 3 ipo sata onda poslje mi je rekla da ga po noci pustim da spava a po danu da ga budim, sad ga vise ne moram nikako proslo mu je i to malo zutilo sto je imao ali ionak se on sam probudi
    Mene nakon poroda nitko nije pregledo ni savove nit su me pipkali, al sam pogledala te unutarnje savove ogledalom cim sam dosla kuci i par dana plakala jer sam mislila da nije dobro zasiveno, ali sad je sve okej nit se ne vidi

Svaka ti cast sto si pogledala dole, ja dan danas nisam!!😂😂😂😂😂😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

bejbe2018
    14. Ožujak 2024. 19:58

Lucy08

To sam i ja imala i onda skenirala Becutan,skoro me strefilo
    😂

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.