Cocinele super! Kakva je situacija s parkingom? Je li muz mogao parkirati unutar bolnice?
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Nama su na tecaju rekli da nije normalno bas 10 dana da nema stolicu beba, mozda najvise 5-6 dana. I rekla nam je 3-4 pokakane pelene, a 5-6 popiskenih sve do 8 tjedana zivota to vrijedi
Moj mali nekih 9, 10 dana nije imao stolicu i rekla nam je pedijatrica da je to za dojene bebe normalno. S curicom sam isto imala takav slucaj, samo sto je kod nje to trajalo max 7 dana. Nije normalno samo ako je trbuh tvrd. Nas je bio mekan na dodir i nije ju to zabrinjavalo. Ali kad sam ostala bez mlijeka i presli smo na AD, onda je rekla da mora imati svaki dan stolicu.
Ocito i kod toga ima svatko svoju teoriju 🤷♀️
Da.. smatram da treba pratiti bebu, cuti svacije misljenje pa iz toga napraviti po svojoj bebi kako najbolje odgovara, slusati intuiciju :)
Potpisujem,ali ovo dok se uhodamo.
😂
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Evo maleni je odmah imao burnu noć,nešto je mučila probava,pa smo ga smirivali do 1ipo, i onda je od umora samo zaspa. Jedemo na bočicu i onaj Advent što daju za bebe mu je prenaporan jer vuče ,a jako malo ide. Možda je vukao u prazno,pa gutao i zraka.
Sad tražimo alternativu.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Dobro jutro ☺️
Maša, čestitam na curki, napokon je gotovo mučenje, sad se mazite 🥰
Bravo za sve dobre preglede zadnje dane, valjda će uskoro opet krenuti i porodi 😍
Cure koje dajete AD ili ste kupile jednu kutiju da bude za svaki slučaj, koji ste uzele?
Ja sam u završnim pripremama za bebu, oprana i složena sva roba, dosta stvari od kozmetike kupljeno, još par stvari ću ili ovaj tjedan ili kad se vratim idući tjedan jer u ponedjeljak opet idem u ZG na par dana, baš mi leti vrijeme između dva odlaska..
Koliko ste u plusu sa kilama otprilike u 32tt?
Mame sa bebama, kako ste? ☺️
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Ergobaby klokanica snuzena na 125€, ako kome treba:
https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Katalog-Oprema-za-bebe-Namjestaj/Ergobaby-nosiljka-Omni-360-nosiljka%2C-Cool-Air%2C-Onyx-crna-/p/F00IA9O
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Dobro jutro ☺️
Bravo za sve dobre preglede zadnje dane, valjda će uskoro opet krenuti i porodi 😍
Cure koje dajete AD ili ste kupile jednu kutiju da bude za svaki slučaj, koji ste uzele?
Ja sam u završnim pripremama za bebu, oprana i složena sva roba, dosta stvari od kozmetike kupljeno, još par stvari ću ili ovaj tjedan ili kad se vratim idući tjedan jer u ponedjeljak opet idem u ZG na par dana, baš mi leti vrijeme između dva odlaska..
Ja sam tad bila u plusu 6kg. Sad sam u plusu 8kg.
Sto kupujes od kozmetike? Ja sam kupila samo bademovo ulje, sudocrem i octanisept, svi mi pricaju da u pocetku ne treba nista drugo 🤷♀️
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ergobaby klokanica snuzena na 125€, ako kome treba:
https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Katalog-Oprema-za-bebe-Namjestaj/Ergobaby-nosiljka-Omni-360-nosiljka%2C-Cool-Air%2C-Onyx-crna-/p/F00IA9O
Samo napomena, ovo je za vece bebe (+6mj) osim ako se ne uzme umetak za novorodjence..
3/2024 💙
Čestitam Maša!!💖
Ja sam i dalje na istoj kilazi ko i prije trudnoce🙄 ali ako gin nista ne komentira valjda je sve ok
Dobro jutro ☺️
Ja sam tad bila u plusu 6kg. Sad sam u plusu 8kg.
Sto kupujes od kozmetike? Ja sam kupila samo bademovo ulje, sudocrem i octanisept, svi mi pricaju da u pocetku ne treba nista drugo 🤷♀️
Pazi samo sa Sudocremom, on je baš jak, nije mi za svakodnevno ako misliš mazati. Mi smo ga koristili samo kod baš crvenila guze. Super pomogne za to.
2020. 👦🏻
Kad smo kod popusta, Ljekarna Dvoržak ima online 25% popusta na Multi-mam. Ja sam uzela komprese i onaj balzam, a imaju i lanolinsku kremu. Pa ako kome treba…
2020. 👦🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji