Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 12345M

Broj poruka: 327

Prijavi adminu

Zelena123

Amystiqa, hvala na pozivu ali ipak ne bih. Samo se vi druskajte.
    Amadeus, ne stanem ni u sta, zao mi kupovat novu robu :(. Seksala se nisam, u losim sam odnosima s muzem zadnji par mj i sad je bas eskaliralo. Nikako ne nalazimo zajednicki jezik. Oko bebe je sve super ali on i ja ne funkcioniramo. Inace dobila sam zeleno svjetlo od ginekologa

I ja bi te rado pozvala da se pridruzis, ako budes trebala podrsku i razgovor tu smo. 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

mateamm

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav žene! Počela sam vas čitati negdje pred kraj trudnoće ali se nisam stigla uključiti, rodila sam 06.05. 🙂
    Ukoliko još uvijek postoji neka aktivna grupa, rado bih se pridružila ako me primate!

• 12345M

Broj poruka: 327

Prijavi adminu

mateamm

Pozdrav žene! Počela sam vas čitati negdje pred kraj trudnoće ali se nisam stigla uključiti, rodila sam 06.05. 🙂
    Ukoliko još uvijek postoji neka aktivna grupa, rado bih se pridružila ako me primate!

Možes mi poslati broj mobitela na avangardi.mia@gmail.com

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• dajana11

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

Zdravo cure, imamo jedno pitanje... bebica mi ima 6 mjeseci rodjena sa 3670g, sada ima 7900g, na oregledu prije mjesec dana imala je 7300g. Samo je dojena i prije neka 2 tjedna smo poceli sa dohranom, ali mi je doktor danas rekao da joj uvece prije spavanja dajem rizolino. Da li je to nuzno? Beba lijepo napreduje, okrece se, puzi, sjedi. Zadnjih par dana se budi nocu na sat i po do 2 ali ne trazi svaki put dojiti vec samo mali kontakt i vrati se na spavanje.. koji je vas savjet? 

• lalllla

Broj poruka: 780

Prijavi adminu

dajana11

Zdravo cure, imamo jedno pitanje… bebica mi ima 6 mjeseci rodjena sa 3670g, sada ima 7900g, na oregledu prije mjesec dana imala je 7300g. Samo je dojena i prije neka 2 tjedna smo poceli sa dohranom, ali mi je doktor danas rekao da joj uvece prije spavanja dajem rizolino. Da li je to nuzno? Beba lijepo napreduje, okrece se, puzi, sjedi. Zadnjih par dana se budi nocu na sat i po do 2 ali ne trazi svaki put dojiti vec samo mali kontakt i vrati se na spavanje.. koji je vas savjet?

Pozdrav, nije nuzno i ja nebi davala nikakav rizolino ni nista slicno. Pogtovo ako beba lijepo napreduje.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.