Koliko ste cekale rjesenje s HZZO-a za porodiljni?
Trebamo dobiti neko rjesenje za to? :o nusam dobila nista, a na porodiljnom sam od 31.1.
Meni su rekli da onaj papir koji sam popunjavala kod njih i na koji je stavila stambilj i kopirala, da to sluzi kao rješenje… a drugo rješenje se dobiva kad se s djetetovih 5mj produžuje na roditeljski dopust
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Ja isto nisam dobila nikako rjesenje, samo su mi na mail odgovorili da imaju svu dokumentaciju i da se javim kad mali napuni 5 mj za onih drugih 6 mj
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Rješenje ide u firmu vjerojatno. Ja isto nisam dobila u prvoj trudnoći rješenje nikakvo.
2020. 👦🏻
Rješenje ide u firmu vjerojatno. Ja isto nisam dobila u prvoj trudnoći rješenje nikakvo.
Radim u svojoj firmi tako da bi ako ima neko rjesenje koje ide firmi, trebala dobiti to 😅
A slala sam online tako da nemam nikakve papire
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Koliko ste cekale rjesenje s HZZO-a za porodiljni?
Trebamo dobiti neko rjesenje za to? :o nusam dobila nista, a na porodiljnom sam od 31.1.
Meni su rekli da onaj papir koji sam popunjavala kod njih i na koji je stavila stambilj i kopirala, da to sluzi kao rješenje… a drugo rješenje se dobiva kad se s djetetovih 5mj produžuje na roditeljski dopust
A onda dobro 🙈 uvijek sam dobila rjesenje di mi je pisalo da je prihvaceno i koliki iznos se isplacuje. Jer ja sad pojma nemam koliko bi trebala dobivati, a strah me da me ne zeznu kako su me skoro s proslim zeznuli da nisam isla zvati i provjeravati dal je sve rijeseno. Skoro sam za 1mj ostala bez novcane naknade pa eto, imam fobiju 🙈
Radim u svojoj firmi tako da bi ako ima neko rjesenje koje ide firmi, trebala dobiti to 😅
A slala sam online tako da nemam nikakve papire
Isto, samo je obrt u pitanju 😅 dobro, ja imam papir jer sam nosila na salter. Planiram biti na rodiljnom samo onih 70 obaveznih dana nakon poroda, a toga nema u izjavi pa mi je lakse bilo ici direkt kod njih i pitati kako to popuniti😅
Ja isto nisam dobila nikako rjesenje, samo su mi na mail odgovorili da imaju svu dokumentaciju i da se javim kad mali napuni 5 mj za onih drugih 6 mj
Isto
Btw nisam slala nista osim IBAN-a po pitanju tekuceg racuna
Ocito i to igra ulogu od ureda do ureda 🤷♀️ ja sam morala nositi potvrdu s banke o tekucem racunu i isto mi je sad rekla i za muza da treba kad ce ici
Mi danas idemo kući, samo da nam istekne 48 sati 😂
Živjele gužve!
Eto kratak info da su bebu uzeli samo na dan poroda, ali su je dovezli odmah iduce jutro u pola 6 i od onda je bila samnom. Nemaju dovoljno osoblja za dječje sobe i uzmu bebe samo ako baš gori. Navečer ih vode na kupanje i kod pedijatra kada treba. To je manje više to.
Ja sam samo trebala u zahtjevu napisati koji je IBAN, nije bilo potrebno nista iz banke niti kopija kartice. A sad cekam da mi sjedne prva naknada pa sa vidim da li su dobro izracunali
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Mi danas idemo kući, samo da nam istekne 48 sati 😂
Živjele gužve!
Eto kratak info da su bebu uzeli samo na dan poroda, ali su je dovezli odmah iduce jutro u pola 6 i od onda je bila samnom. Nemaju dovoljno osoblja za dječje sobe i uzmu bebe samo ako baš gori. Navečer ih vode na kupanje i kod pedijatra kada treba. To je manje više to.
Hehe, da, to je dobra strana guzvi :)
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji